Bi tokatla evlilik mi bitirilir, her evlilikte olur böyöe şeyler, sanki sizin evliliğiniz dört dörtlük mü bla bla bla...Tokat atan adamla konuşup ne yapacaksınız?
Tokat atan adam konuşmaya kalksa ben konuşmam bi kere
Sonsuza kadar yabancı kalırız
Bazen birileri bizimle dalga geçiyor diye düşünüyorum
Kadın kadının düşmanı işteBi tokatla evlilik mi bitirilir, her evlilikte olur böyöe şeyler, sanki sizin evliliğiniz dört dörtlük mü bla bla bla...
Kadın kadının düşmanı iştegiggles ı iyi niyetli bulmuyorum. Yuvaları dağıtmaya çalışıyor
Tam olarak boşanmamak için neyi bekliyorsunuz mesela? Daha fazla şiddet görmeyi falan mı?Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Bi tokatla evlilik mi bitirilir, her evlilikte olur böyöe şeyler, sanki sizin evliliğiniz dört dörtlük mü bla bla bla...
Tamam bacılar düzenliyorumKadın kadının düşmanı iştegiggles ı iyi niyetli bulmuyorum. Yuvaları dağıtmaya çalışıyor
Oo Beth hanım doğru yolu bulmuşsunuz.diğer konuda da kadın düşmanı olduk zaten ben bu konuda kadın düşmanı olmamaya karar verdim.
kardeşim tokattan bişe olmaz git özür dile.
Şiddet hakaret ??Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Ayrica haklı haksız tokat atan o ama bu taraf ne yapabilirim diyo .Dövmüş sovmus zeytinyağı gibi üste de çıkmış ne zaman barışır diye mi bekliyorsun anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?