Esinizin tarzı

Eşiniz eğer yeni tarzı ile sizi etkilemeye monotonlasan bisey varsa onu gidermek için değişik tarzlar deneyebilir.Bunu ters algılamanın fakat bu değişiklik gözü dışarı kayma gibi bir eylem olursa hemen tepkini ver tabiki

Benim eşimle tarzım o kadar benziyor ki. Benim aldıklarımı o beğenir, onun aldıklarını ben beğenirim. Bu kadar mı paralel olur ama gerçekten hiç ama hiç beğenmediğim bir şeyi yok; kıyafet şekli, saçı, sakalı …

Aslında bu sevgililik zamanından gelen bir şey. Mesela tarzımın dışında bir ayakkabı beni sinir eder ve tamamen kişiliğini çıkarabilirim. Uzun burunlu, ayağı 3-5 numara büyük gösteren, parlak ya da mat ama kösele..

Sanırım böyle bir erkekle evlenmezdim.

Slm arkadaşlar beni ozleyenler vardır belki diye konu aciyim dermisim gercekten bunu kafama takiyorum esinizin tarzi hakkinda giyinisi yada sac sekline falan karisiyormusunuz esim bu aralar benim hosuma gitmeyen şeyler yapmaya başladı sacini uzatmaya karar verdi bileklik falan takıyor simdide zincir kolye alacam diyor bileklik falan neysede zinciri ben hic sevmem ne desemde vazgecirsem ki

Neden tarz değişiriyormuş, daha önce bunları hiç yapmış mı,seviyordur belki?
Birinin beğenisini kazanmak için amaçlı olmayabilir de, hemen kötü yormayın
Benim eşim de sivil çalışmaya başladığında hemen saç ve kirli sakal uzattı, bileklikler değişik saatler vs. spor giyim tarza geçmişti ama öncelerden de öyle giyiniyordu zaten.
Eşimin kıyafetlerine karışırım alış verişini beraber yaparız ama saçına sakalına süsüne bir şey demem, çok abartı değilse.
Yaşı kaç eşinizin, bu arada başka değişiklikler şüphe çekici şeyler var mı?

Benim karışmama gerek yok devlet karışıyor,misal ben kirli sakal çok severim küpe falan ama ikisini de yapamaz polis çünkü,küpe zaten takmaz o ayrı

Sivile geçinca yapmaya başlıyorlar herhalde heves oluyor.
Eşim 1 yıldır sivilde çalışıyor çok nadir traş olur ve o haline yabancılaştım resmen bir acayip geliyor insana çıplak gibi... aksine sakaldan pek hoşlanmam ama göz alışıyor.

Hayir baska suphe ceken birsey yok ya belkide oyle olmak istiyordu ama babasi cok sıkı herseye karismis simdide hevesleniyor yasida 27
Neden tarz değişiriyormuş, daha önce bunları hiç yapmış mı,seviyordur belki?
Birinin beğenisini kazanmak için amaçlı olmayabilir de, hemen kötü yormayın
Benim eşim de sivil çalışmaya başladığında hemen saç ve kirli sakal uzattı, bileklikler değişik saatler vs. spor giyim tarza geçmişti ama öncelerden de öyle giyiniyordu zaten.
Eşimin kıyafetlerine karışırım alış verişini beraber yaparız ama saçına sakalına süsüne bir şey demem, çok abartı değilse.
Yaşı kaç eşinizin, bu arada başka değişiklikler şüphe çekici şeyler var mı?

Slm arkadaşlar beni ozleyenler vardır belki diye konu aciyim dermisim gercekten bunu kafama takiyorum esinizin tarzi hakkinda giyinisi yada sac sekline falan karisiyormusunuz esim bu aralar benim hosuma gitmeyen şeyler yapmaya başladı sacini uzatmaya karar verdi bileklik falan takıyor simdide zincir kolye alacam diyor bileklik falan neysede zinciri ben hic sevmem ne desemde vazgecirsem ki
Hakkaten, zincir ne ya? Yaş kaç?

Karışmayın diyoruz da, ee oldu olacak spor şapkasını da ters giysin.

Belki bunlar beklenmedik değişiklikler diye haklısındır acaba demekle ama ne bileyim adam namaz kılsa ne günah işledi de secdeye durdu diyosun sen mesela, ayıplı video izlemiştir diyosun

Ben onun zevkine daha çok güveniyorum , o yüzden alışverişlerimde yanımda olur genellikle.

Kendisine de yakışanı bilir, o yüzden çok karışmam. Arada renk uyumu ile ilgili fikir alır yalnızca.

Kolye , bileklik ben de hoşlanmıyorum erkekte.

Hayir baska suphe ceken birsey yok ya belkide oyle olmak istiyordu ama babasi cok sıkı herseye karismis simdide hevesleniyor yasida 27

İçinde kalmıştır bence pek müdahele etmeyin...
Zincir kolye kısmından vazgeçirin ama şahsen o kolye çok itici...
Yakışmadığını karışır gibi değil de kibar bir şekilde söyleyin. Ona bileklik falan alın saçın sakalın güzel olmuş deyin hani onu desteklediğinizi görsün...o zaman belki takmaktan vazgeçer

yaa ben bayılırım zincire yakışana çok yakışıyo.. bende istedim ama benimki takmıyo yaw ne o öyle dedi :))
walla benimki gayet bakımlı marka giyinir hep zaten.. o dener bende o olmuş bu olmuş diye sadece fikir veririm bakımlı olması kadar gzel bişi yokki..
bayanlar bayanlar için süsleniyosa kesinlikle onlarda arkadaşları arasında daha iyi gözükmek iş hayatında daha farkındalık yaratmak için bakımlılar..
iyi düşünelim iyi olsun:) bakımsız insan zaten kendine saygısı olmayan insan o yüzdenn iyidir iyidir bakaın kendine sende saygılı ol bi denesin olmazsa sende ılımlı bi şekilde yok aşkım böle daha iyi olur falan diye içten fethet olayı sinirli olma baştan kaybedersin gurur yapar inadına gider

Back
X