Eşinizle küsken nasıl davranırsınız

Eger esime cok kizmissam kusmem soguk davranirim soguk konusurum yemegini hazirlarim ama sofrayi kurmam git yemegini al ye derim ama bizde kusluk uzun surmez ozur diler yatmadan once mutlaka barisiriz

O evde yok gibi davranirim..çok sinir bozucu oluyor tavsiye ederim

Odama gider yatarım, o da sabah kahvaltı hazırlar çağırır ben de ya gitmem o zorla getirir ya da giderim , konusur benle suratimi donerim yarı gulmekli, yarı Küs bi tarzda, ben senle küsüm der gibisinden, o da baristirir beni, ben de kızıma soylerim kizim bu babana cok yuz verme , simariyo yuz verince, bak anan yuz vermiyo der gülerim :) ama kizim daha bebek ve beni anlamasi mumkun degil, yoksa elbette oyle söylemem kızıma :) bu tarz seyler cnm kuslugumuz..önceleri uzarda uzardi ama bebis olunca değişti durumlar .

Herşeyi yaparım sadece konuşmayız..(bu hafıf küslük durumu)

Ağır küslüklerde yemek falan yapmam..zaten oda geç gelir..ayrı yatarız..sabahta o gıdene kadar yuzunu görmemek ıcın bulundugum odanın kapısını kapar beklerim işe gıtmesini..

Küsken küs davranırım :) Küs insan nasıl davranır ki :)

Birimiz birimiz ya dil çıkartır,garip surat şekilleri yapar,yastık atar saçma sapan şekillerde minimum sürede barışırız

çok sık küsmeyiz küsüncede tepkı olarak bışey yapmam ama tipim aynaya baktım valla çok bozuk oluyo

Yatak ayırmam sofrayı kurarım surat almam çünki ben küs yapamam. Babam çok geçimsiz biriydi oyüzden çok sıkıntılar cektim eşimle olan hiçbirdurumda küslük yapamam küslük zamanla soğukluk getirir. Sırnaşığın tekiyim zamanla eşimde benim gibi oldu zaten. Tartışırız konuşuruz eteğimizdeki taşları dökeriz biter gider. Allah daim etsin, herkesin evine huzur versin

Genelde sinirlendiğimde ben yalnız kalıp biraz sakinleşmek istiyorum. Eşimse tam tersi hemen halletmek istiyor. Benim sakinleşme isteğimi trip olarak algılıyor. Oysa ki o an o sakinliğe ihtiyacım var. Zaten uzatmam ben küslüğü. Eşim de öyle. Ben kıçımı dönüp yatsam bile hic bisey olmamıs gibi sarılıverir. Gel de küs şimdi
Sizin niye tartıştığinizi bilmedigim icin tek tavsiyem, eger sorun cok buyuk bisey degilse o anda gormezden gelmeye calis.

küsmüyoruz pek, küsmek diyemem yani 1 gün bile sürmez. ben zaten hiç küs kalamam kimseye, içim içimi yiyiyor, yemeden içmeden kesilyorum sevdiğim kişilerle aram iyi değilse.

Eger haksizsam sinirinin gecmesini beklerim sirnasirm hemen opucuk falan o benden daha yapicidir hic dayanamaz kusluk biter zaten kusmez trip atar sadece

Ayy ama bben cok fenayim hele kalbimi kiracak bisey yapsin cok fena kuserim ama yemekti kabvaltiydi aksatmam cocuklarada belli etmem .. durumun ciddiyetine bagli 2 gun 3 gun barismadigim olur yani gelir ozur diler tamam derim ama buzlarim hemn erimez ayrida yatmam ama sirinlikleriyle beni guldurmeyi kuslugu bitirmeyide iyi bilir

Buyuk bir sorun hic yasamadim yani hic buyuk bir kavga olmadi.
Ufak bir tartisma olduysada eve geldiginde oper ben surat yaparm konusuruz oda hakli yada haksiz oldugumu soyler hallederiz.
Bana gore yatak ayrilmamali.. yemek vs yapmamaklada olmaz ne bilim.

Buyuk sorunlar icin bisey diyemem.

İnsanın keşke dememek adına 1 saat hatta 1 dakika sonrasına garantisi yok iken sudan sebeplerle ,kırılmak demiyorum , hepimiz İnsanız tabiki olur ancak kus tutmak hele sevdiğiniz insanlara hiç doğru değil tabi bu benim fikrim isteyen istediği gibi küser ...
Ben asla küs tutamam mutlaka konuşur içimi dökerim ve uzatmam. ..

Küsmem
Durgunlasirim
Özür diler eşim ondan sonra nutuk
atarım

Hamilelik testi yaptığım gün duygularım çok karışıktı. Kan tahlili yaptırmadan da umutlandırmak istemedim. Nedense bir anda sebepsiz triplere girdim. Gittim yatağıma uzandım. Gelip soruyor ne oldu diye birşey yok diyorum. Tabi yorgunluk da var ben uyuşumum. O da küs yattık sanmış uykusu kaçmış. Ayyy sonraki gün içim parçalandı. Kıyamamki hiç kıyamammm

Bu defa en az 2 gün küs durucam dedim ama sanırım yine 1 günü asmayacak :) işten geldi geleli yapmadığı şebeklik kalmadı adamın Henüz yelkenleri indirmedim suya suçum yokken öfke patlaması yaşamamalı uzerimde bende can taşıyorum sonuçta

Yemegimi isimi gücümü yaparim canim. Ne kadarda kavga etsek mutlaka sofra hazir cay icermisim gibi seyleri sorarim yada solerim.gece yatinca normal yatarim ama sarlmam. Ama esim kizgim olsada sarilir. Ki kusmektwn cok trip atarim
Ama esim kin tutamaz kusemez o yuzden barismam uzun surmez.

Bz hç küs kalamıyoruz bazen diyorum burnu sürtsün ama yok 10 dk sonra canım cicim oluoz .
Sofra konusundada küsmüşsek hadi sofraya derim bn doydum der genelde. İyi bnde bşi yemiyorum derm dayanamaz oturur ruh ikizM

Tartışmalara göre değişir bu. Ve hatta evden eve değişir. Karakterler , kişilikler ayrı ayrıdır.

Yemek yapmak istemiyorsa canınız yapmazsınız.. Bu çokta büyük detay değil. Ama bence yaparsınız, oturup yersiniz. İster gelir ister gelmez. Rutininizi bozmamak en iyisi.
Sabah kahvaltı hazırlıyorsanız onuda hazırlayın.
Bunlarla değilde , başka şeylerle kırgınlığınızı belli edin.
Ben yemek konusunda yorum yapamıyorum kendi adıma. Çünkü bazen ben bazen eşim hazırladığı için hazırlamayınca trip yaptığımdan dolayı olmuyor.

Ayrı takılma kısmına gelirsek, bazen gerekli oluyor çok kırgınsa kişi.
Eğer büyük bir mesele değilse eşinizin televizyon izlediği yerde sizde çocuğunuzla oynayabilirsiniz.
8 sene 80 sene olsun inşaallah huzurla
:) Evlilik her yönden zor. Siyasetçi olmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…