- 30 Kasım 2019
- 12.521
- 40.187
- 598
- Konu Sahibi Denizhuzurum
Yani burda anlatılanlardan fazlası var konu sahibinde.
Ama ona rağmen gelen yorumlara kızdı. İlginç çok ilginç.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynısını düşündüm.sende evlat kokususun bence.
Çamaşır makinesinin icadından haberiniz yok sanırım. Çocuğa çorap yıkatmak da ne bileyim üzüldüm çocuğa.Çünkü ben de yıkarım dışardan gelince . Lavaboya atıyorum elimi yüzümü yıkarken onlar ıslanıyor sonra hemencecik yıkayıp atıyoruz çamaşır teline atıyoruz . Ben yıllarca yurtta kaldım ve alışkanlık olarak kaldı bu . Önce eşime sonra çocuklara da bulaştı bu alışkanlık .
Üzülmeyin hanımefendi üzülmeyin , zorlamıyorum ben onları . Çocuklar anne babalarını taklit ederek büyürler . Onlar da benden gördüklerini yapıyor . Severek yapıyorlar üstelik .Çamaşır makinesinin icadından haberiniz yok sanırım. Çocuğa çorap yıkatmak da ne bileyim üzüldüm çocuğa.
Sizin oğlanları alan kız yaşadı yalnızÜzülmeyin hanımefendi üzülmeyin , zorlamıyorum ben onları . Çocuklar anne babalarını taklit ederek büyürler . Onlar da benden gördüklerini yapıyor . Severek yapıyorlar üstelik .
Hem Ben çocuklarımı her türlü yaşamsal becerileri edinerek büyütmeye çalışıyorum. Bir çok ev işinde bana yardım etmelerini istiyorum. Balkon yıkatırım , bulaşık makinesini boşaltırlar , salata yaparlar , kazma kürek kullanırlar , ağaç dikmeyi bilirler , iyi yüzücüdürler, karateye gitti büyük , küçüğü de zamanı gelince göndereceğim , at binerler , müzik aleti çalar , mBlock kullanır, satranç oynamayı bilir , çadır kurmayı bilir , menemen yapar , benle turşu kurarlar , yoğurt mayalayıp , kefir süzerler , çamaşır asmama yardım ederler , yemek yaparken hazırlık aşamasında , vs sürekli yardım ederler bana . Ben örgü örerken onlar küçük halı dokuma tezgahlarında bilgisayarsız kodlama yaparlar . Ekran bağımlılığı olmayan, Çok mutlu , sorumluluk sahibi ve Zeki çocuklardır . Büyüğüm Bilsem öğrencisi . Küçük oğlum daha şimdiden okuyor , yazıyor , aritmetik sayma yapıyor .
Biraz daha büyüsünler yaz tatilinde bir esnaf yanına vermeyi düşünüyorum. İş öğrensinler . 18 yaşlarından sonra araba kullanmayı öğrensinler , küçük tamirat işlerini yapsınlar , duvar boyasınlar , kurban bile kessinler istiyorum.
Hayatta ne ile karşılaşacakları belli değil. O yüzden her şeyi öğrensinler . İsterse kullanmasınlar . Ben arkamda birilerine bağımlı , evde asalak gibi yaşayan, ampul bile değiştiremeyen , bilgisi sınırlı çocuklar bırakmak istemiyorum.
Siz kendi çocuğunuza yaptırmazsınız olur biter![]()
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın . Ben onlara aman oğlum , prens oğlum , paşa oğlum demedim . Bildiklerimi öğretmeye çalışıyorum, bilmediklerimi de bilenlerden yardım alıyorum .Sizin oğlanları alan kız yaşadı yalnızmaşallah bu arada, güzel yetiştirmişsiniz bunların bir kısmını ben yapamıyorum yetişkin halimle
![]()
Söylediklerinizin hepsini ben de yapıyorum ama çorap da yıkamam yıkatmam yani ne gerek var eziyete teknolojinin nimetlerinden faydalanın faydalandırın. Bu kadar uzun yazmaya gerek yoktu zahmet etmişsinizÜzülmeyin hanımefendi üzülmeyin , zorlamıyorum ben onları . Çocuklar anne babalarını taklit ederek büyürler . Onlar da benden gördüklerini yapıyor . Severek yapıyorlar üstelik .
