- 28 Ağustos 2013
- 300
- 60
- 53
Amin inşallah Allah herkese nasip etsin. Ben aylarca inanamadım. Aklıma geldikçe halen inanamıyorum rüya gibi geliyor bazen. Onun gözlerinin içine bakınca o 14 yaşındaki küçük çocuğun gözlerini görüyorum bi an. çünkü aklımda sadece o hali vardı. Ona aşıkken çaktırmadan ona bakmaya çalışırdım. Aslında bakmamaya çalışırdım fakat dayanamazdım kendimi ona bakarken bulurdum :))) Ve her seferinde göz göze gelirdik. O zamanlar gizli gizli bakmaya çalıştığım gözlere şimdi korkmadan gözlerimi kaçırmadan bakabiliyorum.(Harika birşey) Bir diğer güzel yanıda 30 yaşındayım ama evlilik kararı aldığım ve hayalleri kurduğum tek erkek o. Ben çoğu zaman duygularımla hareket ederim ama mantığımla karar veririm. Onunla nasıl bir hayatım olacak bilmiyorum. Ama herşeye rağmen onunla yaşlanmak istiyorum. Belki zor bir hayatım olacak. (Ben çok mutlu bir ailede sevgi ile büyüdüm. Mutlu ve huzurlu bir hayatım var çok şükür. Çok zengin değilim ama azla mutlu olmayı bilen biriyim.) Hep şunu derdim. Bu rahat hayatımı bırakıp evlenmem için gerçekten çok sevmem gerek. Yoksa neden kocanın, kaynanın ve olursa görümcenin kahrını çekeyim'' derdim. :))) Bu nedenlede herşeye rağmen onunla diyorum ....![]()
o kadar özendim ki anlatamam eminim mutlu olursun çünkü tesadüf diye bir şey yoktur sizin karşılaşmanız gerekiyordu belki de ve o karşına çıktı
ay ben de aşık olsam böyle keşke sevdiğim biri var ama bu kadar aşık mıyım bilmiyorum şüphelerm var ki zaten şüphe varsa değilimdir
umarım mutlu olursunuz en içten dileklerimle söylüyorum her şey gönlünüzce olsun