Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sık sık tartışırız genelde dış sebeplerden
ara sıra eşimin olaylara tepkisiz kalmasından
ben söylenirken bana cevap vermeyerek
duvarla konusuyorum hissi vermesinden
önemli konuları bile geçiştirmesinden
dolayı kavga ederiz...
hatta bazen herşey üst üste gelir
hafta 7 gün...biz haftanın yedi günü
küser küser barışırız :S
geçen hafta resmen kabustu
hergün akşam tartıstık
bir sonrakı aksam barıstık
Erkek milletine rahat batiyor isteee.Kizlar kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama ben 13 yildir evliyim astik galiba biraz bunlari yada ben takmamayi ögrendim sanirim.esime arada rahat batar kavga edesi tutar ben derimki : sen salonda söylen ben mutfaktan duyarim hic halim yok kavga etmeye oda 1-2 söylenir yanima gelir senle kavga bile edilmiyo ne kadinsin der güler gider..Bazilarina huzur batiyo iste naparsiniz..
Erkek milletine rahat batiyor isteee.Kizlar kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama ben 13 yildir evliyim astik galiba biraz bunlari yada ben takmamayi ögrendim sanirim.esime arada rahat batar kavga edesi tutar ben derimki : sen salonda söylen ben mutfaktan duyarim hic halim yok kavga etmeye oda 1-2 söylenir yanima gelir senle kavga bile edilmiyo ne kadinsin der güler gider..Bazilarina huzur batiyo iste naparsiniz..
Napim canim ya aksama kadar evisi temizlik cocuklar zaten kafam oluyo 1500 halim kalmiyo eften püften seyler icin didismeye,cok sükür ilk yillarda anasiydi danasiydi derken baya bi limiti doldurduk kredi kalmadi bende kavga icin