• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle küsünce kin tutarmısınız

Günaydın.
Hiç kimse haketmez kötü sözü o ayrı da ben de olsam soğurdum sizin yerinizde olsam.
Evliliğimizin ilk yılında ben de çok serttim kesinlikle yumuşamıyordum,şükür birazcık da olsa olgunlaşabildim galiba uzatmıyorum,büyütmüyorum tartışmayı.
Evet resmen soğuyorum.içimden yüzüne bile bakmak gelmiyor.ki biz deli gibi severek evlendik.sevdiğim uğruna öldüğün adam bu işte diye kendi kendime çok kızıyorum.bu arada 7 yıl bitti evliliğimde.

Bende aynı şeyi söylüyorum yani diyorum ki böyle eline ne geçecek.madem bi sorunun var konuşalım anlat bana.maddi sorunları hiç anlatmaz.normal sorunları da Nadire'n anlatır.kapalı kutu gibidir.bunu defalarca konuştuk tatlı dille de söyledim bana anlat ben senin eşinim ama yok hala bi sıkıntısını anlatmaz bana.hele maddi sıkıntıları hiç.
O zaman çift yada bireysel terapi teklif edip ,ikna yoluna gideceksin ..böyle uğraşılmaz ki ömür boyu ,canına yazık .. evlenene kadar anaları topluyor arkalarını, alistiriyorlar ,evlenince de karıları toplasın istiyorlar .. tamam destek olunur ama bu kadarı çok fazla ..

Yapılan hataya bağlı ama genel olarak hatalı olan sizsiniz. Aynı evde uzun süre küslük çok saçma.
Sizin gibi kinci insanlarla yaşam eziyet resmen.
Benim de eşimle konuşmadığım zamanlar olmuştur ama kincilik boyutunda değil. En uzun 2.gün konuşur hallederiz..
Eşinizin sürekli hatalı olduğuna da inanmıyorum. O sizin görüşünüz bence..

Tesadüf olmuştur dediğiniz tribiniz de çocukca geldi. Beni biraz daha şımart der gibi.. :KK48:
Ama bu adam hep alttan almayacak emin olun.. :işsiz:

Evet resmen soğuyorum.içimden yüzüne bile bakmak gelmiyor.ki biz deli gibi severek evlendik.sevdiğim uğruna öldüğün adam bu işte diye kendi kendime çok kızıyorum.bu arada 7 yıl bitti evliliğimde.
Bence haklısın.
Eşin düzgün konuşmayı öğrenecek çaresi yok.
Gerekirse yardım alsın,kendini telkin etsin.
Yakışıyor mu hiç koca adama eşine kırıcı söz söylemek?

Yani tartışma esnasında kırıyor beni.hak etmediğim şeyler söylüyor.mesela yaptığım şeyleri bile yapmamışım gibi söylüyor.yani bana haksızlık yapıyor bende affedemiyorum.

Evliliğin gerçek dünyasına hoş geldiniz. 65 senelik evli çift gördüm. Adam sinir hastası. Kadın alttan almış. Adam da yeri geldiğinde alttan almış. Kin tutmak hiç güzel değil. ABD de bir kadın oğlunun katilini affetti. (Bunu sadece eşinizin de yaptığını görünce bu ne ki diye söyledim)Hayatta herşey olabilir. Ama kin tutmak küsmek sadece sizi bitirir. Bu herşeyi görmezden gelin demek değil ama kin tutmak evliliği zedeler. Bende kinciydim bi baktım benden başka üzülen takan yok, hiç umurunda değil,

Yapılan hataya bağlı ama genel olarak hatalı olan sizsiniz. Aynı evde uzun süre küslük çok saçma.
Sizin gibi kinci insanlarla yaşam eziyet resmen.
Benim de eşimle konuşmadığım zamanlar olmuştur ama kincilik boyutunda değil. En uzun 2.gün konuşur hallederiz..
Eşinizin sürekli hatalı olduğuna da inanmıyorum. O sizin görüşünüz bence..

Tesadüf olmuştur dediğiniz tribiniz de çocukca geldi. Beni biraz daha şımart der gibi.. :KK48:
Ama bu adam hep alttan almayacak emin olun.. :işsiz:
Yok her zaman o suçlu demiyorum zaten benim bi hatam varsa zaten özür dilerim.o zaman uzatmam.ama benim hazmedemediğim haksızlığa uğramak.yok valla gerçekten tesadüf olmuştur sanmıştım yani bulup alacağı aklıma gelmedi.ben kendim fark etmedim zaten.

Eşinizle biz aynı gibiyiz ben eşime bağırırım sayarom söverim sonra barışmak için kırk takla atarım ama herkesin haklı sebebi var bence yaptığı yanlışları söylayin ki bi daha yapmasın sizde fazla uzatmayın mevzuyu kin müslümana yakışmaz hemde kocanıza:)) o da beni uyardı artık bende güzellikla kavga ediyorum
Peki söylediklerinizi gerçekten hissettiğiniz için mi söylüyorsunuz yada o anki kızgınlıkla mı
Ya aslında bazıları gerçek bazılarıda canı acısın diye yapıyodum ki acıtıyordu da ama sinirim geçince hiç kötü bişey kalmazdı içimde eminim eşinizde öyle ve kin tutmaması çok güzel keşke banim eşimde hemen gelip barışsa :))

Bana kalsa ömürlük küsebilirim .
Ama eşim yarım saat müddt tanıyor. Yarım saat sonra ben barışmazsam zorla barıştıttırıyor.
Sevıyorum bu hyunu .
İyi ki böyle bırıne denk gelmişm . Kötü olan kinci huyumu yumuşatıyor.

