Eşimin bayan arkadaşı yok
Velevki oldu da bunları yaşadı. Önce eşimi oyarım nerden biliyor sevdiğin yemekleri, ne cesaret pişirip getiriyor, sen nasıl bir adamsın nasıl bir samimiyet kuruyorsun yiyorsun diye
Sonra gider o kadının saçını başını yolarım, sen kim oluyorsun benim kocama yemek pişiriyorsun, nereden cesaret alıyorsun bi güzel korkuturum gözünü
Ya ben kıskanç bir insanım. Bunu yaparım ve yapıyorum maalesef :/ eşime buluşalım mı diye facebooktan mesaj atan kızı köşeye sıkıştırmış korkutmuştum, bir daha olursa bu kadar ucuz kurtalamayacağını anlatmıştım, eli ayağı titreye titreye uzaklaşmıştı, eşime de hesap sorduğumdan mütevellit kızı korkutup kaçırdığım için teşekkür etmişti. O zaman evli de değildik ya nişanlıydık ya nişanlanmak üzere idik.
Neyse çok baskı da yapmayacaksın ama gevşek de bırakmayacaksın. Benim kadar sert değilsen bile olabildiğince kız bu konuda bence.
(yine de eşinin huyunu bilirsin, ona göre ağırlığını koy, ben eşime yapabildiğim kadarını söylüyorum, kimi kadın tokatı da basabilir mesela ben onu yapamam, kimi benim gibi sadece sert konuşur)
Bir de gel gelelim eşinin sevdiği yemekleri yap. Erkek bu, kalbine giden yol midesinden geçer.
Elimden geldiğince yapacağım yemeği eşime sorarım. Ne istiyorsa onu pişirmeye gayret ederim. Yine de bir gün ıspanak olsa maşallah maşallah der mesela

Çok konuştum ama affet, bir ara senin olay benim başıma gelmiş gibi hissedip yapacaklarımı sesli düşünmüş oldum