• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizle beraber çalışmak ? yada eşiyle beraber çalışanlar. bi bakarmı.

Karanfil_kokuyor

B.k 71 G.k 69.5 H.k 65
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.570
1.352
333
kızlar ben ben muahasebeciyim işim çok sıtresli. yeni eviliyim düğün önce stresten işi bırakmıştım ama . balayından geldikten sonra işyerimden yine çağırdılar. bende yeni düğün yaptık borcumuz var diye hade başlıyayım dedim ve teklar başladım işe. Ama olmuyo çok bunlaıyorum. eşimle konuştum çıkıcam dedim. Eşim tamam dedi eşimde dükkanını yeni değiştirdi. ve oraya bi eleman alıcak bende işten ayırmak istediğimi söyleyince o zaman beraber çalışırız bizim işimiz varken boşuna başka yere başlama dedi.

Şimdi düşüyorum zor olurmu. eşiyle beraber çalışanlar varmı? :1:

ben de eşimle beraber çalışıyorum,
bazen zor, bazen güzel... ben de iyi mi kötü mü karar veremedim hala...
kavgalarımız artmadı desem yalan olur, ama benim eşim gergindir iş konusunda çok... bizim işler de zaten baya stresli, yine de elin kahrını çekmekten iyi de akşam kavga ettind iyelim sabah tösül tösül geliosun mecbur başka yerde olsan çarpar kapıyı gidersin işine akşama kadar da görmezsin :)
yada kavga edince o çıkıo dışarı gidio ben çıldırıyorum burda sinirden...
öyle yani ne çok kolay ne çok zor...
karşısındaki alternatiflere bağlı biraz da...

Eşimle birlikte çalışmıyorum ama çalışan arkadaşlardan geri bildirim....

sabah akşam birlikte olmak sıkıcı olabiliyor , sürekli bir arada olunca paylaşacak bişey kalmıyor diyorlar.

şimdi yeni evlisin pek sorun olmaz ileride sıkıntı yaratabilir...

Ay bizde eşimle keşke aynı yerde çalışsak diyoruz. Sizin için bilemem nasıl olur aranızdaki iletişime bağlı. Sinirli bir yapısı varsa ve işi çok ciddiye alan mükemmeliyetçi biriyse eh zor olur sanki ama aksi halde bence çokta keyifli olur :21:
Darısı başımıza diyeyim :16:

teorik olarak mantıklı, kendi dükkanınız varken neden başkasının yanında çalışasın ama pratikte nasıl olur bilmiyorum, her gün sabah akşam dip dibe, bide ikiniz mi olacaksınız başka elemanda olacakmı, yani 10 kişi çalışan muhasebecide var 2 kişi çalışanda

sureklı aynı yerde nasıl olur bılmıyorum yaptıgınız ısede baglı bu bence bırazda ama cunku benım abım veb tyenge aynı ıs yerınde calısıyolar kendı dukkanları ustelık ama yaptıkları ıs esnaflık oldugu ıcın yengem baska bır yerde calıssaydım daha bakımlı olurdum kocamda benı boye burada paspal gormezdı dıyor sureklı aynı yerde degıller

ama buro olur ofıs olur sahsen esım benım calısmamdan rahatsız maddı olarak maasımın 1 katı da fazlasını alsam alınca senı asla calıstırmayacagım dıyor sahsen bende ısterım ama ıkımızınde kendı ısı yok suanda

bence degerlendırın derım cok guzel olur keyıflı olur suyunu cıkarmadıktan sonra

biz eşimle beraber çalışıyoruz
müdürüm olur kendisi:)
denildği gibi zor yönleri de var güzel yönleri de
eğer tartışmayı çok uzatıp birkaç gün küs kalanlardansanız
hiç girmeyin bile böyle bir işe
hem evde hem işte tartışma uzar gider
ama bizim gibi işi eve evi işe yansıtmazsanız sorun olmaz
tabi çok fazla görüşüldüğü için bi özlem olmuyor
sürekli birlikte oluyorsunuz ama
en azından hep gözünüzün önünde olur

kızlar ben ben muahasebeciyim işim çok sıtresli. yeni eviliyim düğün önce stresten işi bırakmıştım ama . balayından geldikten sonra işyerimden yine çağırdılar. bende yeni düğün yaptık borcumuz var diye hade başlıyayım dedim ve teklar başladım işe. Ama olmuyo çok bunlaıyorum. eşimle konuştum çıkıcam dedim. Eşim tamam dedi eşimde dükkanını yeni değiştirdi. ve oraya bi eleman alıcak bende işten ayırmak istediğimi söyleyince o zaman beraber çalışırız bizim işimiz varken boşuna başka yere başlama dedi.

