- 6 Ağustos 2015
- 738
- 634
- 33
- 40
bır sure ayrı kalsanız yada bulundugunuz ortamdan uzaklassanız ,2 gun tatıle cıksanız o bıle yetıyor ınnakı bız ıstanbuldayız ve yıne ıstanbul ıcın mınıcık 2 gunluk tatıl yaptık bebeğimiz oldugu ıcın oo kadarı bıle yettı ınankı bızde soprunlarla gıttık ama ordansonra sankı bır mılat oldu bıze.babam herzman beni destekler dedi kızım herşeye karışma erkekler böyle sevmez annen bana karışıyormu dedi böyle olmaz dedi. eşimede oğlum sende bizi arama neyse kendiniz halledin bdha bizi böyle toplarsan ben kızımı alır gderim dedi böylede üzmeyin birbirinizi dedi ama eşimin ailesi hep eşimi savundu o yüz buldu bgrdı durdu babamın yanında bana.
kızlar eşimle birkmiş konulardan dolayı saçma sapan meseleye buyuk bı kavga yaşadık. aileler geldi tartştık pzar gnü. ama şuan hala konuşmuyoruz ben küslüğe dayanamam hiç sevmem kızsamda bağırır çağırır barışırım. ama eşim kolay atlatamıyo bana bi düşman gbi davranıyo her seferinde üstüne gttiim ısrar ettim barıştırdım. ama bu sefer ona bıraktım konuşmuyorum o konuştugu zaman konuşucam sizce dha nekdar küser ve ben nasıl dayanıcam
ailelerin sokulduğu bir kavgada hemen barışılması saçma olur zaten.kızlar eşimle birkmiş konulardan dolayı saçma sapan meseleye buyuk bı kavga yaşadık. aileler geldi tartştık pzar gnü. ama şuan hala konuşmuyoruz ben küslüğe dayanamam hiç sevmem kızsamda bağırır çağırır barışırım. ama eşim kolay atlatamıyo bana bi düşman gbi davranıyo her seferinde üstüne gttiim ısrar ettim barıştırdım. ama bu sefer ona bıraktım konuşmuyorum o konuştugu zaman konuşucam sizce dha nekdar küser ve ben nasıl dayanıcam
ahaa benim kocamın kadın versiyonu... canım peki küs kaldığın sürede eşine karşı ne düşünürsün nden küs kalırsın3 yada 5 gün sonra barışırım
yok cnm yaa bzim olayımız çok ciddi gıdıklarsam cok fena kızar sen işi dalgaya alıyosun dye ama kucuk konularda bzıdede aynı hemen barışılıyo ama bus seferki kötüydü bayabizde küslük değilde trip durumları oluyor. ama çok kısa sürüyor.. dayanamayıp ya o ya ben; özür dileyip şebeklik yapıyoruz.
eşim trip atarsa gıdıklıyorum, sizde de işe yarar belki
yok cnm yaa bzim olayımız çok ciddi gıdıklarsam cok fena kızar sen işi dalgaya alıyosun dye ama kucuk konularda bzıdede aynı hemen barışılıyo ama bus seferki kötüydü baya
konu zaten ailesi sürekli sorun yani annesi yok babası var engelli. birde abisi var yani maddi yönden abisini bizle tutmak istyor ama ben izin vermem sonucta biz ikimiz çalışıyoruz eltim evde biz çift maaşla gecniyruz tabıkıde farklı olucak ama eşim bnu anlamıyor gercekten durumları olmasa ben zaten yardım sever bi insanım ederim ama yiyip içip bizden iyi para ahrcıyolar biz tutup evimize bseyler alıyoruz o yuzden biz dha luks gözüküyoruz. yani bu konular bnde brikti pzar gnüde maça gtcem dedi ikimiz gdelim dedim arkadaslarımla gtcem dedi bundan bi inatlaşma çıktı patladı yani.. ben isyan ettim seninle deil ailenle evlenmişim benim ne düşündüğüm umrunda deil dye snra oda çabuk sinirlenir zaten böyle olaylar olaylar dolu bizdede kızlar işteyim uzun uzun yzamıyorumkonu tam olarak ne. yazdıysanız göremedm de
