• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle mutluluğu yakalamak için sık sık dedikodu yapın

ben cok sevıyorum ki dedıkoduyu....:jeyyar:

bızde de dedıkodu yapılmaz.. ben uzun uzun konusurum.. arada ne dedım dıye sorguya tutarım acaba dınlıyor mu dıye...:utangac:

arada aldıgım cvp hııı olur.. ya da aman bosver olur...benneyaptımki

ama ben yıne de icimden gecenı zorla söylerım...:dilcikar:

ben konusmasam bızım evde kı muhabbet.. ne yemek var?:oklava:

hımm.. cok yoruldum.. falan olur sanırım........

bence dedikodudan kasıt insanlar hakkındaki çevrenlerinde meydan gelen olayları paylaşmak.bende iş yerimdeki arkadaşıma söyleyeceğim bir şeyi eşimle paylaşıyorum.o da yapmaya başladı.işyerinde meydana gelen olayları söylüyor.dedikodunun azı iyidir..

Benim eşim de ben de dedikodudan nefret ederiz.Düşünün gayri ihtiyari tv de bir sanatçının kıyafetini bile eleştirsem eşim bırak başkasının ne yaptığını,ne giydiğini der.bize yararı olmaz...

doğamızda var sanırsam ister istemez konu dedikoduya kayıyokaydirigubbakcemile4
bide beğenmediğimiz yönleri falan konuşuruz falan

benim kocam magazin sever...
gerçekten...
dedikodu değildir yaptığımız aslında...paylaşırız...herşeyi hem de...bugün olan biten ne varsa...
eskiden iyiyi de kötüyü de anlatırdım...çok sevdiğim bir ablam beni uyarana kadar...
kocana iyileri anlat kötüleri sakın dedi...neden dedim...bir süre sonra normal görmeye başlıyor çünkü dedi...hatta kendinden örnek verdi...
evliliğimin il ayıydı alt kat komşum karısını dövüyordu kadın çığlık çığlıyaydı...anlattım...
bir ay sonra karşı komiumdan geldi aynı ses yine anlattım...üçüncü ay aynı ses bizim evden gelmeye başladı...sakın kızım...kötüyü normal anlamasın anlatma dedi...galiba haklıydı...

benim kocam magazin sever...
gerçekten...
dedikodu değildir yaptığımız aslında...paylaşırız...herşeyi hem de...bugün olan biten ne varsa...
eskiden iyiyi de kötüyü de anlatırdım...çok sevdiğim bir ablam beni uyarana kadar...
kocana iyileri anlat kötüleri sakın dedi...neden dedim...bir süre sonra normal görmeye başlıyor çünkü dedi...hatta kendinden örnek verdi...
evliliğimin il ayıydı alt kat komşum karısını dövüyordu kadın çığlık çığlıyaydı...anlattım...
bir ay sonra karşı komiumdan geldi aynı ses yine anlattım...üçüncü ay aynı ses bizim evden gelmeye başladı...sakın kızım...kötüyü normal anlamasın anlatma dedi...galiba haklıydı...

benimde anneciğim hep söyler sakın kötüleri anlatma diye:delphin:

benim eşimde dedikoduyu sevmez.anlatmak istesem bize ne der.o da canını biri çok sıkmışsa bana anlatır ben onu dinlerim yorum yaparım ama o beni dinlemezbenneyaptımki
haksızlık değilmi bukaydirigubbakcemile3
benimkide konuşmayı pek sevmiyo.anlamak zor bu erkekleri

Back
X