Eşinizle mutlu olmak için neler yaparsınız

ne gibi şeyler yapabilirim canım rica etsem biraz örnek verebilir misin ortam süsleme müzik yemek mumlar falan diyorsan onları da çok yaptım fayda etmedi beyfendi günübirlik beni seviyo işine gelince yani :44:

canım eşiniin hoşlandığı şekilde giyinip süslenebilirsin evde. zevkine göre alabilirsin, internetten de bakabilirsin. çok cici çamaşırlar var,birlikte seçebilirsiniz.
sevdiğiniz güzel bi filmi açabilrsin. tabi kendini naza çekmeyi de unutma. saçını başını yaptır bi güzel, evde kendin de yapabilirsin tabi.
eminim şaşıracaktır. :34:

dediğim gibi öyle yapmayı da deniyorum ama o zaman başka açık bayanlara bakıyo sonra da suçunu kabul etmeyip ben bakmıyorum görüyorum diyo :69:

emin ol hiçbir erkek kabul etmiyo baskasına baktıgını...biraz geri çekil...boşluk yarat...

baktığı kadınlar gibi giyin :1: nazlı ol cilveli ol yanında süslü giyin ama abartma gzl bişe diyince hoş bir gülümseme fln sevdiği ymkleri gzl bi akşam yemeği fln :34:

baktığı kadınlar gibi giyin :1: nazlı ol cilveli ol yanında süslü giyin ama abartma gzl bişe diyince hoş bir gülümseme fln sevdiği ymkleri gzl bi akşam yemeği fln :34:

giymediğim tarz malesf kalmadı canım diyoum ya bir de ğiydiğim için hakaret işitiyorum :47:

canım eşiniin hoşlandığı şekilde giyinip süslenebilirsin evde. zevkine göre alabilirsin, internetten de bakabilirsin. çok cici çamaşırlar var,birlikte seçebilirsiniz.
sevdiğiniz güzel bi filmi açabilrsin. tabi kendini naza çekmeyi de unutma. saçını başını yaptır bi güzel, evde kendin de yapabilirsin tabi.
eminim şaşıracaktır. :34:

bence de bunu dene şaşırmassa bi sorun vardır demekki

ah bu erkekler işte :50:canım bence onun hoşlandığı şeyleri yapın beraber benim eşim de eve çok yorgun geliyor mısır patlatıp film izliyoruz. işte yoruluyor ne konuşacak hali kalıyor ne de dışarı çıkacak enerjisi. tüm sabrını işte harcadığı için de fazla şansımı zorlamamam gerekiyor seninki de öle galiba..

Son düzenleme:
Mrb canım. Bisey sormak istiyorum eşinin kafasına taktığı bı sorun fln varmı ? Ya da borcu fln mı var ? Yani İnsanın ilgisiz olma sebebinin altında illa ki birsey vardır demi? Ve bunu senden iyi kimse bilemez? Güzel sözler tatli tebessümler bakışlar sevildiğini hissettirir görüyorum ki sende bunu fazlasıyla yapıyorsun o zaman sana düşen üstüne fazla gitme erkekler sevdiğini belli etmez bazen tabi bazı erkekler arada sende biraz mesafe koy ki ozlettir kendini. Erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyor malesef biz her an ilgi göstersin istiyrz ben de öyleyim mesela ama ya yogun is temposu yada başka birsey Onları ilgisiz yapabiliyor diğer kadınlara bakabilir yani insan insana elbet bakar öyle değilmi bakip kafasını çevirmek var birde gözünü dikmek var. Kafana bu kdr takma canım benim kaç yıldır evlisiniz Peki ? Kendine vakit geciricek birseyler bul namaz kıl Kuran oku mesela..

