evet canım ya bizde çok matragızdır evde birbirimize takılır dururuz hep,,mesela geçen gün bizim evdeki karıncaları kaçırmak için yerlere kahve dökmüştüm,,baktım 5 dakika sonra karıncalar ne kaçmasıı yaa kahveyi yuvalarına taşıyorlar ben bir bagırıyorum bunlara ''heyy nereye götürüyorsunuz''ama eşimle gülmekten yıkılıyorus,,karıncalar neşemiz oldu bi yana.. ama bizi terketselerde fena olmaz hanikafamçokkarıştıtatlicadiarzu..ama bian gelirki birden duygusallaşırız eskiler aklımıza gelir,,okul yıllarımız,,(aynı okuldaydık,,üniv.)oralara uçarız bi şöyle alırız kahvemizi elimize,degmeyin keyfimize,Şeniz,canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldu kızın (....
konuyu saptıracağım ama kimilerince komik olduğu için paylaşmak istedim, evlenmeden önce, annemlerle yaşarken evde kedi vardı (kedi hala var ama ben taşındım :)); karıncalar kedinin kuru mama kabına ve su kabına giriyorlardı, biz de öldürmeye kıyamıyorduk annemle, özellikle su kabına girenler boğulduğu için üzülüyorduk, yazın sıcak günlerde karıncaların boğulmadan su içebilmesi için çok yassı bir kaba çok çok az koyuyorduk ve mama kabına çıkmasınlar diye de yere (mama kabının yanına) bir kaşık toz şeker döküyorduk, böylece karıncalar istemediğimiz yerlere gitmiyor hem de gayet mesut bizimle yaşıyorlardı... tabii duvarları oymak gibi eve verdikleri zararı gözardı ediyorduk bu noktada ama, o da can, öldürmeye kıyamıyor insan...
arkadaşlar hepinizinki birbirinden güzellldiiii:sm_cool: benimde birsürü komik anım warr hanginiii yazsammm ;mesela ilk evlilik yıl dönümümüzde eşim ben tuvaletteyken yanıma geldi aaşkım baksana bi ayakkabım kokuyomu dediii yaa gitt falannÇok üzgünüm çoook diyodumki elime koca papucu tutturdu kokladım kokuyo dedimkafamçokkarıştı bi daha baktım içine çorap tıkamış bune dedim çıkarttım bi baktım kine elime bişi geliyoooa.s tek taşşş :dance: gülimmi kızayımmı şaşırdımm bizde oturduk birlikte tualetimi yaptıkkkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
arkadaşlar hepinizinki birbirinden güzellldiiii:sm_cool: benimde birsürü komik anım warr hanginiii yazsammm ;mesela ilk evlilik yıl dönümümüzde eşim ben tuvaletteyken yanıma geldi aaşkım baksana bi ayakkabım kokuyomu dediii yaa gitt falannÇok üzgünüm çoook diyodumki elime koca papucu tutturdu kokladım kokuyo dedimkafamçokkarıştı bi daha baktım içine çorap tıkamış bune dedim çıkarttım bi baktım kine elime bişi geliyoooa.s tek taşşş :dance: gülimmi kızayımmı şaşırdımm bizde oturduk birlikte tualetimi yaptıkkkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
mesela ilk evlilik yıl dönümümüzde eşim ben tuvaletteyken yanıma geldi aaşkım baksana bi ayakkabım kokuyomu dediii yaa gitt falannÇok üzgünüm çoook diyodumki elime koca papucu tutturdu kokladım kokuyo dedimkafamçokkarıştı bi daha baktım içine çorap tıkamış bune dedim çıkarttım bi baktım kine elime bişi geliyoooa.s tek taşşş :dance: gülimmi kızayımmı şaşırdımm bizde oturduk birlikte tualetimi yaptıkkkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Karincalar bogulmaz diye okumustum! bir arastir istersen
bizde esimle yeni evliyiz ve balayina antalya-sideye gitmistik.gece esimle sahilde gezelim diye ciktik romantik olalim accuk dedik ama olmadi.esim hadi gel yarisalim dedi ve kosmaya basladik tabi bende bir hirs yenecem ya saclarimda uzun salmisim havalaniyor birden saclar yüzümü kapatti ben tam düzeltecekken havada uctugumu ve yere düstümü biliyorum.ayagimdaki terlikler denize firladi. esimde bu ara yere oturmus catlayana kadar gülüyor o güldükce ben agliyorum bir yandanda bagiriyorum terliklerimi al diye.bir müddet sonra bende gülmeye basladim, sonra esim durumu anlatti. önümde kiyiya sandali baglamislar halati fark etmemisim,sacimda önüme gelince havada takla atip yere düsmüsüm.aslinda cok var ama aklima gelmiyor.ha birde bazen esimle beni durup dururken bir gülme krizi tutar sebepsiz catlayana kadar güleriz :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?