- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
selamlar bayanlar evliliğimin 8. yılındayım. Eşim kolay kolay küsen biri değil genelde ben konuşmuyorum büyük bir tartışma olduysa . Çok çabuk parlayan asabi bir tip kendisi ne zaman kızacağı neye parlayacağı belli olmuyor önceki gün küstük akşam yemek hazırlamadım sabah kahvaltı hazırlamadım gün içinde bişey için aramıştı özür dile affedeyim dedim sorun halloldu ama akşam yine tartışma ve sebep ufacık bişey şuan yine konuşmuyorum .. Bu durumlarda nasıl davranmalı diye size sormak istedim ayrı yatmak akşamları ayrı odalarda takılmak onu umursamamak akşam yemeği yapılsa da sabah kahvaltı hazırlamamak Sizde durumlar nedir küsken nasıl davranırsınız
Düzenleme ; bazı arkadaşlar yukarda yazdıklarımı yaptığımı var sayıp yorum yapmış ben bunlardan hangilerini yapıyorsunuz yada yapmak dogrumu sizce tarzında yazdım . Ben yatağı ayırmam ama arka mi döner yatarım .. Genelde de yemeği aksatmam yaparım çok çok canım sıkkınsa yapmam..
Düzenleme ; bazı arkadaşlar yukarda yazdıklarımı yaptığımı var sayıp yorum yapmış ben bunlardan hangilerini yapıyorsunuz yada yapmak dogrumu sizce tarzında yazdım . Ben yatağı ayırmam ama arka mi döner yatarım .. Genelde de yemeği aksatmam yaparım çok çok canım sıkkınsa yapmam..
Son düzenleme: