Eşinizle küsünce kin tutarmısınız

Ben küs olursam noralim cok bozuk oluyor, cok mutsuz oluyorum. O yuzden küslügü uzatmamaktan yanayim.

Yani tartışma esnasında kırıyor beni.hak etmediğim şeyler söylüyor.mesela yaptığım şeyleri bile yapmamışım gibi söylüyor.yani bana haksızlık yapıyor bende affedemiyorum.

Benimkide oyle. cok ofkeleniyorum sonra yuzune bakinca gulmem geliyor ben de hic uzatmayi sevmem. Ayni evde küslük olmaz. Küsen nazlanan bir suru erkek var esleri küs kalmalarindan yakiniyor. Bence sukredin :) bir de gonul almaya calisiyor. Sevimli bile. Oyle kavgalar ve barismalar da tutku oluyor. Ben kavga etmedgm birini istemezdm sahsen cok sıkıcı :)

Aldatma,şiddet ve hakaret yoksa çok da uzatmamak gerek. Bunlar varsa zaten boşanma sebebi. Öbür türlü aynı evdesiniz. Gerginlik sevmiyorum. Ama olduğu zamanlar da var ve maalesef konuşmadan günler geçirdiğimiz oluyor. O benimle konuşmuyor ben üstüne düşmüyorum. Ikimiz de ayrı inatçı. Sorsan abuk sabuk şeyler

E uzat da boşanmaya kadar götür

Neden küstüğünüze bağlı tabi
Adam dövüp sövüp çikolata alıyosa tabiki affedilmez de
Küçük gerginlikler çatışmalar olduktan sonra uzatıyorsanız bilemeyeceğim

Bu çok yıpratıcı değil mi nomu?
Geçen günkü konudan dolayı mı devam ediyor küslük?

ne yaptigina bagli. gün gelir cark döner... ay sürekli kavgayi uzatsa esim bir gün cinnet gecirir kapiyi carpar giderim böyle ömür mü gecer... zaten ölümlü dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…