• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizle beraber çalışmak ? yada eşiyle beraber çalışanlar. bi bakarmı.

Bir kadın çalışmak istiyorsa eşinden bağımsız çalışmalı bence. benim eşim kendi işi bende onunla calısıyordum simdi bebekten dolayı gidemiyorum dört gözle bekliyor dönüşümü cünkü benim gibisini zor bulur biraz :27: Ama ben karşıyım ya zor oluyor kıskanclıklar olabiliyor ne bileyim maddi yöndende bir bağımlılık oluyor şahsen tavsiye etmem :)

kızlar ben ben muahasebeciyim işim çok sıtresli. yeni eviliyim düğün önce stresten işi bırakmıştım ama . balayından geldikten sonra işyerimden yine çağırdılar. bende yeni düğün yaptık borcumuz var diye hade başlıyayım dedim ve teklar başladım işe. Ama olmuyo çok bunlaıyorum. eşimle konuştum çıkıcam dedim. Eşim tamam dedi eşimde dükkanını yeni değiştirdi. ve oraya bi eleman alıcak bende işten ayırmak istediğimi söyleyince o zaman beraber çalışırız bizim işimiz varken boşuna başka yere başlama dedi.

Şimdi düşüyorum zor olurmu. eşiyle beraber çalışanlar varmı? :1:

ben flört döneminde eşimle aynı yerde çalışıyordum ve inanılmaz derecede sıkıntı yaşadım..ama işimiz gereği de zor bir işti..mağazacılık yapıyordum..kızlarla falan ilgilendikçe ben çıldırıyordum..diyeceğim o ki iş dalı da önemli tabi..bizim iş bayanlarla alakalı oldugu için ben sadece o yönden zorlandım..ama mesela yemeğe beraber çıkıyorduk,molalarda beraberdik..bütün gün yanyanaydık o yönden çok güzeldi..

Ben çok taraftar değilim bu beraber çalışma durumuna.
Eşinle 24 saat beraber olmak başlarda keyifli gelebilir ama sonraları aynı şekilde devam etmez.
Evliliğin heyecanını , özlem duygusunu yitirmemek gerek.
Evde ve işte beraber olmak özlemi bitirir ve tartışmaları çoğaltır.
Ki insanlar aileleriyle bile 24 saat yanyana duramıyor evlenmeden önce.
Eşlerinde kendilerine ait zamanları olmalı bence.
Akşam eve gelince birbirlerine anlatacakları paylaşacakları şeyler olmalı.

Annem eşleriyle aynı okulda çalışan öğretmenlerin sorun yaşadğını söyler.Hem evde hem işte o kadar çok beraber vakit geçirmek sıkabilir bence.İşi işte bırakıp eve gelince birbirini özlemek daha güzel değil mi?:16:

Ben de böyle düşünüyorum.:40:

ben de eşiyle aynı okulda calısan bi öğretmenim. tabiki de kendi isteğimize kalan bi durum değil bu. ben de özlemin olmasından yanayım bu yüzden ayrı calısmak daha iyi bence. ancak biz bunu önceden eşimle konustuk ve okulda cok fazla bi ara gelmeme kararı aldık. mesela serviste, yemekte herkes kendi arkadaslarıyla birlikte. gün boyunca eşimi pek görmem okulda. cıkısa dogru bi kez yanıma ugrar sadece. ben pek bi zararını görmedim o yüzden. hatta durumun iyi yanlarından faydalanıyorum diyebilirim :))
yalnız tartısıp eşinizle küsüyorsanız benim gibi, bir tek o kısmı sıkıcı oluyor.

biz de 1 yıl kadar eşimle aynı işyerinde çalıştık. ama kendimizin değildi.

eşim müdürümdü .

bi hata yaparsam çaktırmadan düzeltirdi , yapamadığım bilmediğim şeyleri o yapardı:)
sizin kendi işyerinizmiş. sorun olacağını sanmıyorum

tek sıkıntımız işyerine gelenlerin bizim evli olduğumuzu bilmemesiydi.
kıskançlık yüzünden çıkardı tüm tartışmalar.

5 yıldır beraber çalışıyorduk.ilk kez ayrıldık.ve çok üzgünüm.her an yanımda olduğunu bilmek,bi sorun olunca koşa koşa yanına gitmek... hepsi çok güzeldi.inşallah daha sonra tekrar aynı okula düşeriz.inşallah sizin için de gönlünüze göre olur

kızlar ben ben muahasebeciyim işim çok sıtresli. yeni eviliyim düğün önce stresten işi bırakmıştım ama . balayından geldikten sonra işyerimden yine çağırdılar. bende yeni düğün yaptık borcumuz var diye hade başlıyayım dedim ve teklar başladım işe. Ama olmuyo çok bunlaıyorum. eşimle konuştum çıkıcam dedim. Eşim tamam dedi eşimde dükkanını yeni değiştirdi. ve oraya bi eleman alıcak bende işten ayırmak istediğimi söyleyince o zaman beraber çalışırız bizim işimiz varken boşuna başka yere başlama dedi.