Hem Ben çocuklarımı her türlü yaşamsal becerileri edinerek büyütmeye çalışıyorum. Bir çok ev işinde bana yardım etmelerini istiyorum. Balkon yıkatırım , bulaşık makinesini boşaltırlar , salata yaparlar , kazma kürek kullanırlar , ağaç dikmeyi bilirler , iyi yüzücüdürler, karateye gitti büyük , küçüğü de zamanı gelince göndereceğim , at binerler , müzik aleti çalar , mBlock kullanır, satranç oynamayı bilir , çadır kurmayı bilir , menemen yapar , benle turşu kurarlar , yoğurt mayalayıp , kefir süzerler , çamaşır asmama yardım ederler , yemek yaparken hazırlık aşamasında , vs sürekli yardım ederler bana . Ben örgü örerken onlar küçük halı dokuma tezgahlarında bilgisayarsız kodlama yaparlar . Ekran bağımlılığı olmayan, Çok mutlu , sorumluluk sahibi ve Zeki çocuklardır . Büyüğüm Bilsem öğrencisi . Küçük oğlum daha şimdiden okuyor , yazıyor , aritmetik sayma yapıyor .
Biraz daha büyüsünler yaz tatilinde bir esnaf yanına vermeyi düşünüyorum. İş öğrensinler . 18 yaşlarından sonra araba kullanmayı öğrensinler , küçük tamirat işlerini yapsınlar , duvar boyasınlar , kurban bile kessinler istiyorum.
Hayatta ne ile karşılaşacakları belli değil. O yüzden her şeyi öğrensinler . İsterse kullanmasınlar . Ben arkamda birilerine bağımlı , evde asalak gibi yaşayan, ampul bile değiştiremeyen , bilgisi sınırlı çocuklar bırakmak istemiyorum.
Siz kendi çocuğunuza yaptırmazsınız olur biter![]()
O şekilde büyümüş görmüş ve kimseyi değiştiremezsin,giden senden giderHerkese hayırlı Ramazanlar.
Kendime öyle kızıyorum ki Allaha dualar ediyorum sonra diyorum ki Allah zamanında gözüme gözüme sokmuş ama o zamanın verdiği aşk körlüğünü şimdi çekiyorum.
Derdimse Eşim. Nişanlılık döneminde tartışır barışır, küser, konuşur öyle geçip gitti. Yuva kuracak mutlu olacağım bugünler geçecek diyip sabrettim.
Nişanlı kızlar anlaşamıyorsanız lütfenayrılın,, Değişmiyor hiçbir şey evlilik sonrası değişmiyor.
6 yıllık evliyim 4 yaşında çocuğum var.
Evi otel gibi kullanan bir eş.
Sürekli dışında işi olan, yarım saate işim var diyip çıkan 3 saat sonra gelen eş.
İletişim doğru düzgün yok, aşk tutku yok,
Benim için aşk çok önemli herkes için öyledir mutlaka ama şöyle kalbim hep kıpırdasın istiyorum.
Dışarıdan gelir canım ellerini yıkarmısın tuvalete girecek canım telefonunla girme şu tuvalete,çıkınca ellerini yıka.
Yemek sonrası afedersiniz mutfak lavabosunda ağzını çalkalayıp tükürmesi1saat çamaşır suyuyla yıkarım.. Saysam konu uzar gider.
4 yaşında çocuğa ne öğretiyorsam ona da bi şekilde tekrarlamak zorunda kalıyorum 2 çocuk annesi gibi.
Söylemeyim diyorum en basit dışarıdan geliyor çocuğu kucaklayıp ağzını burnunu öpüyor salgın var mikrop var. Benmi abartıyorum?? Herkesin eşinde buna benzer huylar varmı?
İçimde aşk Tutku yerine annelik iç güdüsü artıyor sürekli takip halindeyim. Sıkıldım artık..
Nasıl bir yol çizemem lazım konuşmakla çözemedim durumu. Miniğim 2 yaşına geldi gece gündüz bezi bıraktık ama adama tuvaleti temiz kullanalımı öğretemedim...
Çok şey değil kızlar istediğim. Düzen temizlik takıntılı değilim ama telefonlada tuvalete girilmez ki
Buna benzer şeyler..
Başa çıkan değiştiren varsa yorumları okuyacağım.
Öğretmeye gerek yok ki bunu çocuk dahi bilir bazı şeyler bence doğuştanMutfak lavabosuna da tükürulmez yani
Hiç mi öğreten olmamış
Pislik ayrı bir şey bu yasa kadar bunları öğrenmemek ayrı bir şey
Doğuştan verilmemiş demek ki insan etraftan görerek öğrenir yada çocuklara anne aile sunu yap yapma mesele yatmadan dişlerini fırçala gibi öğretiler olurÖğretmeye gerek yok ki bunu çocuk dahi bilir bazı şeyler bence doğuştan