- Konu Sahibi uzumunkizi
-
bundan yedi yıl önceydi ben 45-48 kilo arasında gidip gelirken saçlar minicik kesilmiş sekilde başımda kasketim eşofmanlarım ve spor ayakkabılarımla koştur koştur karşıdan karşıya geçmeye çalışırken oda arabasıya bana hafiften dokundurdu :)) sonra da arabadan inip oğlum top peşinde koşturmuyorsun sen dikkat etsene biraz diye beni fırçaladı ewet beni erkek sanmıştı :)) sen ne diyorsun ben kızım diye bağırdığımda hayret hiç kıza dair bir görüntüye raslamadım deyip arabasına binip gitti.. aradan bi altı yedi ay geçti ve ben 48 kilodan elli beş kiloya yükseldim saçlarımda azda olsa uzadı ve bizim şirketin katıldığı fuara ziyaretçi olarak gelmiş beni görmüş tanımış ve firmamızın kartını almış sonrasında bana sürekli çiçekler ve hediyeler gelmeye başladı hepsini red ettim ve yaklaşık 11 ay kadar sürdü bu durum bir gün işyerime geldi ve daha ne kadar kaçacaksın dedi 20 mayıs günü buluşmaya karar verdik kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu o gün geldi çattı buluşma yerine gittiğimde ordaydı... çok heyecanlıydı çok panikti çok yakışıklıydı herşeyin çoğu sanki ondaydı ve ben adamın gözü önünde düştüm bileğimi çatlattım :)) biraz iyileştikten sonra ikinci kez görüştüğümüzde babası annesi teyzesi ve en yakın arkadaşları aradı hepsinin benden haberi vardı nerdesin diye sormuş olmalıki bir tanesi yengenin yanındayım yanıtını verdi. ben de nerden yengesi oluyorum sana evet demedimki dedim nasıl kendine güveniyorsa ben dedin farzediyorum dedi bir bozuldum.. yirmi dakika oturup kalktım beni eve bıraktı arabadan inerken görüşürüz dedi seninle bir daha asla görüşeceğimi sanmıyorum deyip kapattım kapıyı yürüdüm sonra arabasıyla yanıma yanaştı camını açtı ve sen benimle görüşeceksin hatta yıllarca görüşeceksin ömürlük olacak bu görüşme şimdi gir evine yarın alırım iş çıkışı dedi gitti ben bişide diyemedim :)) ve ben o adamla yedi yıldır görüşmekten öte hayat paylaşıyorum onu çokkk seviyorum canım pambım benimmmmmmmm
canım Allah tamamına erdirsin.bundan yedi yıl önceydi ben 45-48 kilo arasında gidip gelirken saçlar minicik kesilmiş sekilde başımda kasketim eşofmanlarım ve spor ayakkabılarımla koştur koştur karşıdan karşıya geçmeye çalışırken oda arabasıya bana hafiften dokundurdu :)) sonra da arabadan inip oğlum top peşinde koşturmuyorsun sen dikkat etsene biraz diye beni fırçaladı ewet beni erkek sanmıştı :)) sen ne diyorsun ben kızım diye bağırdığımda hayret hiç kıza dair bir görüntüye raslamadım deyip arabasına binip gitti.. aradan bi altı yedi ay geçti ve ben 48 kilodan elli beş kiloya yükseldim saçlarımda azda olsa uzadı ve bizim şirketin katıldığı fuara ziyaretçi olarak gelmiş beni görmüş tanımış ve firmamızın kartını almış sonrasında bana sürekli çiçekler ve hediyeler gelmeye başladı hepsini red ettim ve yaklaşık 11 ay kadar sürdü bu durum bir gün işyerime geldi ve daha ne kadar kaçacaksın dedi 20 mayıs günü buluşmaya karar verdik kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu o gün geldi çattı buluşma yerine gittiğimde ordaydı... çok heyecanlıydı çok panikti çok yakışıklıydı herşeyin çoğu sanki ondaydı ve ben adamın gözü önünde düştüm bileğimi çatlattım :)) biraz iyileştikten sonra ikinci kez görüştüğümüzde babası annesi teyzesi ve en yakın arkadaşları aradı hepsinin benden haberi vardı nerdesin diye sormuş olmalıki bir tanesi yengenin yanındayım yanıtını verdi. ben de nerden yengesi oluyorum sana evet demedimki dedim nasıl kendine güveniyorsa ben dedin farzediyorum dedi bir bozuldum.. yirmi dakika oturup kalktım beni eve bıraktı arabadan inerken görüşürüz dedi seninle bir daha asla görüşeceğimi sanmıyorum deyip kapattım kapıyı yürüdüm sonra arabasıyla yanıma yanaştı camını açtı ve sen benimle görüşeceksin hatta yıllarca görüşeceksin ömürlük olacak bu görüşme şimdi gir evine yarın alırım iş çıkışı dedi gitti ben bişide diyemedim :)) ve ben o adamla yedi yıldır görüşmekten öte hayat paylaşıyorum onu çokkk seviyorum canım pambım benimmmmmmmm
canım Allah tamamına erdirsin.
