Eşinizle yada Hayatınızdaki Kişiyle Nasıl Tanıştınız

Ben seni benden küçüksün sanıyordum :KK70: maşallahın var.
insan hissettiği yaştadır.yaşla ilgili kompleksim sıfırdır.bir de geç evlendim kaynanam vs de yok.belki de ondan daha çocuksu kaldım bilemiyorumm.konu sahibi de umarım aradığı ilişkiyi bulur bu sene

eski erkek arkadaşımla tanışmamı anlatayım, bir akşam spor salonundan çıktım hava karanlık ve inanılmaz yağmurlu. annem beni arabayla alıp eve bırakacağını söyledi, arabayı arıyorum arıyorum yok.o yağmur altında baktım ara sokakta kırmızı bir araba var hemen telaşla daldım içine çantamı falan düzeltiyorum tabii bu arada araba çalıştı gidiyor.. bir çevirdim kafamı sola esmer dalgalı saçlı bir adam tedirgin tedirgin sürüyor arabayı :KK70:ikimiz de inanılmaz tedirginiz adamın arabasına lök diye dalmışım. birbirini tanımayan iki insan yanlışlıkla aynı arabada binmiş gidiyor tam romantik yaz dizisi senaryosu ama o kadar gerçekti ki:KK70:hatta arka koltukta yeni çıkmış pide varmış bana da ikram etmişti ahahahshs.

neyse, eve bıraktı teşekkürleştik isim soy isim soruldu sosyal medyadan eklendi ve 4 senelik güzel bir ilişki oldu.
Ama bu çok tatliş bir hikaye en çok bunu sevdim

insan hissettiği yaştadır.yaşla ilgili kompleksim sıfırdır.bir de geç evlendim kaynanam vs de yok.belki de ondan daha çocuksu kaldım bilemiyorumm.konu sahibi de umarım aradığı ilişkiyi bulur bu sene
İlahi cey kaynana faktörü insanı yaşlandırıyor diyorsun. Aman konu sahibinin gözü korkmasın.

İşten çıkardığım Çin'li asistanımla özel hayatta görüşüyorduk. İstanbul'da bir ameliyat geçirmiş, Pekin'e gitmiştim. Orada rahatsızlanınca bana yardımcı olması için eşimi gönderdi. 1 hafta sonra yemek yiyelim dedik olaylar gelişti. Şimdi evli, mutlu, çocukluyuz. Evlendiğimizde ben 37, eşim 40 yaşındaydı.

Anlayacağınız nasipse gelir Çin'den, Yemen'den, nasip değilse; ne gelir elden. :KK70:

Eşimi hiç tanimiyordum. Bi gece arkadaşım mesaj attı x çok güvendiğim bı arkadaşım arkadasini biriyle tanıştırmak istiyor ben senin numarani verdim 😁 dedim kız ne yaptın 😱 (eşiminde haberi yok tanıstirilma durumumuzdan) aynı şekilde eşime de arkadaşı diyor bı kız var işte numarasını aldım tanışmanizi istiyorum. Sonra işte fotomu göstermiş o ara arkadaşımda bana eşimin fotosunu attı beğendim 😁 sonra işte arkadaşı eşime ısrar ediyor kız senden mesaj bekliyor diye. Benim dünyadan haberim yok 😁 mesaj attı sonra o gece sabaha kadar konuştuk❤️ öyle basladik.
Arkadaşımla ilk konustugumda madem numaramı vermişsin sırf hatrin için konuşuyorum,sarmazsa 3 güne bitiririm demiştim :))) 8 yıllık evlilik 2 bebe 😁

senin hayat felsefen muhteşem zatennn.herkes yapamaz ama yaşadığı şehir ortamı vs engel olur.ama keşke her kadın yaşayabilse hayatın tadını doya doya çıkarsa en son aşık olursa ve de işte bu adam derse de evlense

Eşimle yeni gorusmeye basladigimizda atlayip uzun yola çikmiştim onunla. 😂
Şimdi burada biri öyle bir konu açsa daha bir kere gordugun adamla uzun yollarda ne işin var derim. 😁😁😁

Anlatinca hoş geliyor ama çoğu kişi ön yargili ve haklilar aslinda, keske oyle olmasa. Kuru kuru birilerinin taniştirmasiyla bir kafede iş gorusmesi yapar gibi buluşmak yerine bu tarz tesadufler çok daha güzel oluyor gercekten ama şuan olsa ben bile biraz daha cekingen kalabilirdim. 🙄🙄

