- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.480
- 548
Tebrik ederim doğru yola geldinizTamam bacılar düzenliyorum
Yeni yorumum şu:
Kocan kızgınken üstüne gitme adamın
Sonra elinden kaza çıkıyor
Kızgınlığı geçince zaten düzelir aranız
Yine çok üstüne gittiysen hatta git özür dile seni çok kışkırttım bana tokat atmak zorunda kaldın diye
Ben evde küslük sevmiyorum gel hadi barışalın filan da de
Benim kocam da yapıyo arada. Sadece tokat atarken dokunduğu icin hemen öteki yanağımı uzatıyorum. Kadın olmak bunu gerektirir.Tamam bacılar düzenliyorum
Yeni yorumum şu:
Yine çok üstüne gittiysen hatta git özür dile seni çok kışkırttım bana tokat atmak zorunda kaldın diye
Konu çok sinir bozucuBenim kocam da yapıyo arada. Sadece tokat atarken dokunduğu icin hemen öteki yanağımı uzatıyorum. Kadın olmak bunu gerektirir.
Tartışmadan tartışmaya değişirseEşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Hatta barışmak için yalvarırlır demiTamam bacılar düzenliyorum
Yeni yorumum şu:
Bence yalvarmalıHatta barışmak için yalvarırlır demi
Allahım ne günlere kaldıkBence yalvarmalı
Çünkü konunsahibi hatalı
Adam sinirliyken en başta dilini tutsaydı hiç tokat atmak zorunda kalmayacaktı adam
Bi akrabamız var 70’li yaşlarda 1.50 boyunda minnacık bir kadın. Kocası da 2 metreye yakın dalyan gibi bir adam. Yeni evlilerken adam buna bi tokat atmış, bu da anında zıplayarak (burası önemli zıplayarak) adamın suratına bir tane geçirip sen vurabiliyorsan ben de vurabilirim demişAllahım ne günlere kaldık
Akıl fikir diliyorum
Yada o attıysa kadında atmalıkarşılıklı dövüş
Bence fotosunu ceksin koysun, altin degil platin heralddSize tokat atıyor, size küsüyor ve siz konuşmak için üzülüyor alttan alıyor konu açıyorsunuz. Gerçekten altın büllüklü heralde.
Tokat atma tartısma değildr yalnız.Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Helal olsun Bnm elimde armut toplamıyor demiş teyzeye bak zıplamış iyi yapmışBi akrabamız var 70’li yaşlarda 1.50 boyunda minnacık bir kadın. Kocası da 2 metreye yakın dalyan gibi bir adam. Yeni evlilerken adam buna bi tokat atmış, bu da anında zıplayarak (burası önemli zıplayarak) adamın suratına bir tane geçirip sen vurabiliyorsan ben de vurabilirim demişilk ve son tokat oldu o diye anlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?