Eşinizle yaşadığınız en komik ve en duygusal anınızı paylaşmak ister misiniz?

delikafadulden delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hakıkaten esın ıcın cok kotu olmus durum

oooo bende anlatım...
komik olanla başlayalaım ozaman....
eşimel balayındaydık çok fazla alkol almayı bilmeyen ben...sırf merakımdan ve balayında oluşumuzun verdiği bi özgüvenle kendimi aşmış ve epeyce alkol almıştım..
gece sahildeyiz arkamızda barlar falan...
malum alkol alınca insanın tuvalet ihtiyacı hiç bitmio..
bende çook sarhoş oldugum için soluğu orda bulunan bi ağacın altında almıştım.
ben hatırlamıorum tabi ama eşim çok komik oldugumu söyler halakaydirigubbakcemile3

kötü bi anımıda yazabilirim...
geçen sene ramazan tatilinde ürgübe gitmiştik..tatil dönüşü kayseriye gelirken erkek kardeşimin 2.kattan düştüğünü kafatasını kırdıgını ve yoğun bakıma alındıgını şoklar içerisinde telefonda öğrenmiştim..
kayseriye gelene kadar yani yarım saatlik süre içerisinde ben çığlıklar atarak ağlarken eşimde hem arabayı kullanıp benle beraber ağlıodu..
ilk defa ozaman ağladıgını görmüştüm...

duygusal anımızıda yazayım bari eksik kalmasın ben kızımı doğurduktan 14 saat sonra çok şiddetli bir kanama geçirdim...kanamam başlamadan 1 saat önce eşime eve git uyu biraz diye söylendim oda gitti annem aramış sonra çabuk gel kızım ölüyor diye kanamam başladıktan 8 dk sonra odaya ağlayarak girdiğini ben bağırdıkça onunda benimle beraber odayı inlettiğini hiçbir zaman unutamam...canım benim ahhhh içlendim bak şimdisenağlama

ben en duygusal anımızı paylaşmak istiyorum öncelikle,
ben eşimle sevgiliyken aynı şehirdeydik daha doğrusu onun memleketinde çalışıyordum ve işten ayrıldım maalesefte başka şehirde ancak istediğim şartlarda iş bulabildim. önce ayrılmanın o kadar zor olacağı aklıma gelmemişti çünkü son zamanlarda çok fazla kavga etmeye anlaşamamaya başlamıştık gitmeyi istiyordum hatta. ama evimi toparladığım valizleri kolileri hazırladığım akşam evine gitmeden bana uğramıştı ve dış kapıdan girip evin toplarlanmış olduğunu görünce kolileri valizleri dış kapının yanında görünce olduğu yere düşer gibi oturdu ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. o son günler ölüm gibiydi zaten hiç bu kadar zor olacağı aklıma bile gelmemişti. hiç abartmıyorum neresi olursa olsun göz göze geldiğimiz yerde ağlıyorduk. ve en zor an geldi yani benim otobüse binip onun yanından ayrılmam. beni yoldan bindirecekti otobüse otogara gitmedik. zaman yanaştıkça seslerimiz titremeye başlamıştı sarılıyorduk ve zaman o kadar çabuk geçiyorduki sonunda otobüs geldi. eşyaları bagajlara yerleştirdikten sonra sarıldık ama ayrılamıyorduk hüngür hüngür ağlıyorduk o ne olur gitme bırakma beni seni çok seviyorum diyordu ben konuşamıyordum bile... öyle titriyorduki muavinler ne olur yolcular kızacak gidelim dediler... önce vücüdumuz sonra ellerimiz ayrıldı otobüse bindim gitme diye ağlıyordu ve titrediği otobüsten bile belli oluyordu. sanki yuvadan düşmüş kuş gibiydi. otobüs hareket etti yolun ortasında ellerini başına koymuş peşimden bakan sevgilim gittikçe daha küçük göründü ve yok oldu... hayatımın en duygusal ve acı anıydı. o günleri özellikle o anı ne zaman anlatsam ağlarım şimdi bile üzerinden çok geçmesine ve o canım sevgilim artık canım kocam olmasına rağmen bunları yazarken ağladım.
Allah ım sevenleri ayırmasın... ama benim gibi çok sevipte farkında değilse sevgisinin büyüklüğünün farkına varmanın yolu ayrılık.

kızlar hepinizinki çok güzelde ben de eski sevgilimle olan bi anımı anltmak istiorm size.hatırladkça buruk burk gülerm içimden çünkü ayrıldık ama ben seviorm hala
bi gün sevglmle buluştk ama çıkmıodk o zmn önceden çıkıp ayrılmıştk buluştuk işte böle gittik oturduk bi parka çimenlere ağaza yaslandık konuşuorz snra romantk olcaz ya o da dizime yattı benim.bende saçlarıyla oynamaya başladım ama ben hala seviodm onu çok mutluyum o anda fln sonra bi kadın geldi fal bakayım mı gençler size dedi yok saol istemiorz dedik tabi kadın başladı saymaya bakayım bilmezsem para verme hadi bak şu gözlerinin güzlliğine allah sizi ayırmasın fln dio.o anda eski sevgilm bna baktı bn ona baktım aynı biz sevgili değiliz ki dedik ve gülmeye başladık çünkü o zmn çıkmıodk ama dizlerime yatmıştı ve ben saçlarını okşuodm. o anı hatırlar hatırlar gülerim.

