Bu arada nickinizle ilgili bir anım var :) bu sakız olan big babol değil mi ya hu? Çok hoş :)merhaba kızlar, 5 yıldır evliyim. Eşim fevri biridir çabuk parlar, sevgililik döneminde farketmiştim ama sonradan çok ciddiye almadım cahillik işte. Aynı evin içinde yaşayarak zorluğunu anladım. Erkeklerin çoğunluğu mu böyle acaba? Babam çok sakin biridir o yüzden çol yadırgıyorum sanırım. Sizin ne sıklıkta kavgalarınız oluyor sonra nasıl hallediyorsunuz mesela? Bizim son zamanlarda çok sık kavgalarımız oluyor ve ben soğuyorum kavga ettikçe sizdede öyle olur mu?
Çözülmeyen her sorun için hergün tartışırım çözülmesi gerekiyor,açıklanması gerekiyor mantığı ile konuşmaya başlar karşı tarafın ne olmuş,sana öyle gelmiş,sorun çıkarmak için konu buldun sözleri ile tartışmaya girer kavgaya çeviririm.merhaba kızlar, 5 yıldır evliyim. Eşim fevri biridir çabuk parlar, sevgililik döneminde farketmiştim ama sonradan çok ciddiye almadım cahillik işte. Aynı evin içinde yaşayarak zorluğunu anladım. Erkeklerin çoğunluğu mu böyle acaba? Babam çok sakin biridir o yüzden çol yadırgıyorum sanırım. Sizin ne sıklıkta kavgalarınız oluyor sonra nasıl hallediyorsunuz mesela? Bizim son zamanlarda çok sık kavgalarımız oluyor ve ben soğuyorum kavga ettikçe sizdede öyle olur mu?
.merhaba kızlar, 5 yıldır evliyim. Eşim fevri biridir çabuk parlar, sevgililik döneminde farketmiştim ama sonradan çok ciddiye almadım cahillik işte. Aynı evin içinde yaşayarak zorluğunu anladım. Erkeklerin çoğunluğu mu böyle acaba? Babam çok sakin biridir o yüzden çol yadırgıyorum sanırım. Sizin ne sıklıkta kavgalarınız oluyor sonra nasıl hallediyorsunuz mesela? Bizim son zamanlarda çok sık kavgalarımız oluyor ve ben soğuyorum kavga ettikçe sizdede öyle olur mu?
Ahan da bu bizBizde ufak ufak atışmalar olur. Kavga çok nadir ederiz. Esim hakaret etmez benim de kırmızı cizgimdir bu ama o da cabuk sinirlenir ve Çabuk söner. Hemen unutur ben de tam tersi sürdürürüm olayı biraz inatlik var bende. Hatta arada kendi kendimi bile doldurduğum olursonradan fark ediyorum.
Konu sahibi siz ne aralarla "kavga"ediyorsunuz ?merhaba kızlar, 5 yıldır evliyim. Eşim fevri biridir çabuk parlar, sevgililik döneminde farketmiştim ama sonradan çok ciddiye almadım cahillik işte. Aynı evin içinde yaşayarak zorluğunu anladım. Erkeklerin çoğunluğu mu böyle acaba? Babam çok sakin biridir o yüzden çol yadırgıyorum sanırım. Sizin ne sıklıkta kavgalarınız oluyor sonra nasıl hallediyorsunuz mesela? Bizim son zamanlarda çok sık kavgalarımız oluyor ve ben soğuyorum kavga ettikçe sizdede öyle olur mu?
Evet sakız olanBu arada nickinizle ilgili bir anım var :) bu sakız olan big babol değil mi ya hu? Çok hoş :)
Birinin daha böyle olması içimi rahatlattı. Ben de biz hiç kavga etmiyoruz ezik miyiz karı koca diye şüpheye düşmüştümyanıt veriyorum: hiç.
Birinin daha böyle olması içimi rahatlattı. Ben de biz hiç kavga etmiyoruz ezik miyiz karı koca diye şüpheye düşmüştüm
Bazen gökkuşağı yiyip kelebek kustuğunu düşünüyorum.Gercek bir tartişma yaşamayali yıllar oldu. En son burnuma carparak öpüyor diye bir ufak kizmiştim.
Yani yeni evliyken tartişmayi anlarim da 5 sene ve üstü evliliklerde bir seylerin oturmuş olmasi lazim, sık sık tartişmak için fazla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?