Eşinizle ne kadar sıklıkla kavga edersiniz?

arasira her evlilikte oldugu gibi tartismalar oluyor.. Bizim konular genellikle haber vermeden misafir getirmesi veya eve gec geleceginde aramayip bildirmemesi..ama bunu asiyoruz gibi 1 haftadir arayip soyluyor :) birde kiskanclik sorun bazen her ikimizde bu da tartismaya yol acabiliyor.

biz birlikte oturdugumuz için tartışamıyoruz bile kapıların arkasından dinleyenler var...
kavga bile edemiyoruz yani...
birlikte çok zor arkadaşlar mecburiyet yoksa gerçekten tüm kalbimle söylüyorum oturmayın..

bazen o kadar cok kızıyorum ki
hem işte calısıyorum hem evde ama kılını bile kıpırdatmıyor
lavoboda kılı tüyü ayrı

bazen de askım ne iş yapayım diye yanıma gelir tabi bu oran %25
ve hayatında en sevdiği sey beni kızdırmak
gece gündüz en hassas noktalarımı bulur kızdırır beni haliyle bizde sık sık kavga ederiz
millet neden kavga eder bizde şakalardan dolayı kavga ediyoruz
napim sevmiyorum şaka kızdırma beni :kızgın:

bizim evde genelde tartismalar benim yuzumden cikar.esim sinirli biraz ama malesef bende oyleyim.pek idare etmeyi biliyorum.huy insana yavas gerek derler ya ben cok cabuk tepki veriyorum hadiselere.oyuzdende kavga ediyoruz surekli.ama birbirimizi cok seviyoruz.hemencececikte barisiriz.kizlar sizce ne yapmaliyim.suc bende ama farkinda olmadan yapiyorum bunlari.kendimi nasil duzeltmeliyim sizce

bizim evde genelde tartismalar benim yuzumden cikar.esim sinirli biraz ama malesef bende oyleyim.pek idare etmeyi biliyorum.huy insana yavas gerek derler ya ben cok cabuk tepki veriyorum hadiselere.oyuzdende kavga ediyoruz surekli.ama birbirimizi cok seviyoruz.hemencececikte barisiriz.kizlar sizce ne yapmaliyim.suc bende ama farkinda olmadan yapiyorum bunlari.kendimi nasil duzeltmeliyim sizce

neden biz he biz kendimizi degiştirmeye calıyorz belki evet i başkasını düzeltemeyz ama neden kendimiz. hem eminim kızdıgın olylarda sen haklısındır tepkını verıyosn ışman oluyosn napalom susualımmı dıkkat ersnler cunku sana yapıla haksızlık var bende senın gibi düşünüyodum baktım kimse yanlışını görmüyo hep ben hep ben ne kararı aldım haklıyım bana göre dogruyum kızıorum cunku kızdırıyolar keyfımızden yapmıyorz oyuzden hep hataayı kendınde aramayı calısırsan kımse hatasını bilemez susu yerı geldımı hakknıda savun

bende senin gibiydim hatta özür dilemeyi gururuma yediremezdim
ama eşim herdefasında o kadar yumuşak yaklaştıkı özür dilenecek şeyler yapmıyorum
bana hiç ters gelecek şey yapmaz bende sanırım eşimin sayesinde oldu herşey
tek inadımı kıran insan o

sinav döneminden sina dönemine kavga ederiz biz genelde.. cünkü cok stresli dönemlerimde heyheylerim üstümde oluyor,
ama artik takmiyor beni pek o dönemler =)

Biz hemen hemen her gun atisiriz
Yok elini vermedin, yok makineyi çalistirmadin, bardagi biraktin, ortuye doktun
illa her gun bi atisma olur
haftada bi kerede bi tartisma olur
geçinip gidiyoruz bakalim allah sonumuzu hayir etsin :delphin:

bi ara kötü bir dönem geçirdik.
o zaman çok sıktı.
Allahım bi daha öyle bir şey yaşatmasın asla..
aylardır hiç bir kavgamız,tartışmamız olmadı :nazar:
Allahım bozmasın ağız tadımızı huzurumuzu inş...

bi ara kötü bir dönem geçirdik.
o zaman çok sıktı.
Allahım bi daha öyle bir şey yaşatmasın asla..
aylardır hiç bir kavgamız,tartışmamız olmadı :nazar:
Allahım bozmasın ağız tadımızı huzurumuzu inş...

