Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki sen adım attığında eşin direk söylemese bile tavırlarıyla sen haksızdın nasıl da tıpış tıpış getirdim seni ayağıma gibi mesajlar veriyor mu sana? Bunu soruyorum çünkü bazı insanlar gerçekten çok yüksek egolu oldukları ve asla kendilerini haksız görmedikleri için ilk adımı atmazken bazıları da karakter olarak gerçekten ilk adımı atmayı beceremedikleri için atamıyorlar. Senin kocan hangi gurupta sen daha iyi kestirebilirsin. İkinci guruptaysa bence devalı senin ilk adımı atmanın sakıncası yok. Çünkü biz kadınlar sosyal olarak erkeklerden daha becerikliyizPlanlama değil benim ki aslında kahvaltisini konusmazken hazirlarim mesela yemeden çıkar hazirlamam baristigimizda bunu unutmayacağım der 1 günü aşmıyor kirginligimiz genelde ama dediğim gibi hep ben adim atıyorum bu defada kendimi değersiz hissediyorum ..
selamlar bayanlar evliliğimin 8. yılındayım. Eşim kolay kolay küsen biri değil genelde ben konuşmuyorum büyük bir tartışma olduysa . Çok çabuk parlayan asabi bir tip kendisi ne zaman kızacağı neye parlayacağı belli olmuyor önceki gün küstük akşam yemek hazırlamadım sabah kahvaltı hazırlamadım gün içinde bişey için aramıştı özür dile affedeyim dedim sorun halloldu ama akşam yine tartışma ve sebep ufacık bişey şuan yine konuşmuyorum .. Bu durumlarda nasıl davranmalı diye size sormak istedim ayrı yatmak akşamları ayrı odalarda takılmak onu umursamamak akşam yemeği yapılsa da sabah kahvaltı hazırlamamak Sizde durumlar nedir küsken nasıl davranırsınız
Diliyle söylemez ama hissettirir.. Normalde kus kalmayı sevmeyen bir yapım var haksiz da hakli da olsam gidip ilk adimi atıyorum bu nedenle bu defa adim atmamayi düşünüyorum ..peki sen adım attığında eşin direk söylemese bile tavırlarıyla sen haksızdın nasıl da tıpış tıpış getirdim seni ayağıma gibi mesajlar veriyor mu sana? Bunu soruyorum çünkü bazı insanlar gerçekten çok yüksek egolu oldukları ve asla kendilerini haksız görmedikleri için ilk adımı atmazken bazıları da karakter olarak gerçekten ilk adımı atmayı beceremedikleri için atamıyorlar. Senin kocan hangi gurupta sen daha iyi kestirebilirsin. İkinci guruptaysa bence devalı senin ilk adımı atmanın sakıncası yok. Çünkü biz kadınlar sosyal olarak erkeklerden daha becerikliyiz
Düzenlemeyi okuyun lütfen .. ayrı yatmam asla ,sofrayı kurarim genelde çok çok kırgın değilsem ama ayrı takilirim çocukların odasında oyun oynar yada yatak odasında tv izlerimBence davranışların yanlış. Sofra kurmamak, ayrı yatmak, ayrı takılmak... Evlilikte.
Yorumun için teşekkürler cnm .. Bu şekilde öneri içeren yorum icin açtım konuyu :)yemeğini yap canım sende adamı evdende soğutma iyice...
trip atarım ben klasik...
tartışmaları uzatmamak gerek..konuşun halledin..
o zaman bence bu sefer bi adım atma, normal hayatına devam et, her zaman yaptığın şeyleri hiç bişey olmamış gibi yine yap ama kırgın olduğunu hissettir. Sevginden, ilginden, güler yüzünden mahrum et. Sofrayı da hazırla, otur birlikte yemek de ye,sıradan gündelik konuşmalarını da yap ama hepsini yaparken kırgın ve soğuk olduğunu hissettirDiliyle söylemez ama hissettirir.. Normalde kus kalmayı sevmeyen bir yapım var haksiz da hakli da olsam gidip ilk adimi atıyorum bu nedenle bu defa adim atmamayi düşünüyorum ..
selamlar bayanlar evliliğimin 8. yılındayım. Eşim kolay kolay küsen biri değil genelde ben konuşmuyorum büyük bir tartışma olduysa . Çok çabuk parlayan asabi bir tip kendisi ne zaman kızacağı neye parlayacağı belli olmuyor önceki gün küstük akşam yemek hazırlamadım sabah kahvaltı hazırlamadım gün içinde bişey için aramıştı özür dile affedeyim dedim sorun halloldu ama akşam yine tartışma ve sebep ufacık bişey şuan yine konuşmuyorum .. Bu durumlarda nasıl davranmalı diye size sormak istedim ayrı yatmak akşamları ayrı odalarda takılmak onu umursamamak akşam yemeği yapılsa da sabah kahvaltı hazırlamamak Sizde durumlar nedir küsken nasıl davranırsınız
Düzenleme ; bazı arkadaşlar yukarda yazdıklarımı yaptığımı var sayıp yorum yapmış ben bunlardan hangilerini yapıyorsunuz yada yapmak dogrumu sizce tarzında yazdım . Ben yatağı ayırmam ama arka mi döner yatarım .. Genelde de yemeği aksatmam yaparım çok çok canım sıkkınsa yapmam..
her evlilikte farklıdır sanırım, bazen küsersin bazen sırnaşırsın :)
dert etme her evlilikte oluyor işte,
ben hep işin tuzu biberi diye bakarım, küser kapris yaparım,
bazen yemek hazırlar, bazen hazırlamam, bazen yemeğe gelmem :)
o anlıktır tepkilerim,bazen de özür diler uzatmam keyfim yetmemiştir kavga etmeye.
kavgadan küslükten sonra ki anlarıda severim barışmak, sarılmak vs
çok büyütmedikten sonra aksiyon olması canını sıkmasın arkadaşım,
kimse dört dörtlük değil, sevgi saygı varsa gerisini koyver gitsin
Düzenleme ; bazı arkadaşlar yukarda yazdıklarımı yaptığımı var sayıp yorum yapmış ben bunlardan hangilerini yapıyorsunuz yada yapmak dogrumu sizce tarzında yazdım . Ben yatağı ayırmam ama arka mi döner yatarım .. Genelde de yemeği aksatmam yaparım çok çok canım sıkkınsa yapmam..
E tamam ayrı yatmak yanlış bir davranış, herkes için yanlış. Ayrı yatmıyorsunuz ama ayrı takılıyorsunuz. Ayrıca arkanızı dönüp yatıyormuşsunuz siz de. Aynı yatakta yine küs olmuş oluyorsunuz. Ayrı yatmak ya da aynı yatakta yüz vermemeyi boşverin de küs olmak en başından yanlış. Çok sık mı küsersiniz eşinize?Düzenlemeyi okuyun lütfen .. ayrı yatmam asla ,sofrayı kurarim genelde çok çok kırgın değilsem ama ayrı takilirim çocukların odasında oyun oynar yada yatak odasında tv izlerim