Eşinizin sizi sevmeye çalıştığını öğrenseydiniz

Diğer konuda Hamile olduğunu söylemişsin arkadaşım boşver güzelliği bebişinle mutlu olmayı dene boşver kaynı eltiyi yuvanın huzuru kaçırma başkaları için eşinle kötü olmya değmez.

arkadaşlar yeni girdim nete hepinize ayrı ayrı tşk ler okuduğunuz için.
eşim bana rol yapmıyor muş arkadaşlar o beni abisi ile arası açılma pahasına,saçları beyazlama pahasına korumuş aslında bunu bir kaç saat önce öğrendim nasıl mı?
biz 7 aylık evli iken abisi buna mail atmıi derken mailleşmişler hepsini bana yolladı okudum.
abisi" bu kızı silah zoruyla mı buldun?hem çirkin,hem suratsız,evlenmek varsa boşanmak da var ,düğünden sonra bize hediye getirmedin biz sana takı taktık,o yüzden ne sen bana gel ne ben sana(düşünün 3 kuruşluk hediye için kardeşiyle görüşmücekmiş) ,ben seni ünv de okurken para verdim,bumuydu karşılığı ,eşine tavrını koy ,o sana layık değil ...." yazsam bit mez iftiraları
eşim ise şu cvp ları vermiş kısaca yazıyorum...."bekar olsam yine eşimle evlenirdim hiç hatasını görmedim,3 kuruşluk hediye için beni kardeşini reddetmene şaşırdım,heem gelenekleri sevmiyorsun hemde düğün sonrası hediyeye takılıyorsun,eşim size hakaret etmedi,dedikodunuzu yapmadı,ist la yeni gelmiş bir kızcağız şaşkındı ,eşim çalışıyor nasıl sürekli gelip gitsin senin eşinin yanına,neden sürekli ben öğrenci iken para veridğini söylüyorsun madem allah rızası için vermişsin bırak allah bilsin ben zaten biliyorum size de yardımlarım oluyor çok iyi biliyorsun".....ve birçok cvp
kızlar eşim beni korumuş aslında.neden bana daha önce söylemedin dedim...sen kırılma diye dedi,sen çabuk sinirleniyorsun belki sinirinle iş çığrından çıkar diye korktum dedi..
kızlar düşünebiliyor musunuz?kaynım ben çirkinim ,canayakın değilim diye boşattırıyor kardeşine beni sebebe bakın..ha bide düğün hediyesi vermemişim ben onlara,o yüzden eşime ,eşinle görüşmücez demiş.başka sebep bulamamışlar bide üstelik eşime "sen çok değiştin o kadın seni değiştirdi artık bize sık sık gelmiyosun demiş..."eşim ise ben yeni evli iken size nasıl sık sık geleyim anlayışlı değilsin "demiş...ve bunları beni kırmamak için söylememiş..hani diyordum ya eşim benle konuşmuyor,hep tv pc başında diye..biliyodum bi sıkıntısı olduğunu bunlarmış işte

off baız erkekler gerçekten anlamıyorum evlenmişsin işte eşini mutlu et yuvanda huzur olsun canım sende çok üsteleme eşine güzelmiyim güzlemiyim diye

şuan 35.haftaya girdim hamileliğimde..bu olay sıcak olduğu için bütün gün yazdım..yoksa dediğiniz gibi önemli olan eşimle anlaşmam..eşim silip atamıyor abisini ama tavrını koyuyor neyse bu da yeter

Şimdi senin bu kaynı varya parçalarım aptal şey sanane ay siniroldum adama bak kızım görüşmeyin siz bu adamla eşine söyle kesin tüm irtibatı çok yıpratır bu sizi ben bu bacını dinle ne yap ne et bu adamla görüşmeyi kesin

Üçünüzün yaş Ortalaması 16 falan galiba..
Ne çocukça şeyler bunla rya
mail attırmalar falan..
Sonuç tatlıya bağlanmış..kurcalama sende daha derim...
Kendine bak güzellik geçici cnm önemli olan bakımlı mis gibi görünmen.
Hakkınd ahayırlısı olsun.

