eşinizin veya erkek arkadaşınızın size aldığı en güzel hediye:)))

bana cok sey aldı ama benım ıcın en degerlı we onemlısı
aldıgı yuzuk tektas....hem gercekten cok zewklı herkes cok begenıyor hemde onun parmagımda olması farklı bı duyguu..

aşkitom ve ben birbirimizden uzakta oldugumuz için onu cook özlüyorummsenağlama birçok hediye almıştır ama üstüne kokusunun sindiği t-shirt ü bana verdi yokluğumda sana teselli olsun dedisenağlama bende ona ellerimle atkı örmüştümm :asigim: aşkitommm benim çook tatlı yaaaŞeniz

bu hafta içinde aynısını bizde yaşadık... :asigim:

Hepsi birbirinden degerli,cok guzeldi ama en onemlisi hep getirdigi tek kirmizi gulleri cok ozler oldum... :hulya:

Eşimden tek taşı beş taşı ,özel gün çiçeklerini de gördüm ama beni en mutlu eden biri geçen sene meleklerimizin ikiz olacağını öğrendiğinde yaptırdığı ikiz bebek pastası,diğeri de ikimizin fotoğrafının olduğu çikolata kağıtlarına anne babamız seni çok seviyor yazdırmış olmasıydı...

1 bucuk senedir beraberiz inanmıycaksınız ama henüz hicbisey almadı oysa ondan gelen en ufak bisey bile cok degerli olurdu benim icin :(

Eşimden tek taşı beş taşı ,özel gün çiçeklerini de gördüm ama beni en mutlu eden biri geçen sene meleklerimizin ikiz olacağını öğrendiğinde yaptırdığı ikiz bebek pastası,diğeri de ikimizin fotoğrafının olduğu çikolata kağıtlarına anne babamız seni çok seviyor yazdırmış olmasıydı...

Ayyy çok romantik ya...
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
:sinifsinif: Ne kadar romantik eşin var liyam cidden şanslısın böyle sürprizler yapan bir eşin var.
opuyorumnanaktan

Valla en sonuncusu ve güzeli benim için, getirdiği papatyalardı. Ben papatyayı çok severim.
Onu beklerken arkamdan dolaşıp masaya bırakmıştı öpmüştü bir de
:kedi: :kedi: Çok şaşırmıştım ve mutlu olmuştum...

Eşimin bana aldığı hediyelerin hepsi çok özel , her istediğimi aldığı için ona çok şey borçluyum..benim ne istediğimi gözlerimden anlar,ona söylemesem bile kedi gibi bakisimdan mi anlıyor,arkadaşlar la konuşurken benim istediğimi o an beynine mi kaydediyor bilmiyorum ama sağolsun herşeyimi düşünür..:)

Sevgilimin aldklarından benim içi en özeli yusufçuk kolyeydi surekli boyumdaydı ama kaybettim.Yıllar geçti hala aklıma gelir aynısını bulursam alıcam.Birde doğumgünümde bana defter hazırlamıştı.Resimlerimizle soylemek istedikleriyle doluydu sayfalarca yazmış.Onda hiç bekelemeyeceğim birşey olduğu için çok şaşırmıştım.Arada bakar,defalarca okurum:69::69::69:

Back
X