Eşinizin sizi sevmeye çalıştığını öğrenseydiniz

etkilendiğini neden anladın arkadaşım benim kaçırdığım nokta olabilir..canım birde dediğin gibi yeni evliyiz ,belki bu fırtına eşimle aramı daha çok yakınlaştıracak..bak kayınpeder sivastan geldi,bende kalıyo ben onun evine gitmem diyo,görümcem geldi 1 hafta bende kaldı onun evinde bir geceyi bırak bir saat oturmadan kalktı geldi tekrar benim evime,çünki surat yapmışlar,eşim de bakıyo tartıyo beni daha çok seviyor," sen ağırbaşlı olduğun için babam ablam bizde kaldı,seni seviyorum "dedi ..demekki evlilik sabır istiyor arkadaşlar..boşanmalar ilk 3 yılda oluyor diyorlar ya..ben sinirlerime hakim olamazsam eşimi kırıcam obeni erken sevgi mevgi kalmayacak doğru mu...size bikaç zaman sonra şunu yazacağıma inanıyorum ayrı bir topikte.."eşim abisinin ne mal olduğunu artık anladı" bunu yazıcam inşallah kızlar size.hemde ben araya düşmeyecem o adam kişiliğini sergileyecek eşimde görecek

vallahı bende merak ettim kaynını aslında eflatunuda cok merak edıyorum..:1rolleyes:

ben sıradan biriyim,esmerim,kendime göre abes çirkinliğim yok ha güzel olmadığımı da biliyorum.hani deriz ya sokakta ne güzel kızmış diye bana demezler yani..kaynım ondan nefret ettiğim için demiyorum o da sıradan abes çirkinlik yok ..ama kendine ben yakışıklıyım der dururdu..bide msn de chatlerde rus ingiliz kızlarla konuşuyor eşini sanalda aldatıyor buna şahidim artı kendide itiraf etmişti,gözüm sexi kadınlara takılıyor engel olamıyorum kendime ,eşime de söyledim napim kadınlara zaafım var dedi,bunu ben,eşim ve 15 yaşındaki kızının yanında söyledi biliyormusunuz..ozaman ben 2 aylık evliydim şoka uğradım..iyiki çok güzel değilmişim acaba gözü bendemi kalacaktı..töbe töbee aman yarabbii

yakışıklı hemde çok yakışıklı.kaptırdık angelinaya zaten.:roflol:
neyse ,
işin şakası ,
birde bu herif eve erkek almakla mı suçlamış sizi. iftiranın en berbatı.
namusa edilen en büyük iftira bu. bu adamla asla konuşmayın. ben yüzünü görsem şöyle okkalı tükürürdüm.
beni lamalaştırırdı bu adam.
her görüşte tuuuuuu..klava:.

canım kaynından bahsediliyo hep ama ben 2 şey daha söylemek istiyorum..

1) Eşin dünyanın en güzeli olmasan bile, seni öyle görmeliydi. Görmese bile, bunu asla söylememeliydi. Sana iltifatlar etmeli, seni mutlu etmeli.. Düşünemiyorm sevgilim, ilerde eşimin bana pek de güzel diilsin, çirkin giyiniyosun demesini.. dünyanın en güzel kadını kimdir mesela.. angelina jolie mi adriana lima mı her kimse.. o senden daha güzel bile dememeli bana.. Sen değerlisin ve san adeğerli hissettirmeli.. o seninle konuşmay çalışmalı, o sen beğenicekmisin diye çekinerek giyinmeli, ve o acaba yanına yakışıyomuyum diye sorgulamalı.. Eşinin tavrını beğenmedim, bence seni küçümsüyo canım. lmaz:

2) Madem ki sende çok güzel olmadığını düşünüyosun.. daha bakımlı ol canım.. kaşın hep biçimli olsn, saçın hep fönlü, düzenli ağda yap yada yaptır. Etrafına bak, insanlar ne giyiyo sokakta bak, moda dergileri al.. tabi rüküş tipler kendine örnek alma sakın, hep en güzel halinle dolaş evde de.. kendini beğendir, eşini etkile canım bişeyler yap.. vereliniortak

