- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Evli olmasaydım doktora dadanacaktımdaha fazla ülkeme zarar vermemek adına sonra da ben gittim sırada abd’nin mühendislerini yıkıma uğratmak var
Aman kör ölür badem gözlü olurHeriflere iyilik yapmışızkeşke bi kaç işsiz de kaçırdaydım dhhdhd ama işsizlerin dötü kalkmıyor ama iyi haber ben evlendim bi uyuşupu aldım hayatınızdan hahahahahagha
Çok teşekkür ederimAl bence
Akşam yatmadan içip uyursan ertesi günün kolay geçer bulantısız .
Bazılarına prilam etki etmeyebiliyor sonra hani geçmedi ki filan deyip pes etmezofer filan veriyorlar prilam etki etmeyince
Geçmiş olsun
Ah nerede vah nerede hdhehdhshd ölmez kıaz o beniii gömerAman kör ölür badem gözlü olur
Sen seviyorsun kocanı ben biliyorum sadece kasap sevdiği eti yerden yere vurur kfksjsnjcAh nerede vah nerede hdhehdhshd ölmez kıaz o beniii gömerşaka tabi canım kocam zjdjjdjd(linç yememek için kıvırmaca shhshs )
nası ciddi misin?? benimki de libya’ya gitti yazılım mühendisi olarak
Bizden ayrılan ülkeden kaçıyor hdhdjd beyin göçüğ sebebiyizyes aynı adam mı acaba ? Ama benim ki maden mühendisiydi
Benimde yillarca platonik olarak sevdigim cocuk afrikaya yerlesmisben de varım aynı durumda.ama iyiki onla evlenmemişimmm çekilecek çile değildii.arap ülkeleri bunları havada kapıyor ama
Benim niye haberim yokSen seviyorsun kocanı ben biliyorum sadece kasap sevdiği eti yerden yere vurur kfksjsnjc
Platonik aşıkta olmuşluğum varBenimde yillarca platonik olarak sevdigim cocuk afeikaya yerlesmis
Ne kadar fedakâr bir hemcinsHeriflere iyilik yapmışızkeşke bi kaç işsiz de kaçırdaydım dhhdhd ama işsizlerin dötü kalkmıyor ama iyi haber ben evlendim bi uyuşupu aldım hayatınızdan hahahahahagha
Bende biz üniversite de dört sene sonra sevgili olunca acayip demiştim ama maşallah anaokulundan beri burnunuzun dibindeymis adamana sinifinda tanistik ya nisanlimi o zaman hic sevmezdim midesi hassasti her meyve suyu ictiginde sinifa kusardi ama yine de icerdi. hepimizin tadini kacirirdi onun yuzunden sinifin temizlenmesini beklerdik.
sonra lisenin sonuna kadar da ayni okuldaydik, universitede de ayniydik anlamadigim sekilde sevgili olduk.belki sizin de bu sekilde onceden tanistiginiz ama hic ihtimal vermediginiz biri olur.
O bazılarından biri de benim, kusmaları dizginliyor ama bulantıma faydası olmadı.Al bence
Akşam yatmadan içip uyursan ertesi günün kolay geçer bulantısız .
Bazılarına prilam etki etmeyebiliyor sonra hani geçmedi ki filan deyip pes etmezofer filan veriyorlar prilam etki etmeyince
Geçmiş olsun
Evli olmasaydım doktora dadanacaktımDoktor sevgilim olmadı. Yarım doktor oldu hdhdhdhd onu da bi kaçıraydımmm uçak möhendisi vardı bi tane o da iyi çocuktu her sabah bana kahve dünyasında yaptığı kahvaltıyı atardı hdhdhdjdjdh sonra ben ona sarı bi tişört aldım civciv sarısı. Çocukta halim selimdi. Giymezsen ayrılırım dedim giydi , sonra ayrıldım hdhdhdh
ÇookNe kadar fedakâr bir hemcins
evet hep de arkadastik ya hatta yazin okul bitince tasis yapiyorduk yurt disinda orada bile ayni sinifa denk geliyordukBende biz üniversite de dört sene sonra sevgili olunca acayip demiştim ama maşallah anaokulundan beri burnunuzun dibindeymis adam
Ben belamı buldum reis , sıra sende hdhdhdhdh o çocuk inanılmaz naifti. Kurban kessin benceallahımm bu gudubetliği bi yerden tanıyorum
Ay benim platonik aşık olduklarım gelip hemen teklif ediyorlardiPlatonik aşıkta olmuşluğum varo da güzeldir.
Küçük yerdeyim demişsin , işte senin için en güzel tatiller
Acaba yeryuzune gelmismidir oyle biri diye merak etmiyorda degilimBirde evrene pozitif enerji yayın giyinin suslenin bu hayatı çevreyi kafanıza takmayın gülümseyin elbet sizin de eşiniz şu an bir yerlerde
Ya olunca oluyor buna inanıyorum ben yaevet hep de arkadastik ya hatta yazin okul bitince tasis yapiyorduk yurt disinda orada bile ayni sinifa denk geliyordukkanka degil ama boyle gorunce selam verdigim arkadasimdi. nasil basladik o kisim yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?