Eşinizin veya sevgilinizin bazı huyları sizi sinir ediyor mu?

Dranas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
3.248
4
0
Ankara
Ben eşimin bilgisayarla tuvalete girip bir saat çıkmamasına sinir oluyorum.
Eşim evlendiğimiz ilk zamanlar tuvalete nesacefe ile giriyordu bu alışkanlığının günah olduğunu söyleyip izin vermedim bir süre sonra bıraktı. Laptop almadan önce tuvalete yığınla dergi gazete koyuyordu. Laptopu alınca bu alışkanlığı bıraktı şimdi kucağında bilgisayar inanın abartmıyorum bir saat tuvalette oturuyor. Ablam gelmişti bir ay kaldı ablamın yanında bile yaptı. Kadıncağız şok olmuştu. Hatta artık ben bile yapıyorum eşim bana basur olursun diyor sen olmadıysan ben hiç olmam dedim:60:
Sizin de eşinizin veya sevgilinizin böyle tuhaf davranışları var mı?

Son düzenleme:
ay çok fena ya tuvalette 1 saat ne demek :53: çok şükür eşimin hiç tuhaf huyları yok. Allah sabır versin canım :1:

gercekten ılgınc esınızde kabızlık mı var

Yok canım alışkanlık tuvaleti olmasa bile giriyor. Dün akşam banyodan çıktı yatacak ben bir tuvalete giriyim dedi kızdım iyi tamam girmiyorum dedim yattı. Düşünün yani tuvaleti olduğundan girmiyor.:60:

Eşimin yüzünden Beşiktaş aşkı ve maçları varken hiç kimseye randevu veremiyorum,ne misafir gelir eve ne de biz birisine,bi yere gidebiliriz,Kuzenimin düğününde bile o maçı izleyip te gelmişti beni sinir etmişti.Hasta Beşiktaş'lıdır kendisi,hatta düğün yemeğimizde 2 sene önce(Bjk şampiyon olmuştu) şampiyonluk maçı vardı dev ekranlı bi yer ayarlamıştı hem arkadaşlarla eğlendik hem de Bjk maçı izlenmişti.Allahtan şampiyon olmuştu da günümüz zehir olmamıştı.Hee bi de yenilince surat asma,gergin olma huyu da ayrıca sinir eder beni...:57:

Ama yine de o benim canımın içi...:69:

bacım senın işin zor eşin yakında tv sistemını de tuvalete taşır :27::27::27::27::27::27:

benim eşim çok hızlı yemek yer mesela tanıdıgı tanımadıgı kım olursa yanında falan dınlemez bız daha çorbayı bıtırmeden o tatlıya gecmıştır buna sınır olurum ben gören sanır kıtlıktan çıkmış oyyyy olsun ama onu öylede çok sevıyorum ben her seyım :81::81::81::81:

Eşimin yüzünden Beşiktaş aşkı ve maçları varken hiç kimseye randevu veremiyorum,ne misafir gelir eve ne de biz birisine,bi yere gidebiliriz,Kuzenimin düğününde bile o maçı izleyip te gelmişti beni sinir etmişti.Hasta Beşiktaş'lıdır kendisi,hatta düğün yemeğimizde 2 sene önce(Bjk şampiyon olmuştu) şampiyonluk maçı vardı dev ekranlı bi yer ayarlamıştı hem arkadaşlarla eğlendik hem de Bjk maçı izlenmişti.Allahtan şampiyon olmuştu da günümüz zehir olmamıştı.Hee bi de yenilince surat asma,gergin olma huyu da ayrıca sinir eder beni...:57:

Ama yine de o benim canımın içi...:69:

Sende kendimi gördüm canım,bizde tıpa tıp aynıyız:92:

Acaba eşiniz wc de o kadar saat bilgisayarda ne yapıyor? Geçmişine baktınız mı bilgisayarda?

