Eşinizle En Uzun Ne Kadar Küs Kaldiniz

O Hatalıysa çok çok sinirlensem bile dayanamıyorum en fazla 2 saat hemen gevşiyorum. ama ondaki domuz inadı nerdeyse istese günlerce sürdürür. öyle yapınca da en çok kendime kızıyorum ::S

ben kırılıp küssem adam gönlümü almaya çalışmaz ki hemen o da küser
ben de hiç küsüp nazlanamam bi defa huyum değil hemen konuşmaya başlarım barışırım

ama ben küs kalsam yandım o hiç konuşmayacak biliyorum iyi ki huyum böyle
tabi bazen küs kalayım da anlasın değerimi diyorum ama tutamıyorum kendimi en fazla yarım saat

10 dakika küs kalabiliyorum gozlerime bakip guldugu an eriyorum hemen aman sonradan kendime cok kiziyorum.. :19:

Cunku kendisi gunlerce küs duruyor :31:

10 gün
şuandada küsüz 7 gün oldu ciddi anlamda psikolojik destek almalı doktorlarla konuştum
evlendiğimizden beri yatak ayırıp küsmeleri hiç bitmedi artık pes ettim
ne yaparsa yapsın bana çok yaptılar çok üzdüler
ben bittim
sevgimde bitti ona karşı

Biz gecenin bir yarisi cok buyuk bir kavga etmistik ve beni bayagi kirmisti kaba davranip, bosaniyoruz ve yarin gidiyorum burdan anneme dedim oyle uyuduk. Sabah alnimdan opuyordu ve sacimi oksuyordu ne oluyor diye uyaninca birden toparlandi ve hicbirsey soylemeden gitti. Aksam gelince sen gideceksin son kez opmek istedim deyince tabi ben biraktim kendimi :) oda agladi sizladi gitme bir sans daha ver vs vs oyle en uzun kuslugumuz bu ozet gecersem 1 gun :D

acayip sinirlendiğim zaman çok küs kalmak istiyorum
saonra geliyor gözüme bakıyor
iki öüpücük
hoooop
ben de yelkenler fora
sonra bi bakıyorum nerdeyse adamdan ben özür diliycek haldeyim küstüm diye:52::52::52:

eşimle en fazla 3 saat küs kalabiliyorum ya ben barışırım genelde o çok inattır. ama benim bazı hassas konularım var onlara dokunursa kesinlikle onun barışması gerekir. ama öyle uzun küsmeler evliliği çok zedeler insan nasıl aynı evde sevdiği adam yokmuş gibi davranabilirki? bu evliliğinizde bazı şeylerin öldüğü anlamına gelir bence..

Ben bekledim o yatağa geri dönsün diye.o bekledi ben ona çağırayı diye.en sonunda ben dedim gel sıcakta yatma burası serin diye.Gelmemi istiyorsan gelirim dedi.Bende gelmek istiyorsan gel dedim:D Geldi.Barıştık

10 gün
şuandada küsüz 7 gün oldu ciddi anlamda psikolojik destek almalı doktorlarla konuştum
evlendiğimizden beri yatak ayırıp küsmeleri hiç bitmedi artık pes ettim
ne yaparsa yapsın bana çok yaptılar çok üzdüler
ben bittim
sevgimde bitti ona karşı
Canım yaa aynı ben bizde bugün 7 gündür küsüz ve evlendik evleneli küsmeleri bitmedi bu nasıl evlilik anlamadım. Düşman gibi insan yatağını ayırır mı her zaman eşine küser mi? Şimdiye kadar haklı da olsam haksız da olsam gidip gönül alıp barışan hep ben oldum ama artık yeter. İster konuşur ister konuşmaz. Tükendim artık !!!!!

Çok şükür hiç....:KK60:

Belkide ıkı haftayı geçmiştir. Özür dilemeyi bilmeyen, senin inadına çocuk gibi hoşlanmadığın herşeyi yapan, ilgisiz alakasız konuşmadığın sürece paran var mı yok mu diye sormayan , eve geç geldiğinde nerdesin diye sormayan bi adam hiç konuşmasada olur. Hele bir senemiz dolsun

Küs kalmayı hiç sevmeyiz.
Ama ben çok çabuk küsebiliyorum. Allahtan gönlümü almayı biliyor eşim
Evlenmeden önce her gün kavga ederdik, geceleri küs uyurduk
Ama evlenince öyle olmuyormuş, ne kadar kavga edersek edelim o yatağa girince mutlaka barışıpta uyuruz çok şükür

Back
X