Eşinizle/ sevgilinizle nasıl tanıştınız?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.963
4.212
173
Esinizle / sevgilinizle nasıl tanıştınız? Anlatir misiniz

Son düzenleme:
Online.. mesaj atti. Cevap yazdim. Oylesine mesajlasirken bulusalim dedik.

Bulusunca begendim ama onu begenme amacli bulusmadigim icin yine biraz ici bos bi gorusmeydi benim icin. Sonra mesajlar devam edince. Bir daha bulusalim dedik. Sonra bir daha. Derken bir ara gülüsüne vurulmusum..

Esinizle / sevgilinizle nasıl tanıştınız? Anlatir misiniz
Arkadaşım vesile oldu benimde bi kaç gün mesajlastik buluşma kararı aldık buluştuk birbirimizi beğendik konuşmamız ilerledi evliliği dusunuyodu zaten bi ay kadar konuştuk ailemle konuşmamı gelip istemeyi düşündü ben diyemedim oyaladım derken gizli iş yaptık görücü usulü gibi tanışıp evlendik 5ay oldu :KK53:

Arkadaşımla sokakta yürürken ona rastladık ve orda tanıştık. Sonra arkadaşıma rica etmiş. Ben önce kabul ermemiştim bu işlerden dilim çok yandığı için ama sonra tamam dedim. Bir süre mesajlaştık sonra da buluştuk ve hikayemiz de başlamış oldu. :]

Eşimde bende sağlıkçıyız aynı hastanede çalışıyorken sünnet sezonuydu ameliyathanede sünnet yaparken tanıştık 4 yıllık mutlu bir evliliğimiz var :-)

Esım ıle lısede tanısdık. 8 yılın sonunda evlendık.Yanı 21 yıldır sevgılı 13.5 karı-kocayız

Ben üniversitedeyken tanıştık, eşim benim o zaman hoşlandığım adamın arkadaşıydı. Sonra işler değişti ben onunla arkadaş olup yakınlaştıkça gönlümü ona kaptırdım. Arkadaşken bir dönem ev arkadaşı olduk, o çalışıyordu ben de evi çekip çevirmesine yardımcı oluyordum :temizlik: ev arkadaşlığı dostluk bilmem ne derken bir baktık birbirimize aşık olmuşuz. Evlendik, bir de oğlumuz var şimdi :KK200:

İngilizcemizi geliştirmek isterken tanıştık İngilizce konuşma appinda :) sadece ingilizce konuştuk ve zamanla dedim ki ne kadar benziyoruz :) derken Facebook Arkadasi olduk 1 ay sonra verdim numaramı baya güven problemi duydum hep kucumserdim netten ilişki mı olur diye :) 1,5 ay sonra gördüm onu etkilenmedim önce saç kesimi falan felaketti dedim bu o çocuk olamaz :) ama karakteri konuşmalarımız ona hayır dememeliydim ..iyi ki dememisim :)

iş yerimizde yemek yapan abla vardı o işe başladıgı gibi ben seni bizim ev sahibinin oğluna cok yakıştırdım dedi.
bana resmini gösterdi faceten hoş çocukmuş alah sahibne bağışlasın dedim istemedim.
meğer sahibi benmişim :D
6-7 ay snra konuşmaya başladık baştan pek istemiyordum ben bi gün görüştüğümüzde bana sinirliydi böyle sert bi bakış atıı ben orda bittim :D
yani bi bakış baktı kalbimi yaktı :D
şimdi 1.5 senelik evliyiz :) şükürler olsun :halay:

Back
X