eşinizle küslüğünüz nekadar sürer

bır sure ayrı kalsanız yada bulundugunuz ortamdan uzaklassanız ,2 gun tatıle cıksanız o bıle yetıyor ınnakı bız ıstanbuldayız ve yıne ıstanbul ıcın mınıcık 2 gunluk tatıl yaptık bebeğimiz oldugu ıcın oo kadarı bıle yettı ınankı bızde soprunlarla gıttık ama ordansonra sankı bır mılat oldu bıze.

Bence çok büyük hata etmişsiniz aileleri karıştırarak. Siz yarın öbür gün barisirsiniz ama aileler unutmaz ayrıca degerinizi düşürür keşke böyle birşey yapmasaydiniz.

Kendinize en büyük hatayı ailelere anlatmak ile yapmışsınız.Ne gereği vardı ne alaka sizin aranızdaki tartışmayı sizden başka kim iyi bilir de dışarıdan aile büyüklerini dahil ediyosunuz.Bu barışma mevzusuna gelince hep siz adım atmışsınız barışmak için eşinizide buna alıştırmışşınız sanırım gene sizden beklicek çok büyük mesele yoksa barışın gitsin ne olacak tatsızlığınız daha fazla büyümesin....

ailelerin sokulduğu bir kavgada hemen barışılması saçma olur zaten.

bizde küslük değilde trip durumları oluyor. ama çok kısa sürüyor.. dayanamayıp ya o ya ben; özür dileyip şebeklik yapıyoruz.

eşim trip atarsa gıdıklıyorum, sizde de işe yarar belki

bizde küslük değilde trip durumları oluyor. ama çok kısa sürüyor.. dayanamayıp ya o ya ben; özür dileyip şebeklik yapıyoruz.

eşim trip atarsa gıdıklıyorum, sizde de işe yarar belki
yok cnm yaa bzim olayımız çok ciddi gıdıklarsam cok fena kızar sen işi dalgaya alıyosun dye ama kucuk konularda bzıdede aynı hemen barışılıyo ama bus seferki kötüydü baya

konu tam olarak ne. yazdıysanız göremedm de
konu zaten ailesi sürekli sorun yani annesi yok babası var engelli. birde abisi var yani maddi yönden abisini bizle tutmak istyor ama ben izin vermem sonucta biz ikimiz çalışıyoruz eltim evde biz çift maaşla gecniyruz tabıkıde farklı olucak ama eşim bnu anlamıyor gercekten durumları olmasa ben zaten yardım sever bi insanım ederim ama yiyip içip bizden iyi para ahrcıyolar biz tutup evimize bseyler alıyoruz o yuzden biz dha luks gözüküyoruz. yani bu konular bnde brikti pzar gnüde maça gtcem dedi ikimiz gdelim dedim arkadaslarımla gtcem dedi bundan bi inatlaşma çıktı patladı yani.. ben isyan ettim seninle deil ailenle evlenmişim benim ne düşündüğüm umrunda deil dye snra oda çabuk sinirlenir zaten böyle olaylar olaylar dolu bizdede kızlar işteyim uzun uzun yzamıyorum

ahaa benim kocamın kadın versiyonu... canım peki küs kaldığın sürede eşine karşı ne düşünürsün nden küs kalırsın

öfkeli olurum yaptığı aklımdan çıkmaz bak burnundan nasıl getirecem derim ama günden güne öfkem geçer sonra canım cicim olurum canım sen bekle canım
eşimle sevgiliyken ne desem yanlış anlardı
ben arayıp sormazdım hala öfkesi devam ediyor
3. gün ararsa aradı
aramazsa bitti derdim
bir kez 4. gün bulmuştu

valla herseferinde gitmiycem diorum ama evlilikte olmaz böyle şeyler die en fazla 1 saat sonra gidiorum dün kavga ettik gitmedim bugünde gitmiycem maalesef beyfendiler genel kanaatimce böyleler biz gidene kadar gelmiolar sen küslük hoş olmuo die gidincede haksızsında ondan geliosun gibi oluo

Genelde ben tam küseceğim zaman adam bişey söylüyo gülesim geliyor küsemiyorum.
Bi kaç kez küsmeyi denedim ama aradan 1 saat geçince küs olduğumu veya neden küstüğümü unutuyorum
Eşimde küsme huyu yok yüzsüzdür heme sırnaşır
Biz kavga etsek bile eşimle prensibimiz var yatağa asla küs girmeyiz.
Eğer haksızsanız özür dileyin, alttan alın.

eşin para mı veriyor abisine. bizle bir tutmak istiyor derken bunu mu kastettiniz

Aileler bile girmiş işin içine buna küsmek mi denir..

aynen canım gtmeyelim kendimizi tutalım

eşin para mı veriyor abisine. bizle bir tutmak istiyor derken bunu mu kastettiniz
evet cnm abisi geçinemiyor fazla harcıyorlar isteyince benimkide dayanamıyo bide ortak ev yaptırdık ortak borc var bız para brıktırıp ödemek istyoruz ama abisi bu borcu anmıyo bile bende ödemek istemıyorum sonucta ben payıma düşeni öderim gerisi bni ilgilendirmez bunları dusunmekten uzulup esime dır dır ediyorum

Allahın bze nasip ettiğini ben hiç kimseden saklamam ama abısı ve eltim şükürsüz ve kıskanc hele eltim benim en baş düşmanım hep iyi nıyetli yaklaşıyorum yzuume ıyı davranıyo biz eve gdınce kocasıyla kvga edıyo pıtırcık şunu almış sen bana alamıyon dye hep bizim zumuzden kvga ediyolar biz ymege ckıyoruz gizli gizli gdyoz kvga ediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…