- 10 Nisan 2014
- 43.713
- 116.229
- 798
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
mutlu sonla biten romantik hikayeler duymayı özlemişiz.o yüzden kim anlatsa sonu evlilikle bitsin istiyoruz sanırımmEvlenmesine daha çok üzüldüm hormonlar sanırsam
Insalalh daha güzelleri gelir sizin de karşınıza
Ya bak eskide yasamadigim tum seylerin kesinlikle sorumlusu benim hep laf soz olacak insanlar ne der diye cok geride duran dedikodudan odu kopan biriydim aklim basima geldi ama yasim 34 oluyor cevremde enimle yasit bekar tanidigim etkek bile yok galibaMuhabbetin nasıl mesela ? Bak bu da çok önemli. Biraz çekimser ve kendini kasan biri gibi geldin.
A aaaaEvlenmesine daha çok üzüldüm hormonlar sanırsam
Evet ya gerçek hayatta her zmaan olmuyor herhalde mutlu sonmutlu sonla biten romantik hikayeler duymayı özlemişiz.o yüzden kim anlatsa sonu evlilikle bitsin istiyoruz sanırımm
Saçmalama dolu erkek var benim tanıdığım. Kimse artık 20 sinde evlenmeyi düşünmüyor. Çevremde ki arkadaşlarımın hemen hemen hepsi 30 yaşında evlendi.Ya bak eskide yasamadigim tum seylerin kesinlikle sorumlusu benim hep laf soz olacak insanlar ne der diye cok geride duran dedikodudan odu kopan biriydim aklim basima geldi ama yasim 34 oluyor cevremde enimle yasit bekar tanidigim etkek bile yok galiba
Bu arada maalesef yasadigim çevre itibariyle ozguvensizliginde etkisiyle cok kendimi kasiyorumda suan kasmasam bile yok oyle biriMuhabbetin nasıl mesela ? Bak bu da çok önemli. Biraz çekimser ve kendini kasan biri gibi geldin.
Evlenmesine daha çok üzüldüm hormonlar sanırsam
büyük şehirlerde tonla var 35 yaş üstü bekar erkek.Ya bak eskide yasamadigim tum seylerin kesinlikle sorumlusu benim hep laf soz olacak insanlar ne der diye cok geride duran dedikodudan odu kopan biriydim aklim basima geldi ama yasim 34 oluyor cevremde enimle yasit bekar tanidigim etkek bile yok galiba
Bu konuyla ilgili konu bile açtımm hatta iki ayı geçtimA aaaa
Sen ne ara hamile kaldin ay
Ne güzel tertemizdi sayfan, hamile sayacin yoktu
Bak çok üzüldüm şimdi katar deyinceAyh kıazz hayatımı anlattıracaksın banayok abi sen bana çok benziyorsun. Sonun benzemez inşallah. Bende rüya gibi bi 3 sene yaşadımdı sonra rüyayı kabusa çevirdim. Adam hala ısrarla ayrılmayalım dedi. Katara mühendis olarak gitti benim yüzümden ben ayrılınca oraya çalışmaya gitti.
İşte ilk buradan başla. Sal kendini. Sen ister misin karşında sürekli tedirgin olan birini ?Bu arada maalesef yasadigim çevre itibariyle ozguvensizliginde etkisiyle cok kendimi kasiyorumda suan kasmasam bile yok oyle biri
Isin kotusu ben kucuk bir sehirin kucuk bir ilcesindeyimbüyük şehirlerde tonla var 35 yaş üstü bekar erkek.
Ayh kıazz hayatımı anlattıracaksın banayok abi sen bana çok benziyorsun. Sonun benzemez inşallah. Bende rüya gibi bi 3 sene yaşadımdı sonra rüyayı kabusa çevirdim. Adam hala ısrarla ayrılmayalım dedi. Katara mühendis olarak gitti benim yüzümden ben ayrılınca oraya çalışmaya gitti.
Yokta iste simdi salsamda yok oyle biriİşte ilk buradan başla. Sal kendini. Sen ister misin karşında sürekli tedirgin olan birini ?
Ay evetBu konuyla ilgili konu bile açtımm hatta iki ayı geçtim
Hatta canım sendin değil mi bana bı tarif vermiştin soğan kürü ile ilgili ablan sanırım pko hastasıydı
aa o zaman sorunun bu işte asıl.seçeneklerin yokmuş ki seçesin.o zaman netten arayacaksın.ama çok da uyanık olacaksın.orda sahtekar kendini farklı tanıtan ya da cinsellik avcısı adam çok.ama düzgünleri de var.dene derim ben dikkatli olarakIsin kotusu ben kucuk bir sehirin kucuk bir ilcesindeyim
Aynı adam ikinizi dolandiriyor olmasınnası ciddi misin?? benimki de libya’ya gitti yazılım mühendisi olarak
Çok iyi bir insandı. Ama işte onla da farklı bir yerden patlak verdik. Ailesi çok değişikti bana göre. Nişan atmamı sorun etmişlerdi. Çocukta bana kimseye söylemeyelim dedi. Babası duyarsa istemeye gelmezmiş. Sonra tabi bu sözlerine çok pişman oldu ama iş işten geçti.Bak çok üzüldüm şimdi katar deyince
Kacirmissin firsati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?