Görüşmeyin bu adamla..Mümkün olduğunca görüşmeyin..
Pes...akannehirbiz takı taktık sen hediye getirmedin karşılığında ..yuhhhakannehir demiş..

Bu kadar görgüsüz bir insanla ne işiniz var..?

Ay fazla birşey söylemiycem ..Eşin baştan söyleseydi ya bunları..Eşinde de bir tuhaflık var...Mailler bilmem neler pofff...

Yalnız şu var; eşin onların senin hakkındaki değerlendirmelerinden etkileniyor bence haberin olsun..Yani bu kız çirkin sana layık değil. vs. sözlerinden etkileniyor ki sessiz kalıyor seni son zamanlarda fazla korumuyor, seni yüceltmiyor..
Eşinin de onlarla fazla görüşmemesi lazım yoksa bir yerde yine patlak verir bu çirkin kız muhabbeti..

canım evli değilim henüz ama yazmadan geçmek istemedim .öncelikle çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır unutma bunu .güzellik olayını duymadıkca ınada bındırmıssın bosver be canım sen bılmıyomusun guzel oldugunu hem güzellik dediğin içindekilerin dısa yansımasıdır esas güzellik odur benim kanaatimce böyle ay onu demedi böyle düşünüyo diye kafanda kurarsan hasta olursun canım yazık değılmı sanada böyle yapma atmaya calıs bu dusunceyı ve lütfen güçlü olduguna kendide inandır sen ınanmadan baskaları zaten gormez. eşinin suskunlugu yapı meselesi anladığım kadarıyla o kpnuyada cok takılma sonucta sen konusmak ıstedıgınde bırsey sordugunda cevabını alabılıyosun ayrıca evet esın abısının boyundurugu altında ezılıyo sankı saygımıdır baska bıseymıdır orasını bılemem ama sende esın nasıl ıstıyosa oyle davran onlara karsı ne canım cicim nede cok soguk ol .eger abısı sana hakaret edıcı bırseyler soylerse esın bılsın buları sen yıne bısey deme dıycem nıye dersen boylelerı laf anlamaz ve en güzel cevap sükuttur unutma eşinde rahatsız belliki cok yorulmus arada kalmaktan takma canım ınankı sen takafa taktıkca onları amaclarına ulastırmıs oluyosun .mutluluklar diliyorum sana kısa zamnada sorunlarından kurtulman dileğiyle

Diğer konularanıda baktımda hep sıkıntı falan ay ne biliyim bence zor bi hayat seninki

canım bu aile seni çok ezmiş ve üzeirnde müthiş bi baskı yapmışlar malesef sende onlara teslim olmuşsun çevrene bak bakııym kaçtane süper hatun var kadın hep güzeldir kendini güzel gösterendir artık kendine güven kaynın çirkinsin muhabetti olurda bi yerde açarsa sanane de seni ilginedirmez benim güzelliğim (sanki kendi limayla evli) de ve kendine güven en önemlisi bu özgüven

oyyyy ben son yorumları yenı gordum canım mesafelı davran demıstım onlara karsı yok yok o adam hasta ondanda anlamaz mümkün oldugunca en aza ındırın görüşmelerinizi hatta mümkünse hiç görüşmeyin

