eşinizle hangi pozisyonda uyuyorsunuz geceleri?

valla ben çok deli yattıma garibime cok az bi yer kalıyo ama kesınlıkle bacaklarımı onun bacakların arasına koyarım vede elimle onun göğsüne değerek yatarım illa kesın ona değecem yoksa uyuyamıyom valla :))))

vallah yatakta ikimizde uyumuyor resmen savaşıyoz sırt sırta üst üste bazen bi bakmışsın yerde kaydirigubbakcemile

Yüzünüz birbirinize dönükken sarılarak uyuyorsunuz

Bu uyuma pozisyonu genelde yeni çıkmaya başlayan ya da yeni evli çiftlerde görülüyor. Beraber olmaya başladıktan bir süre sonra çiftler daha rahat pozisyonları tercih ediyor. Fakat senelerdir beraber olan ve yine de bu pozisyonu tercih edenlerdenseniz çok romantik bir çift olduğunuzu söylememize izin verin…

vede ayak ayak arasina sarilarak oh ama 10dk sonra ya kiz aglar meme diye yada oglan gelir ne yapionuz uyudunuz mu diye :)))))

kaydirigubbakcemile3aynen bizde öyle hele çocuktan sonra eşim kaçacak yer arıyor:ecrin_bebek:çünkü bizim canavar benden ayrı yatmıyorkaydirigubbakcemileve eşimde bende çok deli yatarız ben düzelttim tabiki mecburenhamilelikten itibaren tüm olay değişiyor bence:CüvCüv:

bizim yatak şekil değiştirdi zaten yıllardır çift kişilik yatakta tek kişilik gibi ikimizde bi tarafında uyuyoruz eşim genelde sol tarafımda olur çünki sağ tarafıma yatmayı seviyorum bir kolu benim yastığımın altında diğer kolu bana sarılmış halde ve kafasıda kafamın yarısının üstünde uyur bu sayede kafam şekil değiştirdi 5 yıldır :))) ama asla yüz yüze uyuyamıyorum çok rahatsız olurum

Valla biz yatağa girdiğimizde kocacım çoktan tv karşısında saat 8 gibi başladığı uykusunu saat 11 gibi yer değiştirerek devam ettirdiğinden sarılacak vaktimiz olmuyor...Ama hemen hersabah uyanır uyanmaz arkadan sarılır bana...Ben de onun kollarını öperim.Sonra da kalk ula geç kalcaz derimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
Ama eğer kazayla uyumamışsa o gece -tatlicadiarzu- o sırt üstü yatıp kollarını açar ben de onun kolaarına yatarım diğer koluyla da iyice kucaklar beni...Tabi ben fenalık geçirmeye başladığımda o zaten çoktan uyumuş olduğundan üstteki kolu açıp sırtımı dönerim.kaydirigubbakcemile3

evli değilim ama sözlümle planlarımız var inşallah allah nasip eder hepsini.. ne planlarımız var hemde:asigim::asigim:ay okuyunca bunları bi an önce evlenmek istedim her pozisyonda yatmak için ayy ne romantik böyle şeyler :asigim:evlenmek istiyorum bi an önceeeeeeeeeesırnaşık şey

valla evli değilim ama ömrü hayatımda bi sevgilim oldu ve birgece uyudum onunla oda yatakta hiçbir şekilde uyuyamayınca karnına yattım o şekilde uymuşum tuhaf ama gerçek:uhm:

valla evli değilim ama ömrü hayatımda bi sevgilim oldu ve birgece uyudum onunla oda yatakta hiçbir şekilde uyuyamayınca karnına yattım o şekilde uymuşum tuhaf ama gerçek:uhm:

sen niye evlenmeden erkek arkadasınla uyuyorsun kiklava:klava::roflol::roflol:

bende evli değilim ama uyuruz genelde ver bakalım benim ufaklığı kucama der kaydirigubbakcemile3 ve popişi atarım üstüne oda sarılır arkadan uyuruz :1hug:

yazın başka kışın başka pozisyonda
yazın: çok sıcak olduğundan anca 5 dk sarılıp yatışırız sonra o bi yana ben biyana sırnaşık şey
kışında : kocam bana arkadan sarılır sıkı sıkı öyle uyuruz. yüz yüze uyuyamıyorum daralıyrum :1shok:

aynen cnm bende katılıyorum yani yazın uzaklaşırız kışınnn bana sarılır arkdan yumuşak yumuşak uyuruz :jeyyar:

ay ay bende niaşnlıyım keşke evli olsaydımda bu gece kocama sıkı sıkı sarılsaydım dedim ay ne güzel hemen evlenmek istiyorum zaten bu evliliğin en güzel olayı yatak bide bebek olsa gerek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…