Eşinizle küsken nasıl davranırsınız

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
selamlar bayanlar evliliğimin 8. yılındayım. Eşim kolay kolay küsen biri değil genelde ben konuşmuyorum büyük bir tartışma olduysa . Çok çabuk parlayan asabi bir tip kendisi ne zaman kızacağı neye parlayacağı belli olmuyor önceki gün küstük akşam yemek hazırlamadım sabah kahvaltı hazırlamadım gün içinde bişey için aramıştı özür dile affedeyim dedim sorun halloldu ama akşam yine tartışma ve sebep ufacık bişey şuan yine konuşmuyorum .. Bu durumlarda nasıl davranmalı diye size sormak istedim ayrı yatmak akşamları ayrı odalarda takılmak onu umursamamak akşam yemeği yapılsa da sabah kahvaltı hazırlamamak Sizde durumlar nedir küsken nasıl davranırsınız
Düzenleme ; bazı arkadaşlar yukarda yazdıklarımı yaptığımı var sayıp yorum yapmış ben bunlardan hangilerini yapıyorsunuz yada yapmak dogrumu sizce tarzında yazdım . Ben yatağı ayırmam ama arka mi döner yatarım .. Genelde de yemeği aksatmam yaparım çok çok canım sıkkınsa yapmam..

Son düzenleme:
Surat yaparım ben de sofrayı hazırlarım sofra hazır diye çağırırım ama ayrı yatmayız eşim de sağolsun uzatmaz çünlü haklı olduğum konularda alttan almam eşim de sonra açıklamasını yapar barışırız

selamlar bayanlar evliliğimin 8. yılındayım. Eşim kolay kolay küsen biri değil genelde ben konuşmuyorum büyük bir tartışma olduysa . Çok çabuk parlayan asabi bir tip kendisi ne zaman kızacağı neye parlayacağı belli olmuyor önceki gün küstük akşam yemek hazırlamadım sabah kahvaltı hazırlamadım gün içinde bişey için aramıştı özür dile affedeyim dedim sorun halloldu ama akşam yine tartışma ve sebep ufacık bişey şuan yine konuşmuyorum .. Bu durumlarda nasıl davranmalı diye size sormak istedim ayrı yatmak akşamları ayrı odalarda takılmak onu umursamamak akşam yemeği yapılsa da sabah kahvaltı hazırlamamak Sizde durumlar nedir küsken nasıl davranırsınız

küserim ama sofrayı da hazırlar çağırırım, ister yesin ister yemesin ama sofrayı kurarım

Kusura bakmayın ama evlilikte küsmek nedir? Özür dile affedeyim olgun bir tavır gibi gelmedi. Çevremde gözlemlediğim kadarıyla böyle tripler, küsmeler ilişkiyi yoruyor. Eğer bir durumdan rahatsızsanız bunu bu şekilde değil, doğru bir şekilde anlatarak çözmeyi deneyin.

açıkcası ben nasıl davranamam gerektiğini düşünmem . çünki kırılmışsam ve küsmüşsem zaten tüm davranışlarım
kendiliğinden şekillenir
tepki olsun diye aksatmam günlük sorumluluklarımı
içimden gelmez zaten aksi davranmak
konuşmak iş yapmak tv seyretmek bile içimden gelmez
ben kırıldığımda zaten asıl tepkiyi ruhum ve bedenim verir
beynim planlamıyor nasıl hareket etsem de kırgınlığımı belli etsem diye
:KK43:

ayrı yatmak yemek hazırlamamak durumu iyice ciddileştirir surat yapın tamam ama bunları yapmayın

Çok kez konuştum her defasında beni suçlar . Muhakkak bende de vardır hata ama hep ben adim atıyorum ben konuşmasam 1 ay da geçse hatasını kabul etmez gelip kendi konuşmaz..

3 senedir 1 saat bile küs kalmadım
Oturur tartışırım fikrimi söyler rahatsızlığımı belirtir kaldığım yerden devam ederim
O benim kocam kankammı ki küsim

bence böyle durumlarda hesaplayarak davranmak, özellikle şöyle yapsam şöyle yapmasam diye planlar yapmak çok komik b. İçinizden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranın. Sabah kahvaltısı hazırlamayayım gününü görsün kıymetimi anlasın, ya da akşam yemeğini hazırlayayım hazırlamasam çok ağır kaçar gibi hesaplar çok çocukça. ona kahvaltı hazırlamak içinizden gelmeyecek kadar kırgınsanız hazırlamayın. Aynı yatakta yatmaya tahammül edemeyeceğiniz kadar kötü bi şey yapmışsa aynı yatakta yatmayın. Yani bunları yapıyorsanız ona gününü göstermek için özellikle planlayarak değil içinizden öyle geldiği için yapın

yatak ayirma,yemek hazirlamama,kahvalti hazirlamama v.s gibi bi durum soz konusu olamaz. normalde sen sakrak oldugum icin kirildigimda sessizlesirim , ama asla kusemem:KK66:

Biz susarız
Sonra o bişey olmamış gibi davranır bişey sorar
Sorarsa cevap veririm ama ilk soran ben olmam
Bilmem huy işte sanki ilk ben sorsam incilerim dökülecek :KK53:

hiç ayrı yatmadık.
birlikte yatağımıza gireriz sabah sarmas dolas uyanır konuşmaya başlarız.
zati ben suratta asamam.
sana kırıldım konuşmuyorum derim eşim bi şekilde konuşmamı sağlar.

Planlama değil benim ki aslında kahvaltisini konusmazken hazirlarim mesela yemeden çıkar hazirlamam baristigimizda bunu unutmayacağım der 1 günü aşmıyor kirginligimiz genelde ama dediğim gibi hep ben adim atıyorum bu defada kendimi değersiz hissediyorum ..

Küsme çocuklukta olur, aynı evin içinde ne kadar küs kalınacak, 3 5 gün sonra barışılacak değil mi, o yüzden baştan olayı konuşmak orta yol bulmak daha iyi biz öyle yapıyoruz

Evliligi niye daha da zorlastirir bazi kadinlar anlamam..yemek yapmamak ne demek,niye esin sana küsken ise gitmiyor mu ki,sende kendi gorevini yaomayarak onu cezalandiriyorsun..

X