• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle küsünce kin tutarmısınız

Ben artık 16 yıllık evlilikten sonra şunu yapıyorum. O beni kırıyor mu bende içimde tutmuyorum söylemek istediklerimi söylüyorum ben kırılıyorsam o da kırılsın umurumda bile olmuyor. Tek kusurum var eğer akşam kavga edip küs uyuduysam sabah uyandığımda küs olduğumu unutuyorum :) Günaydın aşkım diyorum yüzüme bakıp sen akşam bana küsmemiş miydin? diyor, eee be adam bu şimdi mi hatırlatılır şunu günaydın aşkım demeden önce hatırlatsana diyorum :)) tabii sonrasında istemesemde barışmış oluyoruz.

Yapılan hataya bağlı ama genel olarak hatalı olan sizsiniz. Aynı evde uzun süre küslük çok saçma.
Sizin gibi kinci insanlarla yaşam eziyet resmen.
Benim de eşimle konuşmadığım zamanlar olmuştur ama kincilik boyutunda değil. En uzun 2.gün konuşur hallederiz..
Eşinizin sürekli hatalı olduğuna da inanmıyorum. O sizin görüşünüz bence..

Tesadüf olmuştur dediğiniz tribiniz de çocukca geldi. Beni biraz daha şımart der gibi.. :KK48:
Ama bu adam hep alttan almayacak emin olun.. :işsiz:
Aynen esimde boyleydi en ufak tartsmayi birak sozde,kuserdi günlerce hep alttan almak barismak icin cabalamak zorundaydm birbucuk sene dayanabildim kaprislerine sonra bigün yeterbe dedim ve bitti.

Yazık ediyorsun evliliğine... bir,iki adam da bir gün bıkar artık.. Sen de neye küstüğünü bile bilmediğin kinin ve gururunla kalırsın

Şımarık kaprisli insan tipi allahta sizin gibilere iyi eş veriyo ama bigün cezanizida verir tepetaklak olursunuz.
Niye bu kadar ters birşey yazdınız.şımarıklık kapris değil ki yaptığım.haksız olsam dediğiniz doğru da haklı olduğum zaman hazmedemiyorum.evlimisiniz bilmiyorum ama sanki eşinizle bi sorun olmuş gibi hissettim.

Auni durum bendede mevcut valla sittin sne konusmasa konusmam...yapmadigim swyleri bile yaptim yaptiklarim yapmamis oluyor
Bende öyle oluyorum ömür boyu konuşmak istemiyorum.bizde de aynı yaptığım şeyi bile yapmamışım gibi söylüyor.aslında belki kendi de farkında ama gıcıklığına mı söylüyor söyleyecek bişey bulamadığı içinmi söylüyor bilemiyorum.

ay kusura bakmayin ama benimde en hoslanmadigim insan tarzidir. aman aman bir durum olmadiysa uzatmam . o anda tartisilir yada daha onemli birseyse sonrasinda sakinlesince konusulur ve biter. her seferinde kusmek itici birsey cocuk gibi. hele hele peşinden kostugu halde barismamakta daha kotu. bir sure sonra eminim oda bunalacaktir. amaaan ne hali varsa gorsun nasilsa barisir demeye baslar.

Bende öyle oluyorum ömür boyu konuşmak istemiyorum.bizde de aynı yaptığım şeyi bile yapmamışım gibi söylüyor.aslında belki kendi de farkında ama gıcıklığına mı söylüyor söyleyecek bişey bulamadığı içinmi söylüyor bilemiyorum.
Valla amac ne bilmiyorum ama eslerin kavga esnasinda soyledikleri normalde soylediklerinden daha onemli oldugunu dusunuyorum...kisi kavgada belli edermis kendini

Canım kavgada hakaret yoksa söyleyecek tabi. Adi üstünde kavga bu :) çok şirinsin . Kavga söylenen sözleri takmam senin yerinde olsam
Yok hakaret yokta mesela bana dedi ki benle evlendiği için pişmanmış.ama daha sonra da bunu içimden gelerek söylemedim sadece sinirli olduğum için söyledim diyor.bu gibi şeyler mesela.yada işte geçen banyoya sıvı sabun koymamışsın gibi ay böyle söyleyince belki komik gelebilir ama kavga esnasında bana bunları söylüyor ama bütün evin yükü bende çocukların yükü bende unutmuş olamam mı.bende bana haksızlık yaptığını düşünüyorum.

Niye bu kadar ters birşey yazdınız.şımarıklık kapris değil ki yaptığım.haksız olsam dediğiniz doğru da haklı olduğum zaman hazmedemiyorum.evlimisiniz bilmiyorum ama sanki eşinizle bi sorun olmuş gibi hissettim.
Evet esimin tepkilerini gordum size simdi oyle nefret ediyorum ki ondan butun kaprislerini cektigim icin kendimdende. Nediye barismaya ugradtm diyorum. Tabi ben ona hakaret etmezdim kotu sozde söylemezdim yinede kuserdi. Onu hatrlattinz kusura bakmayin

Evet resmen soğuyorum.içimden yüzüne bile bakmak gelmiyor.ki biz deli gibi severek evlendik.sevdiğim uğruna öldüğün adam bu işte diye kendi kendime çok kızıyorum.bu arada 7 yıl bitti evliliğimde.