esimle sevgili oldugumuz son aylardaydik birlikte okudugum sehre arkadasimin dugunune gitmistik. o gun dugun sonunda bekarliga vedamizi kutlayacak romantik bir gece yasayacaktik dugunun son saatlerydi... sevgilimin ailesi de yakin zamanda beni istemeye gelecekti. dugun gecesi aileme hayirli bir is icin geleceklerini haber vermek icin babasi babami ve evimizi aramis ama babama o gun birseyler olmus kapatmis telefonlari. adamlar ariyor aradiginiz kisiye su an ulasilamio? babasi sevgilime durumu soyledi. ikimizde alelacele firladik dugun salonunda gozlede yaslar... yollarda caresiz yuruyorz napacagimizi bilimiyorz babam telefonunu acmiyor kardesimi aradik agliyor. olmaycak dedim bitti sevgilim o an sarildi bana asla dedi ne olursa olsun evlenicez birakmam seni asla... o an onun beni gercekten sevdigini anladim. o gece sabaha kadar agladi gece ruyasinda bile agliyordu (tesadufe bakin simdi de erkekler aglamaz sarkisi calisyor radyoda) erkekler aglamaz ama iste bazen oluyor

bir tane daha; bir kac hafta once gece uyandim bitanem elini karnima koymus diger koluylada beni sarmis ole uyuyakalmisiz? iste askin resmi dedim icimden... sen ben ve yavrumuz

:sm_confused::uhm::1shok::1shok::1shok:

bir tane daha; bir kac hafta once gece uyandim bitanem elini karnima koymus diger koluylada beni sarmis ole uyuyakalmisiz? iste askin resmi dedim icimden... sen ben ve yavrumuz

olumunekankayizsmiledelikafadulden

darisi benim gibi bekarlarin basina.. ne güzel bi duygu olsa gerekboshayallersmile

:roflol::roflol:Yeminle varya gülmekten yerlere yattım canım eşin tarafı nereli yaa valla tansiyonum yüksekti hiç keyfim yoktu ama annemle ikimiz gül gül öldük valla karnım ağrıdı

bnede size bir anımızı anlatıyım bizaten eşimle tam bir ikiliyiz.. birgün eşim işten geldi hafta sonu istanbula fenerbahçe maçına gidicez diye kararlaştırdık ankaragücüyle maç yapıyodu. eşimde bende koyu fenerliyiz neyse hafta sonu oldu atladık arabaya direk stada gittik ( biz ayrıca farklı bir şehirde oturuyoruz ) üstümüzde formalar kukuletalar girişte bilet kontrolü yapılıyor bi maskot vardı ona bakiyim derken eşimde fb bayraklarını inceliyodu sıra ilerlemiş o arada bi karambolle girdik içeri birbirimizi kaybettik benim kocişim napsa beğenirsiniz hahahahaha :)) mikrafonla duyuru yaptırdı sayın.... ...... lütfen stad güvenlik girişine diye hemen gittim nasıl seviniyor çocuğunu kalabalıkta kaybeden annenin çocuğuna kavuşması moduu direk olay şu" bebeğim nerdesin sennnnn nasıl korktum bir bilsen " alem ya bak yine gülme geldiii hehehe :))))) :sm_cool:

çok güzelboshayallersmile
Allah daim etsin evliliginizi:1hug:

lofrol çok güldüm yaaaaaaaa lofrol lorrol lofrol sırnaşık şey, sırnaşık şey, sırnaşık şey, sinif, sinif. kaydirigubbak cemile3

hahahaaaÇok tatlıymış

Bundan yaklasik 1 buçuk ay önce erkek arkadaşımla beraber kalıyordum evlerimiz yan yana benim evde kalacağız hava soguk hiç olmazsa ısınma parası tek birimizden çıksın neyse bizimki karlı havada kendi öğretmen 4te okuldan çıkınca balık tutmaya gidiyor bende memurun ona göre daha geç. Çıkıyorum ben gelene kadar dışarda sogukta ların üstüne tatil balık peşinde bekliyor gece oldu uyuduk sabaha yakın 5te uyandimki altına işemiş ben hiç böyle yapmazdım diyo .uyku sersemi inanmadım baktımki benide ıslatmis yatak sidik kokuyo gülme krizine girdim o gün iş yerinde akşama kadar güldüm.kimselere diyemedim.diyo ki balıktan dönerken popomu hissetmiyordum üşüttüm ondan öyle oldu dedi bidahada altına yaptini gormedim

35 yaşında o adamın işedigini ilk kez gördüm hatta ben kendimden şüphelendim o değil de ben mi altıma yaptım diye hakikaten kendisiymiş ben masummusum.yer yatağında yatıyorduk canım benim küvetin içinde çiğneyerek yikadi yatağı yorganida çiğneyerek yikadi yaza da söz vermişti halıyı yıkayan diye ama 10 gündür aramiyo ben aradım açmadı telini galiba ayrıldı benden

Çok igrenccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…