eşinizle dans eder misiniz?

zeynnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
287
3
118
Diğer
evet arkadaşlar buyrun bakalım.... sizin için anlamı nedir dansın... illa özel bir gün mü olmalı muazzam bi sofra ve ardından romantik bi dansŞeniz ya da aklınıza estikçe mi veya hiç etmez misiniz???sempatiksalakcinni

biz ederiz.düğün falan olursa pistten indiremez kimse bizi o zaman slow dans ederiz.ama ben daha çok diskoda dans etmeyi severim.eşimle bu yaz çok tepindik.hele de şu norveç'in erovizyon şarkısında beraber habire zıpladık.kafalarda iyi tabi sağa sola çarpa çarpa iyi coşmuştuk.canım kocişim ya ne güzel günerimiz oldu beraber.:asigim:

maaaleseffff hiç sevmiyor eşim dans etmeyii bir düğüne giderken evde binbir tembihle gidiyoruzz lütfen das etmeyelim lütfe lütfen diyee yada dans ederken ellerimim omuzlarında birleştiridğimdee hemen kızıyorrr falan yani garip bir durum sıkıntılı

dans etmeyi severiz ikimizde
ama öyle düğünlerde sevmeyiz
hani kalabalık kalabalık ortamlar olurya, boyna birileri size çarpar çoğu zaten dans etmesini bilmez fırıldak gibi döner ortalıkda işte öyle ortamlardan hoşlanmayız
evimizde veya herhangi bir başka mekanda romantik bir ortamda dans etmesi çok keyifli
heleki sahile inmişssek müzik olmasa bile dans ederiz :asigim:

ben pek sevmem ama eşim tutturur bazen evdeyken bi şarkı çalarken tutar kolumdan
iila dans edelim die öle romantik oluyo tabi başbaşayken

bence de kalabalık ortamda cok bi anlamı yok en güzeli başbaşaykenbayanssulusmile

Son düzenleme:
düğünlerde, eğlencelerde filan dans ettiğimiz çok oldu. en son dans ettiğimizde bir düğündeydik ve ben hamşleydim. şimdi oğlum 15 aylık. arasıraevde romantik müzik oluersa eşim dansa kaldırır beni. oğlum da hemen kucağımıza çıkmak ister, onu da aramıza alır dansederiz. :)

ancak düğünlerde dans ederiz. benimkisi çiftetelli hastası evde aklına estikçe açar çiftetelli karşılık oynarız :))))

ben pek dans etmekten anlamam..özellikle slow olunca..hani karşılıklı filan clup dans olabilir..ama o düğünlerde sarılarak filan..

partnerimin beni dansta yönetmesi lazım iyi bir dans ortaya çıkması için..kocam beni yönetmek yerine kafasına göre takılıyor ..haliyle ayaklar birbirine karışıyor..bende hafif bir kayma.dengesizllik..

öğrenmek lazım bu işi.

Back
X