benim ümidim eşim kendiliğinden zamanla abisiyle irtibatı kesecek hem de ben demeden..ilk zamanlarda hiç kusurunu bulmazdı..abisinin mailleri var ya (okadar uzun ki destan gibi bu sayfaya sığmaz) abisi kendini ele verdi daha neler neler v ar kızlar eşim anladı onun ne mal olduğunu..o maillerin özeti ne biliyomusunuz kızlar adamın derdi para para para..bakın ben biraz da tecrübe ettim benim de acizane fikrim ,sebepsiz tavırların altında mutlaka bir menfaate dokunma var ,,sizin bilmediğiniz bir konu var kaynımla aramda anlatsam yeni bir konu olur ama özeti ne biliyormusunuz..eşimden para koparmasına engel oldum,bu bana gıcık tamammı..beni istemiyor gelin olarak.kızlarını eşim 2 hafta bir sinemaya götürürmüş,eşimi minnet altında bırakmış kaynım ben sana ünv de para gönderdim diye..eşim de ödeşmek için çocuklarına paralar,sinemaya götürmeler,hediyeler ,yengesine hediyeler ..vs hatta abisinin borcunu ödemeler...yapmış..ben geldim ne oldu kızların sinemaya gitmesine engel oldum,çünki yeni evliyiz onların yanımızda n işi var,eşimle yalnız vakit geçirmek istiyorum neymş kaynımgile gidecekmişiz çay içmeye her akşam.ben eltimin günlerine katılmamışım,ben nasıl güne katılayım çalışıyorum diyorum neymiş sabah gün,öğleden sonra okula gidecekmişim.evimin işini kim yapacak iyi de...ama ben akıllılık edip bunlara mesafe kurdum hiç tartışmadım,erkek aldığımı iddia etti cvp vermedim..taki ordan taşınana kadar taşındıktan sonra dedikodulara canım sıkıldı kaynımla yüzgöz oldum ..işte burda hata yaptım ben

çok ilğinç ya kaynıma neymiş benim çirkinliğim
aynı evde yaşayan senin eşin.
eşin seni savunmuş biryerde
ama nekadarda olsa biraz etkileniyor demekki.
biraz daha sabret canım yeni evli sin inş. herşey güzel olacak
.

ya bunlar eşinin hayatına ipotek koymuş resmen neymiş üniversitedeyken para göndermiş böyle kafasına kakacaksa hiç göndermeseydi terbiyesiz adam aklınca kendisini saydırmaya çalışıyor ama eşin de görmüş gerçek yüzünü işte .

hem sabah sabah ne günü ya demiş ya hani sabah güne öğleden sonra okula gider diye.

sabah sabah gün mü olurmuş :) yardım etmen için çağırıyor demek oh ne ala

iletişimi kesmeniz lazım mutlakaa

ohaaaaa !
bu adam harbi psikopattt:1ninca: acilen bütün bağlarınızı koparmaya bakın derim..:1ninca:

bence güzellik görecelidir hem kaynına ne senin güzel yada çirkin olman senle omu evlenmiş ki görünüşüne karısıyo.aranıza kımseyi almayın ve başkaları yüzündende tartısmayın.vallahi okadar güzeller varkı dışları güzel içleri kötü iç güzelliğini tercih ederim güzellikte gelip geçici.boşver canım sen cevreni boşuna yıpratırsın kendini siz eşinle tartışıp sen ağlarken onlar evlerinde mutlu mutlu otururlar olan size olur.onları tınlamıyo gibi görün herzaman umursama bak ozaman onlar sinirlenecek

kaynın çok mu yakışıklı pek bir merak ettim bak. sanki kendi brad pitt.

şimdi brad pitt yakışıklı mı dicem de Hadise konusuna dönmesin, biri çıkar kıskandın mı falan der oturayım oturduğum yerde kaydirigubbakcemile3

konu sahibi arkadaşım bak demek eşin seni seviyor ki korumuş, öff şu dünya da ne ilginç insanlar var ya. herhalde kayınbiraderiniz evlenirken Miss Turkey den seçmiş. ilginç :uhm:

ahlaksız şerefsiz adam ya yuhh

ohaaaaa !
bu adam harbi psikopattt:1ninca: acilen bütün bağlarınızı koparmaya bakın derim..:1ninca:

öh yani hakkaten ya.

yanlız kayınbiraderiniz size neden bu kadar takmış gerçekten anlamadım. aklıma çok çirkin birşeyler geliyor ya neyse, fesatlığım tutmasın şimdi lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…