:roflol:sırnaşık şey

canım eşim bana pek güzel değilsin demedi yanlış anlamışsın.güzelliğimle ilgili şunları söyledi"seni güzel bulmasam evlenmezdim,hamilelik seni daha güzelleştirdi eskiden bukadar güzel değil zayıf kara kuruydun ve bana sık sık söylemez güzel olduğumu,kimseyle de karşılaştırmaz beni

inş. canım sabrın sonu selamettir derler.
bence eşin iyi biri seni seviyor eminim zamanla daha çok sevecek.

gercekdende ayna karsısında kendınızı sorguladınız mı?..
esınız sızı canayakın bulmuyo ve esınızı tebrık ederımkı evlılıgınıze şans verıyokı sızı tanıyarak sevmeye calısıyo..ve gercekdende hem kadın hem erkek karsısındakı kısının bakımlı olmasını ıstert dıye dusunuyorum..sızı kırmamaya gayret gosterıyo yazdıklarınıza bakılırsa. esınız...
henuz yenı evlı sayılırsınız ve kaynanınızla neden bukadar agır dıyaloglara gırdınız.?..
sız agırlıgınızı koruya bılırdınız ..
esınızın yapısı ıtıbarı ıle cok konusmayan bırsı olmalı dısarda oyle demıssınız cunku bu yuzden kısının yapısı degıstırmek yerıne onunla farklı aktıvıteler yaparak ıletısım dıyaloglarınızı guclendıre bılırsınız..

anlamadigim sey neden surekli guzel olmadigini vurgulayip,karsindakinden de seni guzel buldugunu duymak istiyorsun....tamam belki esin sana alismaya calisiyor olabilir....peki sen onu kendine alistirmak icin,kendini sevdirmek icin gercekten neler yapiyorsun?acaba sen gercekten cabaliyormusun? ya da onunkendi kendine mi seni sevmesini ,begenmesini bekliyorsun?....madem esin acik acik seni elestirebiliyor bu senin icin bulunmaz nimet olmali...cunku ne dusundugunu,neler istedigini ,esinden nasil giyinip nasil davranmasi gerektigini soyyluyorsa..senin de anlayip onun istedigi seyleri yapman lazim...eger seviyorsan onu kendine asik etmek istiyorsan yapmalisin...hatta bir dizi vardi gumus diye...onlarda ailesi yuzunden evlenmislerdi..ve kiz deli gibi asikti,kulturel varklar vardi...gumusun soyledigi bir laf vardi...benim digerlerinden ne eksigim var ki...o benim ne akilli ne zeki herseyin ustesinden gelebilen ,istedigini basarabilen birisi olacagimi gorecek..ona kendimi sevdirecegim diye bir laf etmisti...evet boyle...kiz deli gibi asik ve kocasinin da ona asik olmasini istiyor,,,bunun icinde kocasinin ilgi alanlarini,begenecegi seyleri.en onemlisi kendini gelistirip ,kocasi dahil herkesi kendine hayran birakmayi basarabiliyor...bilmeme ama hikayen biraz bana bunu animsatti...o yuzden kiaz cok onu taniyip ne istedigini biliyorsun...madem esini cok seviyorsun onu kazanmanin yollarini ara...
ve unutma ki ...hic kendine guvenmiyosun hep baskalari ne der ,ne dusunur deyip duruyorsun...guzel degilim diyorsun...sen buna inanmazken...esini nasil buna inandiracaksin...biraz olumlu dusunup kendini severek,kendine guvenerek yola cikarsan ilk adimi atmis olacaksin...ve unutmaki sen kendini sevmezsen ,hep kendini mutsuz ve cirkin hissedersin...bu dusuncelerden vazgecmen senin icin iyi olur diye dusunuyorum...