Ben de ondan adim gelene kadar konusmam. Ama muhakkak birsey der konusrz affederim :-) ama konusmassa bnde asla knusmam

Yani tartışma esnasında kırıyor beni.hak etmediğim şeyler söylüyor.mesela yaptığım şeyleri bile yapmamışım gibi söylüyor.yani bana haksızlık yapıyor bende affedemiyorum.

Bu yüzden eşimle kavga edersek haklı haksız aramadan barışırım :) hatta eşim uzatırsa sinir olurum giderim tepesine özür dile benden sonrada sarıl derim . O gelip zaten özür dilerse naz yaparım sonra barışırm.... Çünkü onunla küs olunca hayatıma normal devam edemiyorum. Moralim inanılmaz bozuk oluyor ve çoook sıkılıyorum.Hep iyi olmamız lazım :D iki saate çıkacağımız belli değilken giden zamanın kıymetini bilmek önemli

Canım kavgada hakaret yoksa söyleyecek tabi. Adi üstünde kavga bu :) çok şirinsin . Kavga söylenen sözleri takmam senin yerinde olsam

Küstükten 10 dk sonra neye küstüğümü unutuyorum. :halay:Hic kin tutamam ki kimseye karsi hele esime karsi hic dayanamiyorum onu gercekten mahcup gorunce :bicak:

İnsan yeri geliyor kendi fikrini beğenmiyor evlilikte kavga olmaz mı? Bence uzatmayın kendinizi kötü değil iyi şeylerle doldurun. Burada yazılanlar aklınıza gelsin millet neler yaşıyor. Ayrıca herkesin bir sabrı var gün gelir onunki tükenirse bu özürleri çikolataları çok ararsınız...

Benim öyle bi yapım var hayatta barışmak istemiyorum.o küs dursa valla aylarca konuşmam.yüzüne bakmak dahi istemiyorum.eğer suçlu oysa ki genelde öyle oluyor çok kinleniyorum.oda benim tam tersin çabuk parlar çabuk söner.hayatta kin tutmaz.hemen barışmaya çalışır.bu huyunu da hiç sevmiyorum.zorla konuşuyor benimle.2 gün önce küstük ben hiç konuşmadım tabi.dün bana bi sürü çikolata almış birinin üzerinde de affet yazıyor.ben tabi çikolatalara bakmadığım için fark etmedim.masanın üzerine koymuş görümcem fark etti güldü bak ne almış sana diye.bende baktım tesadüf olmuştur dedim.abisine sordu oda yok bilerek aldım dedi gülerek bende hiç tık yok yemedim bile.sabahta yine sarıldı öptü uzatma nolur falan diye.ben sinir oluyorum yap et ondan sonra hemen barışmak bana sinir bozucu geliyor.bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum.
Şımarık kaprisli insan tipi allahta sizin gibilere iyi eş veriyo ama bigün cezanizida verir tepetaklak olursunuz.

Yani bizde normalde iyiyiz sever sevdiğini belli de eder.ama tartışma esnasında dediğin gibi herşeyi söylüyor.bende hazmedemiyorum.üstelik haketmiyorum yani hak etsem tamamda.
Auni durum bendede mevcut valla sittin sne konusmasa konusmam...yapmadigim swyleri bile yaptim yaptiklarim yapmamis oluyor

Eşinizle biz aynı gibiyiz ben eşime bağırırım sayarom söverim sonra barışmak için kırk takla atarım ama herkesin haklı sebebi var bence yaptığı yanlışları söylayin ki bi daha yapmasın sizde fazla uzatmayın mevzuyu kin müslümana yakışmaz hemde kocanıza:)) o da beni uyardı artık bende güzellikla kavga ediyorum

Ya aslında bazıları gerçek bazılarıda canı acısın diye yapıyodum ki acıtıyordu da ama sinirim geçince hiç kötü bişey kalmazdı içimde eminim eşinizde öyle ve kin tutmaması çok güzel keşke banim eşimde hemen gelip barışsa :))
İşte allah demekki öyle yazıyor.ikimizde aynı olsak ayrılırdık heralde.

Bana kalsa ömürlük küsebilirim .
Ama eşim yarım saat müddt tanıyor. Yarım saat sonra ben barışmazsam zorla barıştıttırıyor.
Sevıyorum bu hyunu .
İyi ki böyle bırıne denk gelmişm . Kötü olan kinci huyumu yumuşatıyor.
İşte aynı ben.küs kalmama bile müsade etmiyor.

Bu yüzden eşimle kavga edersek haklı haksız aramadan barışırım :) hatta eşim uzatırsa sinir olurum giderim tepesine özür dile benden sonrada sarıl derim . O gelip zaten özür dilerse naz yaparım sonra barışırm.... Çünkü onunla küs olunca hayatıma normal devam edemiyorum. Moralim inanılmaz bozuk oluyor ve çoook sıkılıyorum.Hep iyi olmamız lazım :KK70: iki saate çıkacağımız belli değilken giden zamanın kıymetini bilmek önemli
Aslında çok doğru.böyle küs olduğumuz zamanlarda sadece allah korusun ona birşey olursa diye aklıma gelince kalbim biraz yumuşuyor.

Back
X