evet sanki küs kalınca bsey değişiyor. bnde hiç sevmem ama eşim feci tersliyor mumkun deil şirinlik yapmam gönlünü almamValla eşime kalsa 20 sene küs kaliriz ama tabii ben haklida olsam haksizda olsam gider konusurum
İlk zamanlar biraz nazlanirdi ama simdi aldik birbirimizin huyunu bisey yokmus gibi konusurum oda akışina birakir
Ben küslüğun uzadikça kinin arttigi dusuncesindeyim o yüzden uzatmamakta fayda var
ozaman yavaş yavaş konuş işte...direk canım diye atlama ama ne bileyim bu akşam ne yemek yapayım de..yada yemek nasıl olmuş falan de...böyle böyle 1-2 güne muhabbeti ilerlet..ya haklıyım ama fazla söylenerek başına bıt bıt yaparak haksz ben oldum
cnm bnu bnim eşime anlat :) bizde söylemeyiz asla ama bnim ailem onu tutar yani kendine güç bulmak için çğırıyoailelerin gelip karışmasıolacak şey mi
yani kim akıl etti onları çağırmayı eğer onlar işin içersine girerse o kırgınlık ömür boyu geçmez
çocukken benim babam senin babanı döver derdikte
büyüyüp bir yetişkin olduktan sonra kimle meselem olursa olsun kendim hallederim
hele hele evlendikten sonra asla ama asla eşimle aramızdaki meseleleri aileme duyurmam onları katmam.
hangi gömleğini ütülüyim dedim bana soru sorma diyo :)ozaman yavaş yavaş konuş işte...direk canım diye atlama ama ne bileyim bu akşam ne yemek yapayım de..yada yemek nasıl olmuş falan de...böyle böyle 1-2 güne muhabbeti ilerlet..
eşin çok yanlış yapıyor öyleyse kaç yaşında bu adam çocuk mu da arkasına destek kuvvetler istiyorcnm bnu bnim eşime anlat :) bizde söylemeyiz asla ama bnim ailem onu tutar yani kendine güç bulmak için çğırıyo
ayyy oda çok nazlı...hangi gömleğini ütülüyim dedim bana soru sorma diyo :)
evet sanki küs kalınca bsey değişiyor. bnde hiç sevmem ama eşim feci tersliyor mumkun deil şirinlik yapmam gönlünü almam
eskiden 1 gün sürerdi ama yatak ayırmazdıkkızlar eşimle birkmiş konulardan dolayı saçma sapan meseleye buyuk bı kavga yaşadık. aileler geldi tartştık pzar gnü. ama şuan hala konuşmuyoruz ben küslüğe dayanamam hiç sevmem kızsamda bağırır çağırır barışırım. ama eşim kolay atlatamıyo bana bi düşman gbi davranıyo her seferinde üstüne gttiim ısrar ettim barıştırdım. ama bu sefer ona bıraktım konuşmuyorum o konuştugu zaman konuşucam sizce dha nekdar küser ve ben nasıl dayanıcam
bu meselede sen haklısın suçlu o aileleri işin içine katan o onun senden gelip özür dilemesi gönlünü alması lazımkonu zaten ailesi sürekli sorun yani annesi yok babası var engelli. birde abisi var yani maddi yönden abisini bizle tutmak istyor ama ben izin vermem sonucta biz ikimiz çalışıyoruz eltim evde biz çift maaşla gecniyruz tabıkıde farklı olucak ama eşim bnu anlamıyor gercekten durumları olmasa ben zaten yardım sever bi insanım ederim ama yiyip içip bizden iyi para ahrcıyolar biz tutup evimize bseyler alıyoruz o yuzden biz dha luks gözüküyoruz. yani bu konular bnde brikti pzar gnüde maça gtcem dedi ikimiz gdelim dedim arkadaslarımla gtcem dedi bundan bi inatlaşma çıktı patladı yani.. ben isyan ettim seninle deil ailenle evlenmişim benim ne düşündüğüm umrunda deil dye snra oda çabuk sinirlenir zaten böyle olaylar olaylar dolu bizdede kızlar işteyim uzun uzun yzamıyorum
öyle zaten ben hep alttan aldım hep özür dledim ama bu sefer üzülmeden dimdik durmalıyım ağlayıp barışalım dyip karşısında küçülmek istemiyorum. benimde küs kalabileceğimi anlamasını ve bnu yapmayı öğrenmek istorum..bu meselede sen haklısın suçlu o aileleri işin içine katan o onun senden gelip özür dilemesi gönlünü alması lazım
sen gidip konuşursan bu kadın ne yaparsam yapayım peşimde pervane diyecek
cnm saol yaa evet zaten benim küs kalmak istememden faydalanıp hep dediğim olsun istyo olmayınca ben yalvarana kdar küsüyor. bu seferki inat grur deil belli gerçekten üzgün o yuzden kendisi blir yaabarismak icin ugrasma,panik yasama sonu nereye varir diye,nasil alisirsa oyle gider hep kuyrugu tava sapi gibi gezer..birak konusmasin,sende konusma..
o insan evladi da sen degil misin? seni terslemesine izin verme,gitsin sinirini baska yerde baska seylerden cikarsin
buna alışmasın valla babam bna hiç dayanamaz kvganızı bze belli etmeyin bda ararsan kızımı götürürm alamazsın dedi. annem onu savundu kız aileleri ndense damada bsey dyemıyo yabencedebeklemelısınız her tarısmada aılelerı araya sokabılır sonra bıraz agırdan almak en ıyısı dıye dusunuyrum
damada bısey dıyememek degıl bence onlarınkı kızlarının kıymetını bılmek sadece.yanı elin ogluna laf anlatıcagıma alırım kızım gıderım ne halın varsa gorurusun demek ıstemıstır baba ne yapsın alıp damadı karsna kızım uzme sorununuzu cozelımmı desın ya cıft olarak sorun cozulur cozulemıyorsada alır gıderım dıyen bır baba ne guzel babadır :)buna alışmasın valla babam bna hiç dayanamaz kvganızı bze belli etmeyin bda ararsan kızımı götürürm alamazsın dedi. annem onu savundu kız aileleri ndense damada bsey dyemıyo ya
babam herzman beni destekler dedi kızım herşeye karışma erkekler böyle sevmez annen bana karışıyormu dedi böyle olmaz dedi. eşimede oğlum sende bizi arama neyse kendiniz halledin bdha bizi böyle toplarsan ben kızımı alır gderim dedi böylede üzmeyin birbirinizi dedi ama eşimin ailesi hep eşimi savundu o yüz buldu bgrdı durdu babamın yanında bana.damada bısey dıyememek degıl bence onlarınkı kızlarının kıymetını bılmek sadece.yanı elin ogluna laf anlatıcagıma alırım kızım gıderım ne halın varsa gorurusun demek ıstemıstır baba ne yapsın alıp damadı karsna kızım uzme sorununuzu cozelımmı desın ya cıft olarak sorun cozulur cozulemıyorsada alır gıderım dıyen bır baba ne guzel babadır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?