Merhaba,
Ben liseyi bitirdikten sonra hiç ara vermeden üniversiteye başladım..Çok istediğim ve çabaladığım üniversite idi..Babam ben 3 yaşındayken vefat etti. Ve İst.Ünide edebiyat okuyormuş ölmeden önce okulu yarım kalmış haliyle.Ailem anlatırken içimde hep ukde kalmıştı.Küçüklüğümden bu yana ben o ünide okumak istiyorum.Oradan mezun olup diplomamı babama götürücem diye sayıklardım.Zaman geldi çattı..Tercihlerimi yaptım açıklandığında kazanamamıştım hemde hiç bi yere yerleşememiştim.. Eniştem hep burslu yerlere tercihimi yaptırmıştı..Ve puanımdan daha yüksek yerlere..Hüngür hüngür ağladım olmadı diye..Ek tercih zamanı geldi bu sefer tek başıma yaptım.Ve ilk tercihime yine istediğimi yazdım.Açıklandı ve sonuç olumluydu..Bir yandan çalıştığım için uzaktan öğretimi seçtim.Derslere istiyorsan katılabiliyorsun.Genelde sistem var internet üzerinden bağlanıyoruz.Herkes kaynaşmış buluşmuş.Muhabbet ediyordu ben eklerle girdiğim için hiç bir şey bilmiyor ve kimseyi tanımıyordum..Eşim ilk bana orda destek oldu :) Yazdı konuştuk.Sınav zamanı geldi okulda buluştuk 2011 yılında tanıştık 2012 ağustosta çıkmaya başladık..Artık sadece sınavlarda buluşmuyorduk..Çok zor şeyler yaşadık benim ailem tarafından..Annem biraz karşı çıktı çok erken diye.Ama sonunda evlendik barklandık...Babamın azmini devam ettireceğim okulda doğru adamı buldum :) Hayat çok değişik.. Düşündükçe bazen dalıp gidiyorum uzaklara...Zor bi adam mı çok zor.Ama her şeye rağmen değerdi..Allah kimsenin mutluluğunu ağız tadını bozmasın..Umarım herkes doğru olanı bulur ve çok mutlu olur..Rabbım herkese hayırlısını nasip etsin.Dört dörtlük bir insan yok sonuçta ama, aşk iki kişilik,birbirinize destek olacaksınız.Ortayı hep bulmaya çalışacaksınız ki yuvarlanıp gidesiniz..Bencil olmamak gerekiyor..Evlendik diye bitmiyor her şey.Daha çoook öğreniceğimiz şeyler katedeceğimiz yollar var.Konu güzeldi. Depreştirdin anıları :)