Eşimle yan yana liseler de okumuşuz senelerce aynı yolları arşınlamışız benim lise arkadaşım en yakın arkadaşı çıkıyor seneler sonra toplu bir resmimizi görüyor ve beni soruyor benim o zamanlar ilişkim var ve evlenecegiz diye düşünüyorum aldatıldığımı öğrenene kadar 🤣 memlekete geldiğimde arkadaşımla görüşüyorum bana konuyu açıyor ve böylelikle tanıştık ama yüz yüze görüşmedik benim güvenim cok kırıldığı için temkinli yaklaşıyordum. Ne kadar ciddi olduğumu sana ispatlayacagim yaralarını birlikte saracağız diyordu oralı pek olmuyordum final haftasıydı finallerden sonra döndüğümde yüz yüze gorusecektik aradı beni balkondan bakar mısın ben geldim dedi bir baktım ki cidden aşağıda düşmeden merdivenlerden inebildim cok şükür 🤣 ben bir kaç gün daha dayanamadım icimdekileri sana söylemeden duramazdım dedi o gece parkta saatlerce konustuk ve ilişkimiz basladı 3 yıllık beraberlik sonrası evlendik simdi 2 aylık bir kızımız var 🥰

anlatsam yok canım bu kadar da denk mi gelir denilecek şekilde tanıştık. Ama sosyal medya diyebilirim hem gerçek hayatta aile ve arkadaş çevresi sayılabilecek şekilde tanıştığım birisiyle sadece üniversitelilerin tc ile kaydolduğu bi sitede tanıştım giibi oldu

Biz tarlada tanışmıştık o kabak ben tütün ekiyordum Vay be ne günlerdi bir keresinde sırf onu cezbediyim diye 1 günde 3 dönüm tarlaya tütün ekmiştim arada bir ona da bakıyordum,nTütün içmeyi yasak eden Sultan 5.Murad olsaydı o zaman bırak beni idam ettirmeyi Topa dizdirirdi..
4 Murat olacak 😅

eski erkek arkadaşımla tanışmamı anlatayım, bir akşam spor salonundan çıktım hava karanlık ve inanılmaz yağmurlu. annem beni arabayla alıp eve bırakacağını söyledi, arabayı arıyorum arıyorum yok.o yağmur altında baktım ara sokakta kırmızı bir araba var hemen telaşla daldım içine çantamı falan düzeltiyorum tabii bu arada araba çalıştı gidiyor.. bir çevirdim kafamı sola esmer dalgalı saçlı bir adam tedirgin tedirgin sürüyor arabayı :KK70:ikimiz de inanılmaz tedirginiz adamın arabasına lök diye dalmışım. birbirini tanımayan iki insan yanlışlıkla aynı arabada binmiş gidiyor tam romantik yaz dizisi senaryosu ama o kadar gerçekti ki:KK70:hatta arka koltukta yeni çıkmış pide varmış bana da ikram etmişti ahahahshs.

neyse, eve bıraktı teşekkürleştik isim soy isim soruldu sosyal medyadan eklendi ve 4 senelik güzel bir ilişki oldu.
Hoş geldin bilerek yanlış arabaya binersem belki hayatımın aşkını bulurum hobisi :KK70:

Fobi değil hobi dedim farkındaysanız, hikayeyi çok beğendiğim için zorla kendime aynısını yaşattırmaya çalışabilirim 😂

Hoş geldin bilerek yanlış arabaya binersem belki hayatımın aşkını bulurum hobisi :KK70:

Fobi değil hobi dedim farkındaysanız, hikayeyi çok beğendiğim için zorla kendime aynısını yaşattırmaya çalışabilirim 😂
düşünsene bunu denemek için gün boyu arabalara binip binip duruyormuşsunn :KK45:

siz yine de denemeyin içinden ne çıkacağı belli olmaz :KK70:şimdi olsa muhtemelen güvenemez arabadan inmek isterim ama o zaman eblek eblek sırıtıp durmuştum yol boyunca:KK70:

valla ben her yerden denedim. gerçek hayat, tinder, instagram, eskiden facebook hatta bazı özel ilgi alanları ve hobilerle alakalı web siteleri de dahil. elle tutulur, burnumda tütecek bir ilişkim olmadı. şöyle geriye dönüp bakınca adam akıllı aşık da olmamışım, çok derin şeyler de hissetmemişim. ne acaba benim sorunum? galiba artık karşı cinse karşı bişey hissetmiyorum :KK70: yani hakikaten ilgimi çeken, merak edeceğim, tanımak isteyeceğim birisi çıkmıyor. ben aradığımda da yok, tesadüflerde de yok. tanışma girişiminde bulunanları da ben nedense beğenmiyorum (sahiden nedenini bilmiyorum) o uyumu yakalayamıyorum. o yüzden burada tanışma hikayelerine de imrenmedim değil hani. eskiden bari sevişmek için birileriyle fingirdeşeyim sıkılınca kaçarım diyordum. şimdi o da yok. o da öldü :KK70: ya bu kuş çok genç öldü beybi :KK70: ben kestim umudumu, zaten karakter oturdukça iyice beğenmez oluyoruz milleti. instagramda her gün en az 10 kişi ekliyor, bu da bana itici geliyor. biliyorum ki onlar diğer kadınları da ekleyip duruyorlar, hangisi denk gelirse. o yüzden orası da tırt bence.

Back
X