ahaa benim kocamın kadın versiyonu... canım peki küs kaldığın sürede eşine karşı ne düşünürsün nden küs kalırsın
valla herseferinde gitmiycem diorum ama evlilikte olmaz böyle şeyler die en fazla 1 saat sonra gidiorum dün kavga ettik gitmedim bugünde gitmiycem maalesef beyfendiler genel kanaatimce böyleler biz gidene kadar gelmiolar sen küslük hoş olmuo die gidincede haksızsında ondan geliosun gibi oluokızlar eşimle birkmiş konulardan dolayı saçma sapan meseleye buyuk bı kavga yaşadık. aileler geldi tartştık pzar gnü. ama şuan hala konuşmuyoruz ben küslüğe dayanamam hiç sevmem kızsamda bağırır çağırır barışırım. ama eşim kolay atlatamıyo bana bi düşman gbi davranıyo her seferinde üstüne gttiim ısrar ettim barıştırdım. ama bu sefer ona bıraktım konuşmuyorum o konuştugu zaman konuşucam sizce dha nekdar küser ve ben nasıl dayanıcam
konu zaten ailesi sürekli sorun yani annesi yok babası var engelli. birde abisi var yani maddi yönden abisini bizle tutmak istyor ama ben izin vermem sonucta biz ikimiz çalışıyoruz eltim evde biz çift maaşla gecniyruz tabıkıde farklı olucak ama eşim bnu anlamıyor gercekten durumları olmasa ben zaten yardım sever bi insanım ederim ama yiyip içip bizden iyi para ahrcıyolar biz tutup evimize bseyler alıyoruz o yuzden biz dha luks gözüküyoruz. yani bu konular bnde brikti pzar gnüde maça gtcem dedi ikimiz gdelim dedim arkadaslarımla gtcem dedi bundan bi inatlaşma çıktı patladı yani.. ben isyan ettim seninle deil ailenle evlenmişim benim ne düşündüğüm umrunda deil dye snra oda çabuk sinirlenir zaten böyle olaylar olaylar dolu bizdede kızlar işteyim uzun uzun yzamıyorum
aynen canım gtmeyelim kendimizi tutalımvalla herseferinde gitmiycem diorum ama evlilikte olmaz böyle şeyler die en fazla 1 saat sonra gidiorum dün kavga ettik gitmedim bugünde gitmiycem maalesef beyfendiler genel kanaatimce böyleler biz gidene kadar gelmiolar sen küslük hoş olmuo die gidincede haksızsında ondan geliosun gibi oluo
evet cnm abisi geçinemiyor fazla harcıyorlar isteyince benimkide dayanamıyo bide ortak ev yaptırdık ortak borc var bız para brıktırıp ödemek istyoruz ama abisi bu borcu anmıyo bile bende ödemek istemıyorum sonucta ben payıma düşeni öderim gerisi bni ilgilendirmez bunları dusunmekten uzulup esime dır dır ediyorumeşin para mı veriyor abisine. bizle bir tutmak istiyor derken bunu mu kastettiniz
Allahın bze nasip ettiğini ben hiç kimseden saklamam ama abısı ve eltim şükürsüz ve kıskanc hele eltim benim en baş düşmanım hep iyi nıyetli yaklaşıyorum yzuume ıyı davranıyo biz eve gdınce kocasıyla kvga edıyo pıtırcık şunu almış sen bana alamıyon dye hep bizim zumuzden kvga ediyolar biz ymege ckıyoruz gizli gizli gdyoz kvga ediyolarevet cnm abisi geçinemiyor fazla harcıyorlar isteyince benimkide dayanamıyo bide ortak ev yaptırdık ortak borc var bız para brıktırıp ödemek istyoruz ama abisi bu borcu anmıyo bile bende ödemek istemıyorum sonucta ben payıma düşeni öderim gerisi bni ilgilendirmez bunları dusunmekten uzulup esime dır dır ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?