Benim sevgilimin ailesi de çok güzel Bir aile.. kendi hallerinde insanlar, komplekssiz, rahat, sevecen, tok gözlü, eli açık insanlar.. kendi evimde giBi hissediyorum kendimi onlara gidince.. Beni hemen kaBullenip Benimsediler.. ne zaman ailece toplanıp mangal yakacak olsalar hemen Beni çağittirirlar sevgilim araciliğiyla.. yemeği içmeyi eğlenmeyi hayatı seven insanlar.. aşka sonsuz saygıları var.. yoBaz ve Bağnaz değiller.. BaBasıyla karşılıklı Boğma içer, annesiyle oturur dedikodu yapar, aBlasıyla falcı falcı gezeriz.. Bi sınava girdim kendi ailemden önce onlar aradı nasıl geçti diye.. cidden çok severler Beni.. Allah hepsinden razı olsun.. diğer akraBalarıyla da Bi kaçıyla çok sık görüşürler, ama ilişkileri de çok sağlamdır.. ama halalarla , amcalarla, BaBaanneyle pek görüşülmez, daha doğrusu onlar gelmez hiç, zaten onlarla görüşülecek olsa ooooo 7 hala 8 amca var =)) ama hepsi Beni Bilir, Bi düğün olduğu zaman Beni de götürürler, herkese tek tek el öptürürler.. hatta Sevgilimin annesinin en Büyük eltisi "gelinini niye ilk Başta Bana getirmedin, Benim elimi öpmesi lazımdı en Büyük yenge Benim" diye küsmüştü =)) neymiş en son öptürmüşler.. ayy ayy... Allah hepimizi huzurlu iyi iyetli insanlarla karşilaştirsin..