Eşinizle En Son Neden Tartıştınız

Kavgasiz gunumuz sayilidir. Enson birsaat once tartistik. Beni hic anlamadi ve anlamayacakta zaten. Tartisma konumuz 2015 te tatile gidip gidemeyecegimiz ve neresi olacak: )) ve tatile gitmekten vazgecis, evde kocaman sesizlik hakim suan: ))

daha varya tatile tabi bu yaz tatili planıysa
yaz tatiliyse yaza kadar fikri degişir

1 saat once tartistik evi terketti suan aksam paşa paşa gelir. sebep bebegin hasta olmasi ve benim dedemin cenazesine gitmek istemem

Yaz
daha varya tatile tabi bu yaz tatili planıysa
yaz tatiliyse yaza kadar fikri degişir
Yaz tatili plani. Simdiden ayarlamamiz gerekiyor. Hem daha ucuz oluyor hemde onun iznini simdiden belirlemesi gerekiyor. Esimle beraber tatile cikmamiz hep problem olur. Bir umut gudebiliriz diye dusundum ama birlikte gidemeyecegimize karar verdik. Zevklerimiz hic uymuyor:((

Yaz

Yaz tatili plani. Simdiden ayarlamamiz gerekiyor. Hem daha ucuz oluyor hemde onun iznini simdiden belirlemesi gerekiyor. Esimle beraber tatile cikmamiz hep problem olur. Bir umut gudebiliriz diye dusundum ama birlikte gidemeyecegimize karar verdik. Zevklerimiz hic uymuyor:KK43:(

neden birlikte gidemeyeceksiniz ki
ayrı gitmeyimi düşünüyorsunuz

amannn narçiçeği evli olup da tartışmayan var mı ki???

bizde 15 gündür tartışıyorduk dün barıştık
sebep:ben çok iş kolik olmuşum,artık onunla daha az hatta hiç ilgilenmiyormuşum,varsa yoksa çocugum ve kendimmiş miş miş ler hiç bitmes

amannn narçiçeği evli olup da tartışmayan var mı ki???

bizde 15 gündür tartışıyorduk dün barıştık
sebep:ben çok iş kolik olmuşum,artık onunla daha az hatta hiç ilgilenmiyormuşum,varsa yoksa çocugum ve kendimmiş miş miş ler hiç bitmes

yoktur canımm
evli olup tartışmamak mümkün degildir heralde
varsada bir gariplik vardır sanırım:KK45:
çalışan bayan olunca sorunda bu demekki
iş koliksin:KK53:

eşimle tartışmadıgım tek konu
bu demek degilki bizim maddi sorunumuz yok var ama
gündeme gelmez

Gündeme gelmiyorsa, maddi bir sıkıntı yok demektir. Yada gündeme gelecek kadar sıkıntı yaşanmıyordur.
Sıkıntı maddi yada manevi.. varsa bir sıkıntı gündeme gelir.
Evlilik bu karı koca olunmuş.. ayıp olur aman dur yansıtmayım... sarılırız geçer.... gibi.. bişey değil bu.

iş düzeni son 2 aydır bozulmaya başladı.karı koca çalışıyoruz.4 yıllık evliyim.artık bebek istiorum tüpe karar kıldı doktorlar ama hala istemiyor.sinir krizi geçirince zorla kabul etti tedaviyi.hala daha aynı hiç bebek konusunu açmamı istemiyo.mutusuzm yani her yönden
canım belki kendiliğinden olur? nedense mesajını okuyunca içimi öyle bi his kapladı
hayırlısı inşallah

canım belki kendiliğinden olur? nedense mesajını okuyunca içimi öyle bi his kapladı
hayırlısı inşallah
canım teşekkür ederim inşallah öyle olur ama yumurtalıklarım tembel bide eşim gece çalışıyor ben gündüz işteyim.yani eşimle karşılaşamıyoruz bile...biraz zor ama Allahtan umut kesilmez tabi

Evet herzamanki gibi ayri gidecegiz galiba. Yirmi yili askin evliligimizde iki kere tatile gidebildik birlikte. Simdi yine kavgaliyiz baska konuda konusmuyoruz. Bizim evliligin civisi cikmis artik: ((

valla çok şaşırdım
evliligim sizinki kadar uzun degil ama bunca senelik evlilikte ayrı tatil yapmak gerçekten garip geldi
Allah yardımcınız olsun

Bizde annesi yüzünden tartıştık hatta haftasonumuz berbat oldu. Ama olay şu ki eşimin ailesiyle çok şükür bir sıkıntımız yok,hatta cok düşkünler ikimize de özellikle kayınpederim fazlasıyla düşkün bana.
ama sürekli gelip gidelim istiyorlar hatta yatak odası hazırladılar evlendikten 1 ay sonra bize. Ama bizde çalışan insanlarız evime gidip ayaklarımı uzatmak kocamla vakit gecirmek istiyorum uzun zamandır haftasonumuz hep orada geçiyor ki bu da artık bunalttı beni eşim beni haksız görmüyor ama öyle aman aman da sesi cıkmıyor o yuzden haftasonu afilli bir tartışma yaşadık :KK43:

Back
X