- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Samire tmv
kız meslek lisesi önündeki tiplere benziyor yaww

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız meslek lisesi önündeki tiplere benziyor yaww![]()
Belkide sizin için begenmeniz için yapiyirdurManasız yersiz Değişiklikler....peşini bırakmayın hiç bir erkek durduk yere değişmez sanki başka Değişiklikler var mı?
Slm arkadaşlar beni ozleyenler vardır belki diye konu aciyim dermisim gercekten bunu kafama takiyorum esinizin tarzi hakkinda giyinisi yada sac sekline falan karisiyormusunuz esim bu aralar benim hosuma gitmeyen şeyler yapmaya başladı sacini uzatmaya karar verdi bileklik falan takıyor simdide zincir kolye alacam diyor bileklik falan neysede zinciri ben hic sevmem ne desemde vazgecirsem ki
Daha almadi zincir ama normal de gomleginin dugmelerini acmaz birtane acar bazen
Evet takintiliyim su aralar iyiyim de yinede takmiyor degilimYa samire valla sen ve konuların bomba. Fazla mı takıntılısın acaba ?![]()
Benim karışmama gerek yok devlet karışıyor,misal ben kirli sakal çok severim küpe falan ama ikisini de yapamaz polis çünkü,küpe zaten takmaz o ayrı
Neden tarz değişiriyormuş, daha önce bunları hiç yapmış mı,seviyordur belki?
Birinin beğenisini kazanmak için amaçlı olmayabilir de, hemen kötü yormayın
Benim eşim de sivil çalışmaya başladığında hemen saç ve kirli sakal uzattı, bileklikler değişik saatler vs. spor giyim tarza geçmişti ama öncelerden de öyle giyiniyordu zaten.
Eşimin kıyafetlerine karışırım alış verişini beraber yaparız ama saçına sakalına süsüne bir şey demem, çok abartı değilse.
Yaşı kaç eşinizin, bu arada başka değişiklikler şüphe çekici şeyler var mı?
,Belki arkadaş çevresinden etkilenmiştir![]()
Hakkaten, zincir ne ya? Yaş kaç?Slm arkadaşlar beni ozleyenler vardır belki diye konu aciyim dermisim gercekten bunu kafama takiyorum esinizin tarzi hakkinda giyinisi yada sac sekline falan karisiyormusunuz esim bu aralar benim hosuma gitmeyen şeyler yapmaya başladı sacini uzatmaya karar verdi bileklik falan takıyor simdide zincir kolye alacam diyor bileklik falan neysede zinciri ben hic sevmem ne desemde vazgecirsem ki
Hayir baska suphe ceken birsey yok ya belkide oyle olmak istiyordu ama babasi cok sıkı herseye karismis simdide hevesleniyor yasida 27