slm arkadaşlar eşimi mutlu etmek istiyorum ama bunun karşılığını ondan alamıyorum bu durum beni çok üzüyor içimdeki heyecan hala onu ilk tanıdığım gün gibi.işten gelince heyecanla karşılıyorum güler yüz gösteriyorum oysa o yorgunum yeni geldim üstüme bu kadar düşme diyor zaman geçiyo benimle ilgilenmiyo sonra uykusu geliyo yatıyoruz diyo birkaç gün sabrediyorum ona karşı yaptığım bakımlı olmam da onun hoşuna gitmiyo diyor ki sen şimdi bakımlı mı oldun bir şey yaptığını mı sanıyorsun doğal ol diyo bende sana süslenmeyeceğim de kime süsleneceğim diyorum giy eteğini otur diyo çünkü kapalıyım ama başka açık bayan görünce de pişmiş kelle gibi bakıyo sonra ben niye bakıyorsun diyorum neye bakmışım diyo suçunu kabul etmiyo hemen kızıyo ne yapsam onu mutlu edemiyorum üstelik bir sürü hakaret işitiyorum sizce eşimle mutluluğu yakalamak için ne yapmalıyım eğer izlediğiniz bir yol varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

gercekten yorgundur 5.5yıllık tecrübeme bakarak şöle sölüyim :) ben genelde tatillerinde onun gözüne girmeye claısıyorum sevdigi yemekleri yapıyorum onunla birlikte onun gibi heycanlı imiş gibi flm izliyorumtıpkı onun gibi güldügü seylere anlamasamda gülüyorum kendini ii hissettiriyo bana öle gelioo belkide:18:sona giyinip süsleniyorum az işve cilve sona bi masaj yapıyorum sonası :17:malum :) çok yorgunum dediginde sıkmamaya calısıyorum günlük havadisleri rapor etyom:1: biraz oglusuyla ilgileni ama dedigim gibi tatillerinde acısını cıkarıyorum hihihiii:47:

Mrb canım. Bisey sormak istiyorum eşinin kafasına taktığı bı sorun fln varmı ? Ya da borcu fln mı var ? Yani İnsanın ilgisiz olma sebebinin altında illa ki birsey vardır demi? Ve bunu senden iyi kimse bilemez? Güzel sözler tatli tebessümler bakışlar sevildiğini hissettirir görüyorum ki sende bunu fazlasıyla yapıyorsun o zaman sana düşen üstüne fazla gitme erkekler sevdiğini belli etmez bazen tabi bazı erkekler arada sende biraz mesafe koy ki ozlettir kendini. Erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyor malesef biz her an ilgi göstersin istiyrz ben de öyleyim mesela ama ya yogun is temposu yada başka birsey Onları ilgisiz yapabiliyor diğer kadınlara bakabilir yani insan insana elbet bakar öyle değilmi bakip kafasını çevirmek var birde gözünü dikmek var. Kafana bu kdr takma canım benim kaç yıldır evlisiniz Peki ? Kendine vakit geciricek birseyler bul namaz kıl Kuran oku mesela..

evet haklısınz işyerinde canını sıkan ve sürekli onun aklını mesgul eden bi sıkıntı vardr muhakkak benm eşim gibi sevgisini göstremeyen bi tip olabilir ve ya çok sımartılmaktan hoşlanmıyo olabilir biraz kendine zaman ayırın onunda kendi basına zaman gecirmesine müsade edin

dört yıllık evliyiz o dediklerinizi yapıyorum ama o gelince değil tabi zaten çok geç geliyo ibadetlerim bitmiş oluyo o gelince de ona zaman ayırmak istiyorum birşeyler paylaşmak istiyorum bi sorunu var mı bilmiyorum pek konuşmadığı için anlatmıyo hadi sorunu var diyelim benimde bazı sorunlarım var ben ona yansıtmıyorum ki o da biraz benimle ilgilenemez mi yani :43:

Hayret birsey, sen kapalisin ama esin acik kadinlara bakiyor.
Neden bunu yapiyor?
Acaba icinden keske benimde acik karim olsaydi diye düsünmüs olabilirmi? Sorsana bir esine?
Mahsusdan deki: sen acik kadinlara bakiyorsun, istersen bende acilayim?
Sor bakalim cevabi neymis, merak ettim.

Sanki senin kapalli olmanla bir problemi var gibi.
Ben kapalli degilim, 11 yildir evliyim, esimin bir gün ama bir kere bile acik bir kadina dönüp baktigini görmedim, cünkü bu bir insanin dürüstlügü ile alakali bir olay.

