Eşinizle yada Hayatınızdaki Kişiyle Nasıl Tanıştınız

Muhabbetin nasıl mesela ? Bak bu da çok önemli. Biraz çekimser ve kendini kasan biri gibi geldin.
Ya bak eskide yasamadigim tum seylerin kesinlikle sorumlusu benim hep laf soz olacak insanlar ne der diye cok geride duran dedikodudan odu kopan biriydim aklim basima geldi ama yasim 34 oluyor cevremde enimle yasit bekar tanidigim etkek bile yok galiba

Saçmalama dolu erkek var benim tanıdığım. Kimse artık 20 sinde evlenmeyi düşünmüyor. Çevremde ki arkadaşlarımın hemen hemen hepsi 30 yaşında evlendi.

Evlenmesine daha çok üzüldüm hormonlar sanırsam
Insalalh daha güzelleri gelir sizin de karşınıza

daha iyisi gelmesin ben kesinlikle harcıyorum böyle iyi adamları. bana benim gibi manyak biri gelmesi lazım çok sağolun

büyük şehirlerde tonla var 35 yaş üstü bekar erkek.

A aaaa
Sen ne ara hamile kaldin ay
Ne güzel tertemizdi sayfan, hamile sayacin yoktu
Bu konuyla ilgili konu bile açtımm hatta iki ayı geçtim
Hatta canım sendin değil mi bana bı tarif vermiştin soğan kürü ile ilgili ablan sanırım pko hastasıydı

Bak çok üzüldüm şimdi katar deyince
Kacirmissin firsati

nası ciddi misin?? benimki de libya’ya gitti yazılım mühendisi olarak

Bu konuyla ilgili konu bile açtımm hatta iki ayı geçtim
Hatta canım sendin değil mi bana bı tarif vermiştin soğan kürü ile ilgili ablan sanırım pko hastasıydı
Ay evet

Hayırlı olsun papatya
Gözün aydın rahat bı gebelik olsun insllah

Isin kotusu ben kucuk bir sehirin kucuk bir ilcesindeyim
aa o zaman sorunun bu işte asıl.seçeneklerin yokmuş ki seçesin.o zaman netten arayacaksın.ama çok da uyanık olacaksın.orda sahtekar kendini farklı tanıtan ya da cinsellik avcısı adam çok.ama düzgünleri de var.dene derim ben dikkatli olarak

Bu arada ben dört yıl aynı bölümde okudum eşimle hiç böyle sevgili olaylarımiz yoktu hep derdim acaba nasıl biriyle evlencem adam ön sıramda ders dinliyormuş sonra birden daha yakın tanıştık falan filan yani belki de evleneceğiniz kişi aslında çok yakınınızda

Bak çok üzüldüm şimdi katar deyince
Kacirmissin firsati
Çok iyi bir insandı. Ama işte onla da farklı bir yerden patlak verdik. Ailesi çok değişikti bana göre. Nişan atmamı sorun etmişlerdi. Çocukta bana kimseye söylemeyelim dedi. Babası duyarsa istemeye gelmezmiş. Sonra tabi bu sözlerine çok pişman oldu ama iş işten geçti.
Evliyse ve eşi okuyorsa kıazz sayemde kaptın zangın çocuuu djjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…