Eşinizle küsünce kin tutarmısınız

Ben de normalde çok kinciyimdir ama eşime kin tutamıyorum.

Eşime küsmüyorum genel olarak küsmem direk hayatımdan çıkarırım beni üzen kişileri eşimse senin gibi bıraksam konuşmaz hiç insan eşine nasıl küser anlamam.

Ben de her tartışmada haftalarca küsüp surat asanlara sinir oluyorum. Araya soğukluk sokmaktan başka hiç bir ise yaramiyor..

Ben de üzerinden 24 saat geçmeden sakinleşemiyorum bunu öğrendim ilişkilerimde
evlenince de böyle olur herhalde elimde değil uzak durmak istiyorum o an. Karakter yapısı ile alakalı galiba ya da bilinçaltı

Eger ailesi yuzunden benimle dalaşmışsa ben de kin tutarim ve asla ayni yatakta bile yatmak istemem cunku onu insan gibi degil de kukla gibi gorurum gozumde sifirlanir..baska sebeplerden küsmüssek cok uzatmam

Ne güzel çok isterdim bende öyle olabilmesini

Ilk evlendigimizde tartisirdik surat asardim laflarimla doverdim eşimi , icimdeki siniri disa doker rahatlardim ve kin tutmazdim sonrasinda gonlunu alirdim. Hatta bikeresinde bavulunu toplayip kapinin onune koymustum odama girip kapimi kitlemistim, sirf cumlenin icinde bosanalim lafini kullandigi icin (bunu tabiki lafta soylemisti, ama bosanmak oyle kolay alinan karar degil, bos laftada olsa soylenmez diye dusunuyorum) o gun bu gundur bosanalimin B sini duymadim eşimden benim yaptigimda blöftu tabi allahtan gitmedi. Ama simdiki aklim olsa yapmam tabi.

Ben hiç küs kalamam kavga etsek sonuna kadar sayarım rahatlarım içimden dışımdan sonra maks 1-2 saate eski moduma dönerim içim rahat etmez yoksa ...hayat bence küslükler kinler için çok kısa değmez karşındakini yıpratmaya

ayy nasıl dayanıyorsunuz o kadar.
hayatta küs duramam, ne olaylar atlattık ama hep ertesi gün vır vır konuşurduk. ama duruma göre tabi.
saygı bozulmuyosa eğer küs duramam, unutulmayacak sözler ediyosa zaten küs durma
çık git direk.

Annen rekora koşmuş anam 5 yılda küsmü durulur özel değilse neye küsmüş o kadar.

Ben küçüktüm canım. babama sordum ben babamla kaldim ayrilinca. valla bende bilmiyorum.neye küstügünü dedi. öte git dense annem küserdi. simdi de bana küser ben konusmasam hic konusmaz. inanın cok sinir bozucu ve yıpratıcı birsey.

Vay be

Vallahi hiç uzun süreli küs kalamadım ama kalmak isterdim. Nasıl başarıyorsunuz bi kaç gün küs kalmayı

Bende uzatıyorum ama sonradan çok pişman oluyorum ona kötü davrandığım için. Konuya bağlı birazda.

Böyle devam edersen evliliğin uzun sürmez biliyorsun değil mı? Gayet gönlünü almaya çalışıyor. Bence uzatma çünkü daha sonra bunları yapmayacak ve o zaman zoruna gidecek. Seni ciddiye almiycak herşeyden küsersen.

Ben de uzatırım maalesef..
Onun sakinleşmem için sessizce beklediği süre bende aksine kin büyütmek için geçen zamandır.
Aklı olsa sıcağı sıcağına gönlümü almaya çalışır.
Zor olsa da önemli olan onu başarması zaten.. :)

Başaramıyor ve sonuç böyle çirkin oluyor.
Şuanda da küsüz zaten yılın yarısı küsüz biz.

Hic uzatamam hic kin tutamam kavga ederiz iki saat sonra oda dayanamaz bende guleriz hemen barisiriz..ama tabi kavga sebebide onemli..genelde havadan sudan sebepler olur bizde..kinci degilimdir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…