Şimdi düşüyorum zor olurmu. eşiyle beraber çalışanlar varmı? :1:

Bence gayet mantıklı bir durum.Hem borcunuz da varmış.En azından ödeyene kadar birlikte çalışın.
Ama işe gidiyorsan işe odaklanacaksın.Nasıl oraya eleman alınırsa eleman patron ilişkisi olacak aynen öyle.
Belki biraz daha ister istemez samimi bi ortam olabilir ama bunun ne zararı olurki.
Ayrıca kendi işiniz olduğu için daha özenli çalışacaksın.

Hem kendi işiniz olduğu için karşınıza çıkan sorunları birlikte çözersiniz.
Hepimiz insanız yeri geliyor hasta oluyoruz yeri geliyor sıkıntılarımız oluyor.
Başka bir işte çalışsan hasta olunca belki çoğu zaman işe gitme mecburiyetinde kalacaksın.
Ama senin patronun eşin olduğu için izin almak daha kolay olacak.Ya da işe gitsen bile o gün daha az iş yapma imkanın olacak.

sizin karakter yapınızla ilgili olabilir bi durum yan tarafımızda evli bir çift birlikte çalışıyorlar sabah akşam kavga tartışma ağlama sesleri falan geliyor ,ama huzursuz bi çift çocuk var diye de boşanamıyorlar tahminimce ama siz anlaşabiliriz kavga etsekte milleti baktırmayız kendimize diyorsanız çalışın ,izin sorunu olmaz en azından :)

1.5 sene kadar eşimle birlikte calıştık

gayette güzeldi kavga etmedik desem yalan olur ama öle sıkılıcak kadar değil
bu birasda eşinizle aranızdaki muhabbete paylaştıklarınıza bağlı
eşinizle arkadaş gibi olabiliomusunuz ne bilim herhangi bir iş arkadaşınız gibi gunluk konulardan sohbet edebiliyomusunuz
bu gibi seyler cok önemlii evde evlisin işte iş arkadaşısın bu ince cizgiyi yakalayınca çokta güzel oluyo
24 saat dipdibe demiş arkadaşlar ama pek te öle olmuyo iş olunca söz konusu sorumluluklar varr
karşımda başka birini görüceme sevdiğim adamı görürüm nolucakki

eşimle flört ederken, nişanlıyken, evliyken bir süre beraber çalıştık.. yani eşimin kendi işi, ben onun yanında çalıştım diyim.. zor, yani işin içine ne bileyim para hesabı bilmem ne girince, bende yapım gereği tutumlu ve biraz titizim.. evde tamam ama dükkanda da eşim dağıtıyo ben topluyorum, hesabı ben yapıyorum para al ver olayı oluyo, biraz geriliyo sinirler.. yani tabi ne iş yaptığınıza bağlı ama, bir süre çalışın çok uzatmayın derim..

biz de işimle birlikte çalışıyoruz. burası kendi işyerimiz ama burdan daha önce de aynı şirkette çalışmıştık fakat fraklı departmanlarda olduğumuz için arada bir birbirimizi görüyorduk.
şimdi ise yine çok şiddetli görüşmüyoruz, çalışma saatlerimiz çok uzun olduğu için birimiz geliyor birimiz giidiyor nöbet devralıyoruz aslında :1:
arada toplasanız birlikte 2-3 saat anca vakit geçiriyoruz bazen o bile olmuyor. ama şöyle bir şey de var. biz iş yada dı:1:şarıda birlikteyken hep güzel vakt geçiren bir çiftiz, daha doğrusu birlikte vakit geçirmey:1:i seviyoruz, bu sebeple bize çok fark etmiyor. tabi ki de zorlukları vardır ama bize henüz yansımadı belkide.
tabi bizde şöyle bir durum da ikimizde aynı statüdeyiz. ikimizde mühendisiz hatta aynı sınıf mezunlarıyız bu sebeple kimse kimsenin müdürü yada şefi değil. bu sadece isimde kalsa bile değil.
sonuca gelecek olursak, gerçekten başkasının kahrını çekmektense herzaman kendi işin hiç düşünmeden :52:( bu arada ben işimden memnunum eşim ayrı ben ayrı takılalım dersen o başka bu durum sadece çalıştığın yerden memnuniyetsiz olduğun için böyle yazdım)

benimde abimle yengem 10 yıldır birlikte çalışıyolar bir sorunları yok fakat sürekli birlikte olmaktan şikayetçiler biraz birbirimizi özleyelim dediklerini çok duyuyorum bide arkadaşlar işler ortak olunca konuşacak paylaşacak bişey bulamıyolar

Bilmem o bireylere göre değişir.. Kimisi sürekli bir arada olmak istemez.. Hem işte / hem evde. Kimisi de yanımda olsun ister..

Bende eşimle aynı markanın farklı sektörlerinin muhasebe departmanında çalışıyoruz, aynı sokaktayız ama farklı binalarda ve farklı şirket unvanlarında..

