Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esinizle herseyi paylasabiliyormusunuz iyi bir dinleyicimi?
iyi bir dinleyici... ama daha çok konuya bağlı ama zor ve işinden çıkılmaz bir konu ise ve ben gerçekten o konu ile ilgili üzgün ve endişeli isem elinden geleni yapar..
ben bu konuya yazmamıştım allah allaah :)) neyse bu konuya da yazayım.eşim bana herkonuda yardımcı oluyor ev işlerinde bile ,beni dinliyor fakat onunla yinede ortak noktalarımızın az olduğunu düşünüyorum.nasıl anlatayım karakterlerimiz uyuşmuyor sanırım..kesinlikle kavga etmeyiz,sevmiyor hırgürü..ben bazen okadar sıkılıyorum ki keşke tartışsak şu sessizlik bozulsa diyorum..ilginç dimi:) ama çok iyi bir insan daha iyisini bulamazsım ama bişeyler eksik ..şuan ben de bu konuyu düşünüyordum,o yatıyor ben oturmuş neden eşimle konuşamıyoruz diye düşünüyorum işte böyle
Evet degistirmek zorunda kaldim cok af edersiniz, yazim yazmayim konusunda kaldim ama okudugun gibi fazla acmak istemedim, bununda sebebi varda o yuzden..