mesajında yazdıklarını ben de düşünmedim değil arkadaşım..aynada kendimi sorguladım hep sorgularım zaten,ben sıradan biriyim kadınsı değilim yapım bu,yoksa temiz ve bakımlıyım.bakımlı derken makyaj anlamında değil saçım düzgündür,elbisem temiz.sonuçta ben çalışıyorum bakımsız olamam
kaynımla ağır diyaloğa girmem çok büyük hata idi doğru dedim ya zaten hata yaptım diye amaa onun bana ettiği laflar ağırıma gitti ,bir nevi intikammı diyelim had bildirmemi ama ne oldu özür diledim eşimi sevdiğim için olan bana oldu
eşim yapı itibari ile çok konuşkan değil doğru,ama onun benimle sadece mantık evliliği yaptığını düşünmeden edemiyorum doğrusu,ne bileyim bana güzelim bile demiyor,sürekli demesin tamam arasıra demesi de gerekmez mi ayrıca fotoğraflarıma bakıp bakıp beğenmemesi,erkeğe benziyorsun bu fotolarda demesi ve gülmesi,istesem daha güzel kızlarla evlenirdim ben senin ağırbaşlı olmanı beğendim güzellik önemli değil demesi..kendini benim yerime koysana sen ne düşünürdün???üstelik abisinin bu çirkin kızı nerden buldun demesi onu etkilemiş olamazmı empati kurarmısın canım
eşim toplum içinde saygıdeğer ağırdır.belki gerçekten de ben ona layık değilim bilmiyorum

her gun cok guzelsın demesı sızce bu kelımeyı anlamsız kılmaz mı bazı sozcuklerı senede bır duymak dahı emın olun daha guzeldır esınız sızın agırbaslı oturaklı olmanızı begenmıs mantık evlılıgı olsa dahı sızı sevmese begenmese emın olun ayrılırdı demekkı sızı sveıyo deger verıyokı sızın yanıznıda..
keşke herguzelın aklıda sızınkı kadar olsa yada agır olsa sızın gıbı neyse..abısının agzı torba degıl kı buzesın hersey esınızde bıter ama gercekdende sıze dıcem tek su olur esınız dahı kım olursa olsun bı karış mesafe olsun aranızda..
abısının saygısızlıgı ona kalsın sız agırlıgınızı korumalısınız bana gore..
sizin yerınızde olsammı vereyım cevap efendım ..
esıme o fotografları gostermezdım daha seksı ve bakımlı olurdum onun yanında tv ızlerken onu ızlemek yerıne suslenıp onu benı ızlemesını saglardım..
ona hayır derdım kı onu dahada baglamak ıcın kendıme.
annesı abısı babası basım ustunde yerlerı vardır ama arada mesafe şartı ıle..
hakkımda konusurlarmı esım bılsın duysun o karar versın derdım dıyaloga gırcem kısıler degıldırler..

tebrikler çok mantıklısın arkadaşım evli misin?merak ettim

tebrikler çok mantıklısın arkadaşım evli misin?merak ettim
hayır degılım...ama sıze tavsıyem gercekdende olaylara farklı boyutlardan bakın...
esınızle onun ılesı arasında sorunlardan kacının derım..dılerımkı sorunlarınızı cozersınız..

elbette her kadın eşinden güzel olduğunu işitmek ister...ama eşinin hem yapı itibariyle yaklaşımları öle sanırım..bide önce sinirini bi yere bırak öz eleştirini yap..ben sıradan biriyim deyip sıyrılma yok böle bişi madem bazı şeleri duymak istiosun ölese çabala..sonuçta evliliğin için çabalarsın..eşinin ilgisini kendine çekmelisin bunun 1001 yolu war..her bayan içinde kadınsı bi yön wardır..en azından saç rengini değiştir...hafif hafif makyaj yap kilona dikkat et hatlarını belirginleştirecek şeyler giy eşin için ilgili dawran o ölese sen konuşkan ol ve aç..bazı şeler için ağlanmak yetmez canım benm..

