cnm adım atarsam ters tepicek dedim ya düşman gbi davranıyorBende bazen esimden beklerim bakarim onda adim yok ben adim atarim bosver gurur yapma adim at canim :) kus kalmaktan iyidir.
Erkekler cok fazla adim atmayi sevmez
bizde öyle yapıyoruz ama dedim ya anlayamadım birikmiş konular bizim yaşlarımız ben 22 eşim 24eşimle küsmeyiz çünkü küsme yaşını çoktan geçtik epey büyüdük.
tartışmalara asla ama asla aileleri de karıştırmayız çünkü onlar işin içine girince çıkışı zor oluyor.
ben genelde sakin ve sabırlı olan tarafımdır eşim kolay patlar biraz da sinirlidir.eğer büyük bir tartışma yaşıyorsak o anda o ortamı terk ederim başka bir odaya falan giderim.o sakinleşince zaten konuşmak için gelir sorunumuz neyse halletmeye çalışırız.
bende hep arayı yumuşatırım ama bu sefer fena cnm yaa yumuşatmam mumkun deil kaç gün beklicem acabaAilemi asla tartışmamıza dahil etmem.
Uzatmam eşime kalsa çok surat asar 1 hafta konuşmaz ama ben arayı yumuşatırım, oda anlayınca özür diler :)
bende hep arayı yumuşatırım ama bu sefer fena cnm yaa yumuşatmam mumkun deil kaç gün beklicem acaba
ya haklıyım ama fazla söylenerek başına bıt bıt yaparak haksz ben oldumsen gerçekten haksız olduğunu düşünüyorsan şirinlikler yaparak barışmaya çalış...
kesin haklıyım diyorsanda 1-2 gün bekle sonra zaten yemekti televizyondu yavaş yavaş konuşma ortamı hazırla soru sor mesela sonra arkası gelir...
eşimle küsmemiz 3 ila 5 saat arası sürer gelip benden ne zaman özür dilediğine gönlümü aldığına bağlıkızlar eşimle birkmiş konulardan dolayı saçma sapan meseleye buyuk bı kavga yaşadık. aileler geldi tartştık pzar gnü. ama şuan hala konuşmuyoruz ben küslüğe dayanamam hiç sevmem kızsamda bağırır çağırır barışırım. ama eşim kolay atlatamıyo bana bi düşman gbi davranıyo her seferinde üstüne gttiim ısrar ettim barıştırdım. ama bu sefer ona bıraktım konuşmuyorum o konuştugu zaman konuşucam sizce dha nekdar küser ve ben nasıl dayanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?