Bende eşimle internette tanıştım. O dönemlerde ailemden çok uzaktaydım, arada sohbet ederdik, ama arkadaşça (bir arayış içersinde değildim yada nasıl biri acaba etkilenirmiyim gibi aklıma gelmezdi). Sonra ailemin yanına döndüm, dönmeden önce aramızda birşeyin olup olamayacağını sordu (birbirimizi sadece kamerada görmüştük). Bilmem, belki olabilir diyiverdim

Nasıl dedim ben bile inanamıyorum. Aklımda yok, fikrimde yok... Ailemin yanına dönünce haftasonu buluştuk, kahvaltıya gittik beraber. O kahvaltı bitti, kahveler içildi fallar bakıldı, çaylar içildi, sonra acıktık öğle yemeği dürüm istedim

İlk kez buluştuğum adamla kenarlarından döküle döküle dürüm yedik

Biraz yürüyelim dedik, sonra gün için teşekkür ettim evime döndüm. Ertesi gün mesajlaştık, öğlen mesaj attım 'dün rüyamıydı gerçekmiydi tam anlayamadım bugünde buluşma teklifini ben ediyorum' diye

Kendimi 2. kez aşmıştım. 2. buluşmamızda yemeklerimizi söyledik, eşim çooookkk yavaş yiyor, bırak bırak dedim, çatalı bıçağı aldım ona yedirmeye başladım

İlişkimiz böyle başladı. 1. haftamızda yolda yürürken dans okulunun önünden geçiyorduk, hadi girip soralım dedi, neyi dedim. düğün dansını dedi

bir kaç ay sonra nişanlandık, tanışmamızın üstünden tam 1 sene geçincede evlendik. Çok şükür iyiki ogün onunla buluşmuşum. Şimdi takılırım ona, seni ağıma düşürdüm bastım nikahı diye