Eşinizle yada Hayatınızdaki Kişiyle Nasıl Tanıştınız

daha fazla ülkeme zarar vermemek adına sonra da ben gittim sırada abd’nin mühendislerini yıkıma uğratmak var
Evli olmasaydım doktora dadanacaktım Doktor sevgilim olmadı. Yarım doktor oldu hdhdhdhd onu da bi kaçıraydımmm uçak möhendisi vardı bi tane o da iyi çocuktu her sabah bana kahve dünyasında yaptığı kahvaltıyı atardı hdhdhdjdjdh sonra ben ona sarı bi tişört aldım civciv sarısı. Çocukta halim selimdi. Giymezsen ayrılırım dedim giydi , sonra ayrıldım hdhdhdh

Çok teşekkür ederim

nası ciddi misin?? benimki de libya’ya gitti yazılım mühendisi olarak

Bizden ayrılan ülkeden kaçıyor hdhdjd beyin göçüğ sebebiyiz yes aynı adam mı acaba ? Ama benim ki maden mühendisiydi

ben de varım aynı durumda.ama iyiki onla evlenmemişimmm çekilecek çile değildii.arap ülkeleri bunları havada kapıyor ama
Benimde yillarca platonik olarak sevdigim cocuk afrikaya yerlesmis

ana sinifinda tanistik ya nisanlimi o zaman hic sevmezdim midesi hassasti her meyve suyu ictiginde sinifa kusardi ama yine de icerdi. hepimizin tadini kacirirdi onun yuzunden sinifin temizlenmesini beklerdik.

sonra lisenin sonuna kadar da ayni okuldaydik, universitede de ayniydik anlamadigim sekilde sevgili olduk.belki sizin de bu sekilde onceden tanistiginiz ama hic ihtimal vermediginiz biri olur.

Bende biz üniversite de dört sene sonra sevgili olunca acayip demiştim ama maşallah anaokulundan beri burnunuzun dibindeymis adam

Al bence
Akşam yatmadan içip uyursan ertesi günün kolay geçer bulantısız .

Bazılarına prilam etki etmeyebiliyor sonra hani geçmedi ki filan deyip pes etme zofer filan veriyorlar prilam etki etmeyince

Geçmiş olsun
O bazılarından biri de benim, kusmaları dizginliyor ama bulantıma faydası olmadı.

allahımm bu gudubetliği bi yerden tanıyorum

Bende biz üniversite de dört sene sonra sevgili olunca acayip demiştim ama maşallah anaokulundan beri burnunuzun dibindeymis adam
evet hep de arkadastik ya hatta yazin okul bitince tasis yapiyorduk yurt disinda orada bile ayni sinifa denk geliyorduk kanka degil ama boyle gorunce selam verdigim arkadasimdi. nasil basladik o kisim yok bende

Platonik aşıkta olmuşluğum var o da güzeldir.
Küçük yerdeyim demişsin , işte senin için en güzel tatiller
Ay benim platonik aşık olduklarım gelip hemen teklif ediyorlardi
Bütün hevesim duygularım yerle bir oluyordu

Gözümden düşüyordu elde edince ben

evet hep de arkadastik ya hatta yazin okul bitince tasis yapiyorduk yurt disinda orada bile ayni sinifa denk geliyorduk kanka degil ama boyle gorunce selam verdigim arkadasimdi. nasil basladik o kisim yok bende
Ya olunca oluyor buna inanıyorum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…