Eşinizin yalanını gözünüzle görseniz?

rica ederim yaw
amacım körüklemek değil bole erkeklerin karşısındaki kadınında güçlü olacağını düşündürtmek arkadaş inşallah adamını yola getirir adamda anlarda tırsar biraz

Haklisin aslinda ona bu layik ama su an bilemiyorum bunu yaparsam bosanmam lazim ee ben de herkes gibi bosanmak icin evlenmedim yani kimse onun icin evlenmiyor daha cok yeni evliyiz kalbim aciyor hemde cok ama genede bana guc vermeye calistigin icin cok tesekkurler buna cok ihtiyacim var !!!!

O fotoğrafları al eşinin suratına fırlat.O zilliyi de bul suratına tükür,hatta saç baş gir.Birşeyler yap yani en azından yapp...
Aaaaaaaaaa çok sinirlendimmmm
:oklava:kaydirigubbakcemile

O fotoğrafları al eşinin suratına fırlat.O zilliyi de bul suratına tükür,hatta saç baş gir.Birşeyler yap yani en azından yapp...
Aaaaaaaaaa çok sinirlendimmmm
:oklava:kaydirigubbakcemile

Arkadasim dusunsene sen vicdan sahibi bir insan olarak sinirlendin ya ben bu saat olmus kahvalti ile duruyorum ne yemek ne su cok kotu oldum evde yalniz cok mutsuz sizin yazdiklarinizi okuyarak acimi hafifletmeye calisiyorum ne aci ama ama bu dunyanin bir de obur tarafi var ne diyimki

canım ne yaparsan yap ama sakın sessiz kalma
sessiz kalırsan karım demekki rahatsız olmuyor ya da aldatma gibi bir şey varsa (Allah korusun) göz yumuyor deyip yoluna devam edecek
ne yap ne et konuş
davranışlarına bak bakalım
elbet kendini ele verir öyle bir şey varsa
ağzından gir burnundan çık bak bakalım o zaman ne hale giriyor
böylelerinin karşısında sus pus oturmayacaksın
açacaksın ağzını yumacaksın gözünü
sana yalan söylemesi iğrenç bir durum
üstüne bir de o şahısla o yemekte yer alması daha da iğrenç

ah sugzr öte tarafı bu tarafı mı var
boşanma ayol neden boşancan sadece gözünü oyle bir korkut ki deil el tutmak gözünü dahi deviremesin.
dedimya blöf yapacan
ama içinde hiç bir şey tutma sor hesabını o artık anasının ufak oğlu değil hatasını laylaylom kapatacak ev bark aile sahibi sen nasılsan o da oyle olacak sürekli bu ikili ilişkler konusunda ensesinde boza pişircen ama suda var ki sugarın şöle tatlı böle tatlı huyları kimsede yok diyeceği özelliklerinde olcak
şimdi sen içini sıkma hiç patla suratına o uye olduğu yerde gir karısı olarak reseme yorum yap allah çektirmesin de pis pis gül mesela sen sıkılıyorsan o da, belki bu takibi evli adamların peşinden giden o kızda anlarda accık çeki duzen verir.

sakın güvenme .
ben cok olumlu bakamayacagım.
bazı deneyimlerin yuzunden.
huylu huyundan vazgecmez arkadaş.
böle erkekler insanı kanser eder. ve hıc bişi olmamıs gibi gene kendini haklı bulur.

iyide guvenmezse n'olcek bu kadını evliliği
sadece biraz terbiye etmesi gerekio bi adam karısına nasıl davranmalı diye

içinden ne geliyorsa yap eşini pişman et hatta araştır bunun arkası dolu gibime geldi CADIARZU
hakkında hayırlısı canımm..çok can sıkıcı bir durumm

bence bu yalan değil düpedüz aldatma...

size işten ayrıldığını söylesede onunla ve diğer arkadaslarıyla halaylı sazlı sözlü eğleniyor:) çok mutlu yani...

bence kendini üzme. bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin. açtığın konulara baktım da epeyce dolmuşsun neyi bekliyorsun canım?

Eşin çekinmeden bir de fotoyu faceye mi koymuş..
Bu ne rahatlık..Kır kafasını..

Acil servis bacım sen daaa önce nerdeydin yaaaa..

Hayir canimfotograflar cok yeni ve bana arkadaslari ile gidecegini soylemisti bayanlarinda katilcagi bir yemek oldugundan bahsetmedi bile ayrica fotograflar 2 aylik mevzu bile degil cok yeni cekilmis fotograflar hemde:bbo:

Ben çok aşırı kıskancım ve asla gelemem böyle şeylere...
Benim için bu tür şeyler kesinlikle boşanma nedeni olur...
(Sen de boşan diye söylemiyorum elbette, benim başıma gelse yapacağım bu...)

yangına körükle gitmek istemem ama bence kesinle kabul edilir bi olay deil ne cesaret evlenmeden önceki sevgilisiyle elele halay çekmek hemde çok yakın bi zamanda diosun bırak halay çekmeyi onun oldugu ortama girmemesi tesadüf eseri karşılassalar bile asssla konusmaması ve ortam bi an önce terketmesi lazım kesinlikle affı yok yani nedemek gülüp eglenmeek ya ne demek ELELE halay çekmek ayyyyyyyyy düşünemiyorum bilee

evet bence deboshayallersmile

Zaten önceden bu konularda vukuati olan bir erkegin böyle rahat olabilmesinin tek sebebi var bana göre....

Esinin sana saygisi yok....senden zerre kadar cekinmiyor ve tabiri caizse seni kaybetmekten korkmuyor...

Ya cok fazla cantada keklik görüyor seni, yani aman ben ne yaparsam yapayim nasil olsa bu beni aff eder diye düsünüyor yada sevgisini saygisini coktan yitirmis bile güzelim.

Bence bu isin pesini birakma....al o fotolari firlat suratina....hani bu kiz isten ayrilmisti? Hani görüsmüyordun artik? Nedir bu diye sor bakalim.:kahve:

Aldigin cevaplar seni ne kadar tatmin eder bilemem ama sunu unutmaki güven dedigmiz sey cok ürkek bir kustur....bir kere kacarsa bir daha geri gelmez.

Hakkinda hayirlisi olsun:1hug:

o pcyi kafasına fırlatırdım ohh beee sinir oluyorum bu iş yemeklerine hem kadınlarda varsa seni ni götürmemiş o fotonun peşini bırakma
ya ben asla affedemiyorum bu tarz seyleri hem de esimken bunu yapcak ayrılırım direk allahım büyük konuşmayayım ama

ıçine atıp da kurma kafanı da yorma.Onun hatasının sıkıntısını sen cekme.

Oyle sor ki ama yalan bulmasına engel ol.Tarıhden emın ol,yalanını hatırlat,mesajları hatırlar.

Sıkı da gözünü korkut.Yenıden guvenını kazanmak için çabalasın dursun sonra da...

yuh yanii siz hala aynı evde o adamla yatıyorsunuz geceleriii. bu yalan değil cnm düpedüz aldatmaa. kendinizede mi saygınız yok

sızden hıç çekınmıyor eşiniz.daha öncedende olayları var.bır de resımler face gezıyor.ayrıca bayan yok dıye senı goturmemış.
eşinın burnundan getır. kızıda rezıl et .senın boyle sınırın bozuksa o kızda rezıl olmalı.bırazda o zıllının uykuları kaçsın.sessız kalırsan devam edecekler.kızın huzuru kaçmalı....
kolay gelsın canım boylelerıyle uğraşmak zor.

Back
X