• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle yada Hayatınızdaki Kişiyle Nasıl Tanıştınız

Ben belamı buldum reis , sıra sende hdhdhdhdh o çocuk inanılmaz naifti. Kurban kessin bence :KK70: evlenseydi benle o motoru kendine takar uçardı :KK70:

yar ben belanın ta kendisiyim yalnız 🥵 bizim gibilerin de karşısına hep çok efendi naif tiplerin çıkması şoku :KK70:işte sonra hayatlarını kaydırmadan duramıyoruz hsdhsjhs

Acaba yeryuzune gelmismidir oyle biri diye merak etmiyorda degilim
Ben klasik şakamı yapıcam izninle. Sonra gidicem söz . Bunu yapmam lazım çünkü.
Benim ruh üçüzüm var galibaa , ikisi birbirini buldu ben tek kaldım djjdjdjdü

yar ben belanın ta kendisiyim yalnız 🥵 bizim gibilerin de karşısına hep çok efendi naif tiplerin çıkması şoku :KK70:işte sonra hayatlarını kaydırmadan duramıyoruz hsdhsjhs
Yine boşanasım geldi. Psikolog içinden say ve nefes al dedi :D dur bi 63636636363 e kadar sayayım :D

İşte naif adamları kacirirsaniz kaparlar 🤣

Benim arkadaş grubum sen Xle çok iyi olursun diyip ısrar ediyordu. Bende platonik birine aşıktım. Israrlar kesilsin diye çocuğa mesaj atıp bak x beni sana seni bana söylüyorlar ama benim sevdiğim var sen beni engelle bu ekibin sesi kesilsin demiştim. Sonra 5 senelik bir ilişki oldu ve.bitti.Adam toksik çıktı. Anası da toksik çıktı. Burdan kendisine ve zalım anasına selamlarımı iletiyorum başına Lady Vega kadar taş düşer inş. Amin. Tşk.

Son düzenleme:
Back
X