eşinizle küslüğünüz nekadar sürer

evet sanki küs kalınca bsey değişiyor. bnde hiç sevmem ama eşim feci tersliyor mumkun deil şirinlik yapmam gönlünü almam

ya haklıyım ama fazla söylenerek başına bıt bıt yaparak haksz ben oldum
ozaman yavaş yavaş konuş işte...direk canım diye atlama ama ne bileyim bu akşam ne yemek yapayım de..yada yemek nasıl olmuş falan de...böyle böyle 1-2 güne muhabbeti ilerlet..

cnm bnu bnim eşime anlat :) bizde söylemeyiz asla ama bnim ailem onu tutar yani kendine güç bulmak için çğırıyo

ozaman yavaş yavaş konuş işte...direk canım diye atlama ama ne bileyim bu akşam ne yemek yapayım de..yada yemek nasıl olmuş falan de...böyle böyle 1-2 güne muhabbeti ilerlet..
hangi gömleğini ütülüyim dedim bana soru sorma diyo :)

Ben küs yaşayam, küs uyuyamam. Küslüğümüz uzun sürmez. Uzlaşırız. Küslükten nefret ederim. Trip atacağım diye küslüğü çık uzatamam. Mutsuz oluyorum küslük uzayınca.

Bir de ayrılma eşiğine gelmemiş çiftlerin küslüğü ailelere asla yansıtmaması taraftarıyım.

evet sanki küs kalınca bsey değişiyor. bnde hiç sevmem ama eşim feci tersliyor mumkun deil şirinlik yapmam gönlünü almam

Benimki de oyleydi cnm çok sinirlendiyse halen öyle biraz sindirmesi lazim esimin deyisiyle sonra duzelir
sen hiç bisey yok gibi sofra hazirla konus onunla degil ama nesela tvye yorum yap
Kk yi okurken sesli gül biraz sabret düzelir illaki

eskiden 1 gün sürerdi ama yatak ayırmazdık
şimdi 1 saat falan sürüyor.

bence bekle her defasında sen gittiğin için yine senden bekliyor olabilir.

bu meselede sen haklısın suçlu o aileleri işin içine katan o onun senden gelip özür dilemesi gönlünü alması lazım

sen gidip konuşursan bu kadın ne yaparsam yapayım peşimde pervane diyecek

Isin içine ailelerin karışması biraz uzatır belki küslüğü ama sakinleşir zamanla eşiniz illaki bir konudan konuşma başlar barışırsınız bence. Benim eşim de böyledir küsünce Allah derim yandık en az 1 hafta böyle. Ama hiç üstüne gitmem zorlamam konuşmak için konu açmam o kendisi bi kelime söyleyiverir. Ama benden bir tavsiye kabul edersiniz evin içinde olan tartışmayı ailelere taşımayın derim ben. Siz barışıp unutusunuz ama aileler pişirip pişirip önünüze koyarlar

bu meselede sen haklısın suçlu o aileleri işin içine katan o onun senden gelip özür dilemesi gönlünü alması lazım

sen gidip konuşursan bu kadın ne yaparsam yapayım peşimde pervane diyecek
öyle zaten ben hep alttan aldım hep özür dledim ama bu sefer üzülmeden dimdik durmalıyım ağlayıp barışalım dyip karşısında küçülmek istemiyorum. benimde küs kalabileceğimi anlamasını ve bnu yapmayı öğrenmek istorum..

yatkları ayırmayız hatta gece sarıldı yanağımla oynadı sonra uyandı hemen arkasını dönüyo :)

bencedebeklemelısınız her tarısmada aılelerı araya sokabılır sonra bıraz agırdan almak en ıyısı dıye dusunuyrum

Kim haklı ise o dik durmalı bana göre. Herkes yerini bilmeli. Asla haklı olduğumda alttan almam .

barismak icin ugrasma,panik yasama sonu nereye varir diye,nasil alisirsa oyle gider hep kuyrugu tava sapi gibi gezer..birak konusmasin,sende konusma..
o insan evladi da sen degil misin? seni terslemesine izin verme,gitsin sinirini baska yerde baska seylerden cikarsin

cnm saol yaa evet zaten benim küs kalmak istememden faydalanıp hep dediğim olsun istyo olmayınca ben yalvarana kdar küsüyor. bu seferki inat grur deil belli gerçekten üzgün o yuzden kendisi blir yaa

bencedebeklemelısınız her tarısmada aılelerı araya sokabılır sonra bıraz agırdan almak en ıyısı dıye dusunuyrum
buna alışmasın valla babam bna hiç dayanamaz kvganızı bze belli etmeyin bda ararsan kızımı götürürm alamazsın dedi. annem onu savundu kız aileleri ndense damada bsey dyemıyo ya

buna alışmasın valla babam bna hiç dayanamaz kvganızı bze belli etmeyin bda ararsan kızımı götürürm alamazsın dedi. annem onu savundu kız aileleri ndense damada bsey dyemıyo ya
damada bısey dıyememek degıl bence onlarınkı kızlarının kıymetını bılmek sadece.yanı elin ogluna laf anlatıcagıma alırım kızım gıderım ne halın varsa gorurusun demek ıstemıstır baba ne yapsın alıp damadı karsna kızım uzme sorununuzu cozelımmı desın ya cıft olarak sorun cozulur cozulemıyorsada alır gıderım dıyen bır baba ne guzel babadır :)

babam herzman beni destekler dedi kızım herşeye karışma erkekler böyle sevmez annen bana karışıyormu dedi böyle olmaz dedi. eşimede oğlum sende bizi arama neyse kendiniz halledin bdha bizi böyle toplarsan ben kızımı alır gderim dedi böylede üzmeyin birbirinizi dedi ama eşimin ailesi hep eşimi savundu o yüz buldu bgrdı durdu babamın yanında bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…