Tuvalet alışkanlığı bizde de mevcut; iddia kuponları, laptop, cep telefonu (mimli olduğu için onu pek taşıyamıyor artık :47: )

Dolu küllükle yanıbaşında sabahlaması,

Tv karşısında uyumak istemesi,

Bardağını makinaya koymaktan aciz olması :), bir gün evde olmasam tezgahın üstüne bardaklarla adını yazması :)

Kıyafetlerini yerine asmaması,

off off saysam burdan köye yol olur da aklıma gelen bunlar :)

Ben eşimin bilgisayarla tuvalete girip bir saat çıkmamasına sinir oluyorum.
Eşim evlendiğimiz ilk zamanlar tuvalete nesacefe ile giriyordu bu alışkanlığının günah olduğunu söyleyip izin vermedim bir süre sonra bıraktı. Laptop almadan önce tuvalete yığınla dergi gazete koyuyordu. Laptopu alınca bu alışkanlığı bıraktı şimdi kucağında bilgisayar inanın abartmıyorum bir saat tuvalette oturuyor. Ablam gelmişti bir ay kaldı ablamın yanında bile yaptı. Kadıncağız şok olmuştu. Hatta artık ben bile yapıyorum eşim bana basur olursun diyor sen olmadıysan ben hiç olmam dedim:60:
Sizin de eşinizin veya sevgilinizin böyle tuhaf davranışları var mı?

dranas aynen benim eşimde bu şekildee .. hatta ilk okuduğumda ben mi yazdım acaba bunu falan dedim =)

bende tuvalette dergi falan okuyorum.okuyacak bişey yoksa şampuan arkası falan okuyorum.bir nevi konsantrasyon olayı yani:52::52::52::52::52:

Acaba eşiniz wc de o kadar saat bilgisayarda ne yapıyor? Geçmişine baktınız mı bilgisayarda?

Kendine çakma bir face adresi açmış poker oynuyor. Oyunun sesi içeriye kadar geliyor. Gazete okuyor. Hele sabah uykusundan yarım saat feragat edip erkenden kalkıyor sırf tuvalette bilgisayarla vakit geçirmek için. Sabah uyanır uyanmaz sen tuvalete girecek misin diye soruyor o anda tuvaletim olmuyor yok diyorum sonra çık tuvalete gireceğim diyorum sonra bana kızıyor tuvalette bir rahat yok diyor kaç kere sabahın köründe tuvalete girmek için pijamalarla annemin evine gittim.

Tuvalet alışkanlığı bizde de mevcut; iddia kuponları, laptop, cep telefonu (mimli olduğu için onu pek taşıyamıyor artık :47: )

Dolu küllükle yanıbaşında sabahlaması,

Tv karşısında uyumak istemesi,

Bardağını makinaya koymaktan aciz olması :), bir gün evde olmasam tezgahın üstüne bardaklarla adını yazması :)

Kıyafetlerini yerine asmaması,

off off saysam burdan köye yol olur da aklıma gelen bunlar :)

Bunlar maalesef bizde de var ama bir de ekstra tuvalet olayı iyice sinir bozucu

Dranas ; eşinizin tuvalete karşı bi zaafı var:9:
ay çok güldüm yaa:9::9:

çok şükür eşimin tuhaf huyları yok, daha çıkmadı enazından:nazar:

[ı]ay çok güldüm ya...

Ne tuhaf huylar var...

Ben eşimin trabzonspora olan aşkına sinir oluyorum.

Bunu bazen kullanıyorum ama olsun nereye gidersek bulduğu ilk kişiyle maç yorumu yapmasından nefret ediyorum.

Bide maç sevmeyen adamlarıda adamdan saymıyo
[/ı]

benimki de illa tv açık uyuyacak, ben de tv açıkken onu izlemek zorundaymışım gibi cin gibi gözlerle izliyorum, ne zaman eşim uyursa hadi bakalım hoppa kumandadan kapatıp öyle uyuyabiliyorum.. yatak odasına tv almak yaptığım en büyük hatalardan biriydi :)))

Back
X