Bi sorunumuz yok çok şükür, beraber gelip gidiyoruz.. Metrobüs işkencesiyle :27: o olmasa izdihamda ezilirim belki de :27:

Hatta öğle yemeklerini beraber yeriz..

10 ay oldu beraber çalışıyoruz. Eşimle beraber çalışmadan önce daha çok kavgamız olurdu, Çalıştığı işlerde hep stresli gelirdi eve olmadık şeye daha kolay sinirlenir, işyerinde yaşadığı problemler ister istemez evimize yansırdı, başı ağrırdı gergin olurdu erken yatardı hep yorgun olurdu dinlenemezdi eve gelinci 2 kelime konuşamazdık çünkü hep yorgundu.
Benim ofis artık para kazandırmaya başlayınca ve eşimde işten ayrılmayı düşününce beraber çalışsak ben eleman almasam şeklinde düşündük hesap kitap yaptık ve işe başladı.

Beraber çalışmak muhakkak zordur ama anlayış ve saygı önemli bence patronluk hele aramızda hiç olmadı. eşimin gelmesi benim için çok iyi oldu, çünkü eşim dışında kimseye mükelleflerimi emanet edemezdim. ayrıca hamileyimde bizim durumumuz Allah bozmasın çok iyi oldu. iş ikimizin işi ikimiz patronuz. işi ben en iyibildiğim için bazı şeyler benim görevim, eşiminde benden çok görevi var insanlarla ilişkiler ondan soruluyor :) ben masa başı pc başındayım vs :) 24 saat beraber değiliz çünkü işimiz dolayısıyla eşim sürekli ofiste olmuyor, nazen akşamevde görüşmüş oluyoruz yoğunluktan :52:

ama işimizin en yoğun stresli döneminde bile akşam yatağımızda konuşurken sorunlu mükellefi vs cümle sonunda eskiyle karşılaştırıp bu sorunlar beynimizi yormuyor kendi işimizin stresine katlanmak çok daha kolay hatta hiçbirşey değil diyoruz...

kızlar hepinize teşkkürler. İyi olacağınıda söyleyen olmuş kötü olacağınıda. Aslında bende biliyorum iyi ve kötü yönlerinin olacağını. mesela şöyleki ben dükkanda olucam eşim dışarda. Yani bütün gün dip dibe olmayacağız. Ha ayrı yerdede çok fazla stres yaşanıyo yaşıyorum bu stresi en azından eşimin ve kendi işimin stresini yaşarım diyorum. bu gün patronlarımla konuşşucam hafta sonuna kadar işi bırakıp. Önümüzdeki hafta kendi işimi başlıyacağım inşallah. Bakalım kızlar artık hakkımızda hayırlısı.
:nazar:

Ben de eşimle birlikte çalışıyorum.Patronum olur kendisi. Ben çalışan olarak girdim daha sonra evlendik ve evliiğimden sonra da devam ettim çalışmaya.Fakat ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.Eşimin çok sinirli bi yapısı var ve ilk önce genelde bana patlar inanın çok zor bi durum.Ama ikinizde çalışan konumunda olunca belki de bu kadar sıkıntı olmaz.Ayrılmayı çok istedim ama eşim izin vermedi.Böyle çalışmak zor.Karar sizin...

Ben de eşimle birlikte çalışıyorum.Patronum olur kendisi. Ben çalışan olarak girdim daha sonra evlendik ve evliiğimden sonra da devam ettim çalışmaya.Fakat ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.Eşimin çok sinirli bi yapısı var ve ilk önce genelde bana patlar inanın çok zor bi durum.Ama ikinizde çalışan konumunda olunca belki de bu kadar sıkıntı olmaz.Ayrılmayı çok istedim ama eşim izin vermedi.Böyle çalışmak zor.Karar sizin...

Ya mutlakaki zor yanları vardır ama çalışıyorsan her yerde stres oluyo, Mesela ben bi tekstil firmasında ön muhasebeciyim işimde iyi iyide para alıyorum ama stres beni bitiriyor, potronla çalışan arasında kalıyosun bu arada 50 çalışanımız var bunların hepsiylede ilgileniyosun derrt dinliyosun laf anlatıyosun, ve bi süre sonra uyuşmuş gibi bişey diyemiyosun kimseye çünkü aradasın.

Şimdi bu kadar insanla uğraşıp sıkıntısını çekiyorum. diyorum bunlarla uğraşana kadar kendi işimin kendi eşimin sıkıntısını çekerim. artık hakkımızda hayırlısı.

bende 2 senedir eşimle aynı yerdeyim duşakabin dükkanımız var kendi işyerimiz olduğuiçin biz çok tartışıyoruz özellikle de tahsilat konusunda bazen eşimi boğasım geliyor millet alışmış açık hesap çalışmaya eşimde kıramıyor kimseyi tamam diyor birdaha para peşinde koşuyoruz bunaldım artık ya ailemin yanına gideceğim bir süre kafamı dinlemeye..

Back
X