Amin insallah bozulmaz canım ağız tadınız..Peki o kötü dönemi atlatmayı nasıl başardınız?
Bizde kötü bir dönemden geciyoruz da...
Biz bir türlü atlatamadık aylar gecti :(

bende 9 aylık evliyim ilk aylarda çok sık kavga tartışma olurdu şimdi azaldı gibi galiba alışmaya başlıyoruz birbirimize:1hug: ama yinede 1 aya bir oluyor.bide biz kavga edip ,konuşarak tartışamıyoruz benimki sadece kendi kendine kızıp konuşmuyor bu huyuna gıcıkkkkkkkk oluyorum:oklava: hani kavga etsek daha rahatlıcam sanki:tomato:.bende barışmak istediğinde uzatmak surat etmek istiyorum ama hiç beceremiyorum:mymeka: bu huyumada gıcıkkkkkkk oluyorum:kızgın:

Amin insallah bozulmaz canım ağız tadınız..Peki o kötü dönemi atlatmayı nasıl başardınız?
Bizde kötü bir dönemden geciyoruz da...
Biz bir türlü atlatamadık aylar gecti :(

ikimizde geçmesini istediğimiz halde canımızı sıkan şeyleri unutamadığımızdan ötürü kötü bir dönemdi.
sabrettik ve ne olursa olsun sonra geri dönüşü olmayan hatalar yapmadık birbirimize.
ne bileyim hani kötü sözler,ayrı yatmalar vs gibi..
zorlayarak atlattık o dönemi cok şükür..

işte uzman olduğum bi konu:lepi: biz bu konuda pek bi hünerliyiz sudan sebeplerle hep kavga ederiz :hooray: son zamanlarda beni bırakıp maça gidiyo diye kavga ediyoruz,önceleride kaynanama kızıyodum oda ben cevap verdim sen karışma diye bana...ama eskisi gibi uzun sürmüyo barışıveriyoruz...bizim birbirimizden başka kimimiz varki...oda artık biliyo onu benden fazla kimse sevemez ve düşünemez...:1hug:

evli değilim ama iki yıllık bir beraberliğim var ilk yıl daha birbirmzi tanıma aşamısında olduğumuzdan baya bi kavga ediyorduk ama zamanla ikimizde birbirmzde nelere kızacağımızı netüğr hareketler görmek istemediğimizi kavga ede ede tartışa tartışa evlilik öncesinde nekadar tanıyabilirse insan karşılıklı olraka o kadar tanıdık birbirmizi son bir yıldır eskisi gibi kavga etmiyoruz ayda birkez falan onuda ben cıkartıyorum arada bir kavga etmek ii oluyo hep ii ii olmuyo yani arada bir sürttüşceksin:jeyyar:​

biz 3. yıla yenı gırdık artık atısmalar tartısmalar oturdu.. aman koca kafa nolcak dıyıp geçyom ama çok canımı sıktıysa gunlerce unutmam esım unutur kusmemem ama surat ederım hıç yuzum gulmez yıllar geçtıkçe kavga da azalıyoo

Benım canım kocişim yaa..Şeniz Cok şükür öle kavgalarımız olmuyor,arada tabı benı cok kızdırdıgı oluyor ama ıkımızde en fazla 10 dk kızgın durabılıyoruz..Ama yınede kızamıyorum yaa,bugun aslında benı çileden cıkarmaya yetecek seyler yaptı ama kıyamadım yaa,cunku bana mutfakta yrd etmek ıstedı cok sever mutfak işlerını saolsun kocam ama yrd edeyım derken 2 tane sevdıgım eşi olmayan tabagımı kırdı,şokunu atlatmısken bırde bı baktım yemek yapayım derken tülüme salcalı yağ sıcratmıs..delikafadulden Ama kıyamadım yaa kızlar kocama,zaten bakısımla anladı kafamdan gecenlerı ve ''ben en ıyısı ıcerı gıdeyım karıcım'' dedı ve gonderdım:oklava: Olsun Rabbım yınede kocalarımızı basımızdan eksık etmesın kızlar..

Back
X