Biz eşimle 4 yıl kadar aynı iş yerinde çalıştık bizim için çok güzeldi sonrasında zaten ben işten çıktım çok zor alıştık bu duruma bence güzel oluyor:34:Eşimle hem karı koca hem arkadaş hem iş arkadaşı olmak çok güzeldi:16:

Bence böyle bir imkan varken beraber çalışın. Daha sonra eğer olmazsa o zaman düşünürsünüz.

hep gözünün önünde olması da bazen iyi olmuyor ya, telefonda müşteriye yalan konuşuyo bazen eşim benim gözler açılıo hemen demekki bana da böyle rahat söylüosun filan diye :9:
ama omuz omuza verip bişeyler başarmak birlikte güzel tabii...

bende aynı yerde olmak cok isterdim her kafamı kaldırdıgımda onu görmek bana güç huzur ve mutluluk verirdi...
bence çok güzel olurdu..

Ben çok taraftar değilim bu beraber çalışma durumuna.
Eşinle 24 saat beraber olmak başlarda keyifli gelebilir ama sonraları aynı şekilde devam etmez.
Evliliğin heyecanını , özlem duygusunu yitirmemek gerek.
Evde ve işte beraber olmak özlemi bitirir ve tartışmaları çoğaltır.
Ki insanlar aileleriyle bile 24 saat yanyana duramıyor evlenmeden önce.
Eşlerinde kendilerine ait zamanları olmalı bence.
Akşam eve gelince birbirlerine anlatacakları paylaşacakları şeyler olmalı.

Annem eşleriyle aynı okulda çalışan öğretmenlerin sorun yaşadğını söyler.Hem evde hem işte o kadar çok beraber vakit geçirmek sıkabilir bence.İşi işte bırakıp eve gelince birbirini özlemek daha güzel değil mi?:16:

esımle beraber calısıyorum. kesınlıkle bunu yapma derım. hem ozlem azalıyor hem de ısın stresı sızı evde bıle etkılıyor . kesınlıkle kesınlıkle dıyorum. asla beraber calısmayın. sana uzun uzun ornekler verebılırım. su an ısteyım cıkmak uzereyım ama ıstersen ne kadar yanlıs bır karar olacagını ıspat edecek orneklerım var.

Ay bizde eşimle keşke aynı yerde çalışsak diyoruz. Sizin için bilemem nasıl olur aranızdaki iletişime bağlı. Sinirli bir yapısı varsa ve işi çok ciddiye alan mükemmeliyetçi biriyse eh zor olur sanki ama aksi halde bence çokta keyifli olur :21:
Darısı başımıza diyeyim :16:

kesınlıkle katılıyorum esınız sınırlı bır ınsansa ve ıs kolık bır adamsa, cok buyuk sorunlar yasayabılıyorsunuz. ooooooo bır suru sey var bır anlatmaya baslasam kosarak kacarsın valla

Ben tavsiye etmem. Biraz uzak olun ki özlem olsun. 24 saat beraber ne o öyle. Erkekler iş konusunda başka bir kabuğa bürünüyorlar, eşinizin bu halinden hoşlanmayabilirsiniz bir süre sonra. O da size çalışanı gibi davranmaya başlayabilir.

Deneyin isterseniz biraz karaar size kalmış.

canım bizimde kendi şirketimiz var. Bende muhasebeye bakıyorum. Eşimde benimle aynı yerde doğal olarak. Ama güzel her gün her saat onu görmek beni çok mutlu ediyo :) :1:

Bekarken bende çok isterdim ama evlendikten sonra fikrim değişti . . .:ssz:
Bence insan biraz özlemeli eşini . . Biraz kendilerine zaman ayırmalı kişiler.. .
Değişik insanları görmeli ve tanımalı . Sürekli iç içe olunca evde konuşacak bişey bulamazki insan . .

Back
X