Evli olupda baska kadinlara bakan erkek benim gözümde.........neyse yazmiyayim anladin sen onu kardesim.
Sana abla nasihati bir daha bir kadina baktiginda acik acik bunu yapmamasini, utanmasini söyle.
Günah degilmi ya evli oldugun halde belirgin bir sekilde yolda baska kadinlara bakiyorsun, öyle de ve utandir esini.

Hayret birsey, sen kapalisin ama esin acik kadinlara bakiyor.
Neden bunu yapiyor?
Acaba icinden keske benimde acik karim olsaydi diye düsünmüs olabilirmi? Sorsana bir esine?
Mahsusdan deki: sen acik kadinlara bakiyorsun, istersen bende acilayim?
Sor bakalim cevabi neymis, merak ettim.

Sanki senin kapalli olmanla bir problemi var gibi.
Ben kapalli degilim, 11 yildir evliyim, esimin bir gün ama bir kere bile acik bir kadina dönüp baktigini görmedim, cünkü bu bir insanin dürüstlügü ile alakali bir olay.

Evli olupda baska kadinlara bakan erkek benim gözümde.........neyse yazmiyayim anladin sen onu kardesim.
Sana abla nasihati bir daha bir kadina baktiginda acik acik bunu yapmamasini, utanmasini söyle.
Günah degilmi ya evli oldugun halde belirgin bir sekilde yolda baska kadinlara bakiyorsun, öyle de ve utandir esini.

eşime bunu da sordum diyor ki olur mu öyle şey açık isteseydim açık bir insanla evlenirdim diyor hayır kapalı olmam birşeyi değiştirmez ki sonuçta evde onun yanında açık giyiniyorum utan günah diyorum hemen kızıyo kavga çıkarıyo beni binaya rezil ediyo ben neye baktım ne yapmışım bişey yapsam gam yemicem diyo üste çıkıyo yine kavga yine huzur bozukluğu ben bunun derdini amacını anlamadım zaten :59:

dört yıllık evliyiz o dediklerinizi yapıyorum ama o gelince değil tabi zaten çok geç geliyo ibadetlerim bitmiş oluyo o gelince de ona zaman ayırmak istiyorum birşeyler paylaşmak istiyorum bi sorunu var mı bilmiyorum pek konuşmadığı için anlatmıyo hadi sorunu var diyelim benimde bazı sorunlarım var ben ona yansıtmıyorum ki o da biraz benimle ilgilenemez mi yani :43:

Bitanem benim kıyamam.. o halde konus onla sor neden konusmadigni ilgi göstermediğini? Yine ayniysa bırak sende kendi haline belki benden büyüksün bilemiyorum ama bende 1 senelik evliyim yeri geliyo sevgimi gösteriyorum yeri geliyo kendime vakit ayırıyorum hep biz'li olmuyo.. Başka bayanlara bakıyor derken nasıl bakiyo yani ? GÖzlerini ona mı dikiyor yoksa bakıp geçiyor mu? Erkekler fazla sevgiden şımarıyorlar..
Kendini de Ezdirme hep ilk adımı sen atma birazda o atsın..

Bitanem benim kıyamam.. o halde konus onla sor neden konusmadigni ilgi göstermediğini? Yine ayniysa bırak sende kendi haline belki benden büyüksün bilemiyorum ama bende 1 senelik evliyim yeri geliyo sevgimi gösteriyorum yeri geliyo kendime vakit ayırıyorum hep biz'li olmuyo.. Başka bayanlara bakıyor derken nasıl bakiyo yani ? GÖzlerini ona mı dikiyor yoksa bakıp geçiyor mu? Erkekler fazla sevgiden şımarıyorlar..
Kendini de Ezdirme hep ilk adımı sen atma birazda o atsın..

25 yaşındayım yorgunum diyo hergün yorgun olunmaz ki bende ev işi yemek yoruluyorum diyorum aynı değil diyo açık bayan gördüğünde kızdığımı bildiği için başta kafasını çeviriyo sonra tekrar gizliden o yöne bakıyo öyle yani :47:

bacım nası fark ettin bu kadar net baktını ya sen kocanın isteklerine olumsuzmusun canım

Back
X