Bende esimi cok severim,ama bendede "küsme" huyu var biraz. Kavga veya tartisma esnasinda esim bana karsi sesini asla yükseltmez ve kirici da konusmaz ama benim eskiden kalma bir kötü huyum var (biraz esiniz gibi): Kizsam agzimdan cikani filtrelemiyorum. Ne düsünüyorsam o anda o. Küfür kullanmam,ama sert konusurum. Onun icin onun kalbini kirmamak icin susar geri cekilirim. Konusmam da. Bir süre sonra yatistiktan sonra tekrar konusurum.önemli olan ve bunu size de tavsiye ederim: Küskün veya kirgin yatmayin. Sorunu ayni gün halletmeye gayret edin. Yeni güne barisik baslayin. Bu sizin icin büyük ferahlik getirir. Esiniz de kavga esnasinda sinirlerine hakim olmayi calissin. Agizdan cikan söz vurulan bir tokattan agir gelebilir insana.

Bende esimi cok severim,ama bendede "küsme" huyu var biraz. Kavga veya tartisma esnasinda esim bana karsi sesini asla yükseltmez ve kirici da konusmaz ama benim eskiden kalma bir kötü huyum var (biraz esiniz gibi): Kizsam agzimdan cikani filtrelemiyorum. Ne düsünüyorsam o anda o. Küfür kullanmam,ama sert konusurum. Onun icin onun kalbini kirmamak icin susar geri cekilirim. Konusmam da. Bir süre sonra yatistiktan sonra tekrar konusurum.önemli olan ve bunu size de tavsiye ederim: Küskün veya kirgin yatmayin. Sorunu ayni gün halletmeye gayret edin. Yeni güne barisik baslayin. Bu sizin icin büyük ferahlik getirir. Esiniz de kavga esnasinda sinirlerine hakim olmayi calissin. Agizdan cikan söz vurulan bir tokattan agir gelebilir insana.
Kesinlikle oyle tokattan agir geliyor

Daha iyi boşver bak sende şanslısın .
Bende ilk zmanlar kzııyodum . Çekip gitmk istiyordum ama şimd 5,5 yıllık evlıyız . İyi ki müsaade etmemiş diorum .
Hatta gelişme artık bende küs kalamıyorum :))
Biri birini kendine çeviriyor demekki:)

• Beğen
Reactions: H E
Evet esimin tepkilerini gordum size simdi oyle nefret ediyorum ki ondan butun kaprislerini cektigim icin kendimdende. Nediye barismaya ugradtm diyorum. Tabi ben ona hakaret etmezdim kotu sozde söylemezdim yinede kuserdi. Onu hatrlattinz kusura bakmayin
Yok canım önemli değil.ama bak sen ona kötü söz söylememişsin kırmamışsın.benim eşim beni kırıyor.yoksa öyle basit şeylere bende küsmem.ama kalbimi çok kırıyor.

Ben de bazen küserim anlaşamadığımız konular olunca tartışırız, ama o gelir hemen sarılır. Çok hoşuma gider gönlümü alması :KK45: Sonra ben de mıncıklarım bi güzel (:Uzlaşırız. Meseleyi uzatmak evliliği yıpratır. Alttan almak gerek bazen

Aslında eskiden üstüme çok gelirdi ben cevap vermedikçe odadan odaya kaçtıkça üstüme gelirdi sırf cevap veriyim diye.sakin bi zamanımızda dedim ki bak böyle yaptıkça daha kötü oluyor sakinleşene kadar evden git.şimdi en azından öyle yapıyor.biraz tartışıyoruz o evden gidiyor sakinleşiyor.ama ben dediklerini unutamıyorum.

Yok hakaret yokta mesela bana dedi ki benle evlendiği için pişmanmış.ama daha sonra da bunu içimden gelerek söylemedim sadece sinirli olduğum için söyledim diyor.bu gibi şeyler mesela.yada işte geçen banyoya sıvı sabun koymamışsın gibi ay böyle söyleyince belki komik gelebilir ama kavga esnasında bana bunları söylüyor ama bütün evin yükü bende çocukların yükü bende unutmuş olamam mı.bende bana haksızlık yaptığını düşünüyorum.
Tabi canım bunlar çok normal. Öyle olmasa kavga olamaz zaten

Benim öyle bi yapım var hayatta barışmak istemiyorum.o küs dursa valla aylarca konuşmam.yüzüne bakmak dahi istemiyorum.eğer suçlu oysa ki genelde öyle oluyor çok kinleniyorum.oda benim tam tersin çabuk parlar çabuk söner.hayatta kin tutmaz.hemen barışmaya çalışır.bu huyunu da hiç sevmiyorum.zorla konuşuyor benimle.2 gün önce küstük ben hiç konuşmadım tabi.dün bana bi sürü çikolata almış birinin üzerinde de affet yazıyor.ben tabi çikolatalara bakmadığım için fark etmedim.masanın üzerine koymuş görümcem fark etti güldü bak ne almış sana diye.bende baktım tesadüf olmuştur dedim.abisine sordu oda yok bilerek aldım dedi gülerek bende hiç tık yok yemedim bile.sabahta yine sarıldı öptü uzatma nolur falan diye.ben sinir oluyorum yap et ondan sonra hemen barışmak bana sinir bozucu geliyor.bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum.
bana böyle kin tutan eski kocam vardı
çekemedim ve boşadım
nefret ederim küs kalan eşlerden

Siz karı-kocasınız. Arkadaş değilsiniz. 3 ay sürünsün, sonra barışırım diyemezsiniz. Sorun neyse oturup çözeceksiniz, çözemeyeceğiniz kadar büyük sorunsa ya da unutamayacağınız kadar, ayrılacaksınız. Karı-koca arasındaki bu tarz kin gütmeler, nefret dolu aile ortamı herkese zarar. Çocuk değilsiniz. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama onu da diyalogtan, medeniyetten uzak, konusamayan biri olarak yetiştiririrsiniz. Huyunuzu değiştirin.

Back
X