eşinizle hangi pozisyonda uyuyorsunuz geceleri?

bende evli değilim ama uyuruz genelde ver bakalım benim ufaklığı kucama der kaydirigubbakcemile3 ve popişi atarım üstüne oda sarılır arkadan uyuruz :1hug:

çok çok çok af buyurarak soruyorum.evli degilken uyuyorsanız beraber uyandıktan sonra noluyo.eşim uykudan uyanınca biraz saldırganlasıyor da şakkıdı

biz yüz yüze nefes nefese yatarız sonra kaşık pozisyonu alırız :bbo:aaa bide bakmışız ki bizim zilli hemen aramıza girmeye çalışıyor oflaya oflaya kendi yetmezmiş gibi minnoşuda arkadan geliyor tam aile saadeti yani...sonra benim sıpa benim yerimi alıyor kaşığın köftesi oluyor.inanın bazen ağlamak geliyor içimdensenağlamaklava: .ama gecenin galibi ben oluyorum tabiiiiii!!!...laelaelaelaelae-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

henüz evli değilim ama
aydede pozisyonunda uyumak isterim:asigim:
yani o beni arkamdan kucaklamış ,ben ona sığınmış biçimde:asigim::1hug:

bu pozısyonun ısmının aydede oldugunu ılk kez duydum..eşim benımle böyle uyumaya bayılıyor..bende alıstım tabı artık..ben öyle yalnız sereserpe yatmayı severdım..ama evlenınce dgeıstı:)

benim esim sarilip uyumayi cok sever.bende rahatimi cok severim ayak kol bir orda bir burda.. oraya donerek buraya donerek uyurum..ama biri sana sim sIKI sarilmisken donmek zor ya.sonra uyuku da zehirleniyor :))) ama genelde sarmas dolas uyuyoruz

bizde sarmas dolas uyuruz ama benim uyuma pozisyonum esim benim sagimda olucak bana arkasini dönücek ben ona sarilicam..poposunu karnima yaslamasi cok hosuma gidiyo...baznde esim bana sarilio..ama hep sarmas dolas uyur öyle de uyaniriz..

ay dede posizyonuysa bu eğer, ben de eşimin bi kolunun üstüne yatarım diğer kolunuda o benim üstüme atar böyle sıkıca sarar beni,bide ben yine o bana sarılmış bi şekilde onun elini tutmaya bayılırım uyurken

ayy ben cok sıkıntıya gelemıom ya.. bn sureklı bı baccamı onun ustune atarımm öle öbur turluu uyuyamaam

ben göğsüne yatarım, o sırtüstü uyur, miss...
bu arada bekarım ama sevgilim var, onu da eşim kabul ederim. kimse bana neden evlenmeden uyuyorsun diye sormasın, ciddi bozarım.

ben göğsüne yatmayı seviyorum kokusuna çok alıştım illa burnumu göğsüne dayıycam
biraz sıkılınca arkamızı dönsekte benim elim ayağım hep üstünde Şeniz:1hug:

ay cok tatlı yazdıklarınız,
bızım nasıl uyudugumuzu bılmıyorum da eskı sevgılım otururken ne zamna otursa hep kucagına uzanırmışım ben de bunu o soyleyınce farketmıstım yatıyor olsak guzel bır uyku pozısyonumuz olurdu sanırım

bende evli değilim ama aşkımla bi kaçkez uyudum bacaklarımı bacaklarının arasına alıyo bi kolu başımın altında oluyo diğer koluylada sıkı sıkı sarılıyo canım:asigim::asigim: aşkım çok özledim offffffffffff ooooooooooooffffffffffffff askerlikte bitmiyosenağlama

ben göğsüne yatarım, o sırtüstü uyur, miss...
bu arada bekarım ama sevgilim var, onu da eşim kabul ederim. kimse bana neden evlenmeden uyuyorsun diye sormasın, ciddi bozarım.

aynen canm.sewglm sırt üstü yatar.ben göğsüne yatarm.başka türlü yatmak istesemde sewglm hep göğsüne yatmamı ister.ahh ah özladim walla.daha dün buluştuk ama olsun :asigim:

ben deli yatarım, çocuğu tepiklemekten uyku tutmuyo ikimizi de. tam sarılmaya geliyorum çaat bizim karı vuruyo nefesim kesiliyo diye anlatır bide sabahları sırnaşık şey dolayısıyla sarılamıyorum filan herkes bi köşede uyuyo.

ahtapot gıbıyız genelde ama ben de deli yatarım.. şakkıdı

uyandıgımda basım ayak ucunda. bacagım kafasında olabılıyor bazen...:1shok:

eşinizle nasıl uyuyorsunuz?hangi pozisyonda uyuyorsunuz?:smiley-cool:

valla eşim bana arkadan sarılır öyle uyumaya çalışırız,tabi bu sarılış beş dakikayı geçmez,yatakta çok hareketli olduğum, bi o tarafa bi bu tarafa çok döndüğüm için...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…