bundan yedi yıl önceydi ben 45-48 kilo arasında gidip gelirken saçlar minicik kesilmiş sekilde başımda kasketim eşofmanlarım ve spor ayakkabılarımla koştur koştur karşıdan karşıya geçmeye çalışırken oda arabasıya bana hafiften dokundurdu :)) sonra da arabadan inip oğlum top peşinde koşturmuyorsun sen dikkat etsene biraz diye beni fırçaladı ewet beni erkek sanmıştı :)) sen ne diyorsun ben kızım diye bağırdığımda hayret hiç kıza dair bir görüntüye raslamadım deyip arabasına binip gitti.. aradan bi altı yedi ay geçti ve ben 48 kilodan elli beş kiloya yükseldim saçlarımda azda olsa uzadı ve bizim şirketin katıldığı fuara ziyaretçi olarak gelmiş beni görmüş tanımış ve firmamızın kartını almış sonrasında bana sürekli çiçekler ve hediyeler gelmeye başladı hepsini red ettim ve yaklaşık 11 ay kadar sürdü bu durum bir gün işyerime geldi ve daha ne kadar kaçacaksın dedi 20 mayıs günü buluşmaya karar verdik kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu o gün geldi çattı buluşma yerine gittiğimde ordaydı... çok heyecanlıydı çok panikti çok yakışıklıydı herşeyin çoğu sanki ondaydı ve ben adamın gözü önünde düştüm bileğimi çatlattım :)) biraz iyileştikten sonra ikinci kez görüştüğümüzde babası annesi teyzesi ve en yakın arkadaşları aradı hepsinin benden haberi vardı nerdesin diye sormuş olmalıki bir tanesi yengenin yanındayım yanıtını verdi. ben de nerden yengesi oluyorum sana evet demedimki dedim nasıl kendine güveniyorsa ben dedin farzediyorum dedi bir bozuldum.. yirmi dakika oturup kalktım beni eve bıraktı arabadan inerken görüşürüz dedi seninle bir daha asla görüşeceğimi sanmıyorum deyip kapattım kapıyı yürüdüm sonra arabasıyla yanıma yanaştı camını açtı ve sen benimle görüşeceksin hatta yıllarca görüşeceksin ömürlük olacak bu görüşme şimdi gir evine yarın alırım iş çıkışı dedi gitti ben bişide diyemedim :)) ve ben o adamla yedi yıldır görüşmekten öte hayat paylaşıyorum onu çokkk seviyorum canım pambım benimmmmmmmm
çok güzelmiş gülümsereyerek okudum
bu nasıl güzel bi hikayedir ya içim gitti çok iyi bi romantik komedi film çıkar bundan allah bozmasın
aynen bende öyleçok güzelmiş gerçekten kader işte. bende eşimle okulda bi labaratuarda analiz sırasında tanıştım ilk görüşte aşk bu olsa gerek. kocişimi çok seviyorum
Çok koştu peşimden üniversitede de 3 yıl sonunda onun azmi ve sevgisi hatta kararlılığı benimde ona tarifsiz duygular beslememe neden oldu
ne güzel hikayeler var ya
burda bir yerde daha anlatmıştım sanki ama anlatırken çok mutlu oluyorum bir daha anlatayım :)
yıl 2005..mayıs ayında evimize ilk kez internet bağlattı babam..ben lise 2 deyim..
