Eşinizle en fazla ne kadar küs kaldınız? Daha ne kadar beklemeli Haklıyım siddet hakaret var ama konusmayan o ???

Çoğu cevaptan hiç birşey anlamadım. Dalga geçilecek bir konu yok. Tabiki adım atmayı düşünmüyorum sizce ne kadar küs kalkınmalı ona nasıl ders vermeliyim gibi şeyler merak ettim. Ben bunları yazarken gülmüyorum dalga da geçmiyorum. Emziren bir anne olarak güzel düzgün yorumlar bekliyorum

Hamile bi anne olarak cevap veriyorum
Sonsuza kadar küs kalmalı tokat atan adamla
Ders filan da verilmemeli
Dersten anlayacak adam tokat atmaz zaten
Sizinki boşanmaktan anlar sadece
Kurtulursunuz en azından tokat atacak endişeniz olmaz

Boşanacaksın emziren anne.

Bence yalvarmalı
Çünkü konunsahibi hatalı
Adam sinirliyken en başta dilini tutsaydı hiç tokat atmak zorunda kalmayacaktı adam
Biran ne oluyor dedim sonraki mesajı okuyunca derin nefes aldım neyse ki bugün ki kıdın dışmını yını kıdın kısmına girmedin

valla bu isin dogrusu ders vermeye calismadan siddet olan evlilikte bosanmaktir bana gore
emzirmekle alakayi da hic anlamadim o ayri

Sen böyle yazınca biz nasıl ciddi olalım? Kocandır döver de severde mi diyelim?

Allahım kolaylık versin inşallah.
Tokat yüzünden boşanmayı düşünmediğinize göre buraya konu açmışsınız.
Gelip özür dileyene kadar bekleyin bence.
Ömür boyu aynı evde küs yaşayacak değilsiniz ya.

6 hafta 4 gün ideal küs kalma süresi bence. Yemeğini önüne koymayarak ve donlarını yıkamayarak ders verebilirsiniz.

valla bu isin dogrusu ders vermeye calismadan siddet olan evlilikte bosanmaktir bana gore
emzirmekle alakayi da hic anlamadim o ayri
Modele çok ihtiyacım var. Birazda ben bu hale getirdim. Birbirimize vurduğumuz zamanlarda oldu bana vurduğu zamanlarda ama salak gibi ben adım atardım neyin kafasını yaşardım bilmiyorum ama çocuklar büyüdükçe ne kadar gurursuzca birşey olduğunu anladım ama eşim alıştığı için küserek beni saymayarak ceza verdiğini sanıyor

Siz nasıl vurdunuz acaba ? Bu erkek gücüyle bir kadın gücünu düşünemiyorum ilişkinizde saygı yok malesef birde o mu kusuyor hem tokat atıyor hem kusuyor kusura bakmayın da siz halen gurursuzca davranmaya devam ediyorsunuz .

Birazda ben bu hale getirdim diyerek siz resmen ben o tokadı hakettime getirdiniz

Ortada süregelen bir fiziksel+psikolojik şiddet var. Adam sizi sevmiyor ve değer vermiyor. Çalışıyor musunuz? Aileniz destekçi mi? Boşanmayı neden düşünmüyorsunuz? ders vermek daha neden daha mantıklı geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…