Eşinizle en fazla ne kadar küs kaldınız? Daha ne kadar beklemeli Haklıyım siddet hakaret var ama konusmayan o ???

Tebrik ederim doğru yola geldiniz giggles hanım. Böyle böyle yuvalarımız kurtulacak

Yahu bırakın cehennemin dibine kadar konuşmasın.
Hem dayak yiyorsunuz hem de barışmak istiyorsunuz

Tavrınizi koyun ve konuşmayın. Eger simdi affederseniz 2. Daha kolay olur kendinde cürret bulur nasılsa o gelip barışıyor kaldırıyor diye düşünür.
Kus kalmak bana da cok agir geliyor 1 saat bile. Ama malesef bazi konular önemlidir siddet gibi. Ve sınır koyulması gerekir

Benim kocam da yapıyo arada. Sadece tokat atarken dokunduğu icin hemen öteki yanağımı uzatıyorum. Kadın olmak bunu gerektirir.

tam olarak neyi bekliyorsunuz ? şiddet,tokat,hakaret diyorsunuz umarım barışmak için adım beklemiyorsunuzdur.

Tartışmadan tartışmaya değişirse Sizin durum biraz farklı sanki değil mi?
Sence biri senden bu konu hakkında fikir istese ne dersin Bnde sana bunu sorayım

Evliliğimin ilk yıllarında küserdim ama maksimum 2 gün falan.
Sonra onu da bıraktım, küsmek çok mantıksız gelmeye başladı. Küsmeyiz şimdi.
Sormuşsunuz yazdım.
Eşimden hiç tokat da yemedim,yersem giderim, gidersem de gelmem.
Siz sıkça gidip geldiniz sanırım.
Üzüldüm, şunu söyleyeyim sadece,
Çocuklarınız var ya, çocuklarınız huzurlu bir ortamda büyümeyi hak ediyorlar.

Hatta barışmak için yalvarırlır demi

Bence yalvarmalı
Çünkü konunsahibi hatalı
Adam sinirliyken en başta dilini tutsaydı hiç tokat atmak zorunda kalmayacaktı adam
Allahım ne günlere kaldık
Akıl fikir diliyorum
Yada o attıysa kadında atmalı karşılıklı dövüş

Allahım ne günlere kaldık
Akıl fikir diliyorum
Yada o attıysa kadında atmalı karşılıklı dövüş
Bi akrabamız var 70’li yaşlarda 1.50 boyunda minnacık bir kadın. Kocası da 2 metreye yakın dalyan gibi bir adam. Yeni evlilerken adam buna bi tokat atmış, bu da anında zıplayarak (burası önemli zıplayarak) adamın suratına bir tane geçirip sen vurabiliyorsan ben de vurabilirim demiş ilk ve son tokat oldu o diye anlatır.

Tokat atma tartısma değildr yalnız.
Tartısma da siddet olmaz önce orda anlasalım.

Helal olsun Bnm elimde armut toplamıyor demiş teyzeye bak zıplamış iyi yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…