sınavlar falan bittiği için nerdeyse tüm günüm nette geçiyor..
dayımın kızı olan kuzenim internet konusunda benden daha tecrübeli olduğu için onla takılıyoruz nette genellikle..
messneger adresleri almalar eklemeler smile göndermeler..
nasıl da heyecanlı geliyordu..
ben sadece kuzenimle konuşuyordum ne arasın başka arkadaş msn.den görüşecek..
sana bir arkadaşımın adresini vereyim onla konuş geliştir kendini dedi..
internet cafe işleten yaşı epey büyük bir abi hem de nişanlıymış ama öyle muhabbet ediyoruz..
maksat interneti keşfetmek,klavyeyi hızlandırmak..
o abi yoğun olduğu için her soruma cvp veremiyordu..
dur dedi ben sana bir arkadaşın msn vereyim onun eli boş sana her şeyi öğretir..
bak yapışıp kalmasın dedim..
ben de ne resim var ne kamera..öyle yazışıyoruz sadece..
yok iyi çocuktur muhabbet et öğretsin istediğini falan dedi..
iyi tamam dedim yanındaymış anında ekledi..
üstüne üstlük adımı da farklı vermiştim onlara..ne bileyim korktum yaa
neyse ekledi beni tanıştık muhabbet falan..onun resim var ama benim yok..
ama hiç öyle alıcı gözle bakmadım ben tipim değil diyorum hep..
neyse aradan 1 ay geçti..
ben seni görmek istiyorum dedi..
ben de dershaneye yeni başladım ama dershaneden eve evden dershaneye giden biriyim
ben öyle çıkamam dedim.ne yapacaksın görüp dedim..
ya konuştuğum insanı göreyim merak ettim dedi..
bu arada onun ailevi ve maddi sıkıntları vardı ben dertlerini dinleyip teselli veriyordum..
okulumu öğrendi..ancak adımı yanlış biliyor
aramış taramış o lisenin süper bölümünde o isimde kız yok diyorlar..
yok zaten
neyse dedim adım dilek..ama herkes ilk ismimle biliyor beni..
aramış taramış sınıf arkadaşım dileğin tlf bulmuş..aramış bizim arkadşı..tabi tanımıyor ama kıza anlatmıştım..
hemen aradı beni kız seninki sen diye beni bulmuş al şunu başımdan diyor o da korkmuş
ben artık mecbur aradım bunu o diğer dilek aradığın kişi benim dedim..
neyse artık 10 haziran oldu karne günü..
bari o gün geleyim göreyim seni dedi..
iyi gel dedim saat verdik ben yanıma bir kız bir erkek arkadaşımı aldım gittim yanına..hemen okulun karşısına geldiler beyaz şahinle
ama kıro derler ya aynısıııı
neyse 5 dk konuştuk muhabbet nasılsın vb falan..
arkadşlar diyor korktuk kızım dikkat et diye..
ama iyi niyetli geldi bana hoşuma gitti insan olarak..
tanışmamız 10 haziran 2005 oldu..
sonra sen benim arkadaşım olamazsın falan diye diye uğraştı benle çıkıp ayrıldım hep oynattım resmen :2:
çok kızarım kendime ama teyzemin kızı olan kuzeinim sevmedi onu ve tehdit etti ailene söylerim diye..
o tehdit ettikçe ayrıldım ama dayanamayıp birleşelim dedim..
bir kez bile hayır demedi gurur yapmadı birtanem
22 temmuz 2006da her şeye herkese rest çekip onla ayrılmamak üzere birleştik..
ama bizim için milat 10 haziran 2005..
nerdeyse 6 yıl olacak..
27 şubat 2009da askere gönderdim..
21 mayıs 2010da geldi..
19 haziran 2010da istemeye geldiler..
20 kasım 2010da nişanımız oldu..
17 temmuz 2011de düğünümüz olacak inşaallah
çok seviyorum birtanemi ben kurban olurum mis kokuluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?