eğer ağır sözlerim olduysa affola ama geçekler güzelim..eğer şimdiden silkelenip bazı şeler için çabalamazsan sonra başka konularda yazarsın buralara güzelim

hayır degılım...ama sıze tavsıyem gercekdende olaylara farklı boyutlardan bakın...
esınızle onun ılesı arasında sorunlardan kacının derım..dılerımkı sorunlarınızı cozersınız..

tekrar diyorum canım benim çok mantıklısın..çünki ben de senin gibi düşündüm hatta uyguladım taki bayrama kadar..hatalar yaptım yüzgöz oldum.senin tarzın benimkine benziyor ama evlilik bekarken kolay geliyor insana sabrın taşıp hata yapıyorsun.inşallah bu güzel düşüncenle mantıklı bir evlilik yaparsın canım

özeleştirimi hep yaparım ..yapmacık değilim siyasetçi değilim bazen öfkemi kontrol edemiyorum ha bide güzellik çirkinlik takıntım olabilir belki pskoloğa gitmeliyim..elimden geldiği kadar kendimi eziyorum ki hata yapmayım evliliğim bozulmasın diye..ben evliliğin insanı törpülediğini düşünüyorum,belki bu yaşadıklarım beni daha olgun yapacak

canım bakış açın gerçekten bi tuhaf ya bakıorum da profesyonel yardım almalısın burda sana yardımcı olmak yetmez..senden yapmacık olmanı isteyen yok ki makul ol deniliyor eğer eşinede böle dik diksen şaşırmamk lazım bu durumuna..ewet yaşadıklarımız bizi olgunlaştırır ama ne gerek war bazı şeler tatlı dille hallolsa..kendini değiştirmek için ezmene de gerek yok yoksa herşey daha da sarpa sarar psikolojinde

dikkat çekecek kadar güzelsen sürekli kıskanmaktan korkan adamlar senden bucak bucak kaçar. hayat boyunca karımı kıskanamam, "dış etkenlerden" koruyamam diye düşünenler sanıldığından fazla maalesef.

ben de mesela giyimi ve varlığıyla dikkat çekemeyenlerin evlenmelerinin daha kolay olduğunu düşünüyorum. evlenenler böyledir demiyorum saçma bi durum olmasın şimdi. güzelliğe takılı yaşamamalısın. olumsuz yönleri var her şeyin.

kısacası güzellik bir erkeği cezbedebilir fakat aynı zamanda da kadının başına gerçekten beladır. diğer kadınlar tarafından dışlanma bile yaşabilirsin. ya da evli dul bekar herkesin peşinde koşması en azından niyetini bi belli etmesi ve hepsine karşı tavır almaktan duvarlar örmeye çalımaktan yorulmak söz konusu olur.

eşin seninle evlenirken seni görmedi mi sanki? görücü usulü diye de herhalde gerdekte görmediniz birbirinizi?

asil davranışlar değil bu anlattıkların. hele ki eşinden ziyade kaynının işin içine girmesi rezalet. dışardan değerlendirmek zor tabi ve bekara karı boşaması da ama ben olsaydım ayrılırdım. bu kadar.

:))) güldüm yazdığına niye biliyomusun?eşine de böyle dik diksen yazmışsın ya nerden bu anlamı çıkardın anlamadım..sonuçta yüz ifadelerimizi görmüyoruz burada yanlış anlamış olabiliriz.profosyonel yardım alma konusuna gelince düşünüyorum vaktim olunca gidicem doğum yapayımda..bide lohusalık geliyo yandım ben artık iyice depresif olucam..şuan ağlamak geliyo içimden hıçkıra hıçkıra ama yalnız değilim birazdan da eşim gelicek sakin olmalıyım..eşimi deli gibi seviyorum galiba ben sadece sevmek değil galiba benimkisi delilik olabilir mi

hamile olduğunu okudum şimdi. ayrıl demiştim bi kez daha düşüneyim.:)))

yalnız şunu çooook merak ettim. kaynın eve erkek aldığını söyledi, eşin ne dedi? bu iletişim nasıl oluyor da devam edebiliyor iki kardeş arasında? bu nasıl bir durum anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…