yeni evliyken eşim,ben,annem ve kayınvalidem oturuyoruz konu çok yemekten açıldı nasıl olduysa kaynanam birden benim oğlan çok götlek dedi annem şokta :1shok:eşim utancından yerlerdeben gülmekten patlıyorum:roflol:kaynanamda noluyo diye bakıyor kadın....meğerse onların orda çok iştahlı boğazına düşkün olana götlek derlermiş:)))hala eşimle aklımıza gelir o gün güleriz hem kendi halimize hem annemin yanlış anlayıp şoka girdiği dumur halinedelikafadulden
arkadaşlar hepinizinki birbirinden güzellldiiii:sm_cool: benimde birsürü komik anım warr hanginiii yazsammm ;mesela ilk evlilik yıl dönümümüzde eşim ben tuvaletteyken yanıma geldi aaşkım baksana bi ayakkabım kokuyomu dediii yaa gitt falannÇok üzgünüm çoook diyodumki elime koca papucu tutturdu kokladım kokuyo dedimkafamçokkarıştı bi daha baktım içine çorap tıkamış bune dedim çıkarttım bi baktım kine elime bişi geliyoooa.s tek taşşş :dance: gülimmi kızayımmı şaşırdımm bizde oturduk birlikte tualetimi yaptıkkkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bir tane daha; bir kac hafta once gece uyandim bitanem elini karnima koymus diger koluylada beni sarmis ole uyuyakalmisiz? iste askin resmi dedim icimden... sen ben ve yavrumuz
yeni evliyken eşim,ben,annem ve kayınvalidem oturuyoruz konu çok yemekten açıldı nasıl olduysa kaynanam birden benim oğlan çok götlek dedi annem şokta :1shok:eşim utancından yerlerdeben gülmekten patlıyorum:roflol:kaynanamda noluyo diye bakıyor kadın....meğerse onların orda çok iştahlı boğazına düşkün olana götlek derlermiş:)))hala eşimle aklımıza gelir o gün güleriz hem kendi halimize hem annemin yanlış anlayıp şoka girdiği dumur halinedelikafadulden
olumunekankayizsmiledelikafadulden
darisi benim gibi bekarlarin basina.. ne güzel bi duygu olsa gerekboshayallersmile
bnede size bir anımızı anlatıyım bizaten eşimle tam bir ikiliyiz.. birgün eşim işten geldi hafta sonu istanbula fenerbahçe maçına gidicez diye kararlaştırdık ankaragücüyle maç yapıyodu. eşimde bende koyu fenerliyiz neyse hafta sonu oldu atladık arabaya direk stada gittik ( biz ayrıca farklı bir şehirde oturuyoruz ) üstümüzde formalar kukuletalar girişte bilet kontrolü yapılıyor bi maskot vardı ona bakiyim derken eşimde fb bayraklarını inceliyodu sıra ilerlemiş o arada bi karambolle girdik içeri birbirimizi kaybettik benim kocişim napsa beğenirsiniz hahahahaha :)) mikrafonla duyuru yaptırdı sayın.... ...... lütfen stad güvenlik girişine diye hemen gittim nasıl seviniyor çocuğunu kalabalıkta kaybeden annenin çocuğuna kavuşması moduu direk olay şu" bebeğim nerdesin sennnnn nasıl korktum bir bilsen " alem ya bak yine gülme geldiii hehehe :))))) :sm_cool:
2051282 .!.:evde sürekli güleriz ama hiç unutamayacaklarımdan bi tanesi nişan akşamı olmuştu.nişan evimizdeydi.yüzüklerimiz takıldı konuşmalar yapıldı ve kurdele kesildi sıra pasta kesinine geldi ki gelmez olaydı.benim sevgili eşim canım ciğerim pasta yedirecekmiş bana neyse çatalı ağzıma soktu ve onu ağzımda bıraktı sağa sola bakıyo. ben ne yapacağıımı şaşırmıştım :roflol:65-70 kişi vardı sadece bizi değil oradaki herkesi güldürmeyi başarmıştık.
hahahaaabnede size bir anımızı anlatıyım bizaten eşimle tam bir ikiliyiz.. birgün eşim işten geldi hafta sonu istanbula fenerbahçe maçına gidicez diye kararlaştırdık ankaragücüyle maç yapıyodu. eşimde bende koyu fenerliyiz neyse hafta sonu oldu atladık arabaya direk stada gittik ( biz ayrıca farklı bir şehirde oturuyoruz ) üstümüzde formalar kukuletalar girişte bilet kontrolü yapılıyor bi maskot vardı ona bakiyim derken eşimde fb bayraklarını inceliyodu sıra ilerlemiş o arada bi karambolle girdik içeri birbirimizi kaybettik benim kocişim napsa beğenirsiniz hahahahaha :)) mikrafonla duyuru yaptırdı sayın.... ...... lütfen stad güvenlik girişine diye hemen gittim nasıl seviniyor çocuğunu kalabalıkta kaybeden annenin çocuğuna kavuşması moduu direk olay şu" bebeğim nerdesin sennnnn nasıl korktum bir bilsen " alem ya bak yine gülme geldiii hehehe :))))) :sm_cool:
Çok igrencccarkadaşlar hepinizinki birbirinden güzellldiiii:sm_cool: benimde birsürü komik anım warr hanginiii yazsammm ;mesela ilk evlilik yıl dönümümüzde eşim ben tuvaletteyken yanıma geldi aaşkım baksana bi ayakkabım kokuyomu dediii yaa gitt falannÇok üzgünüm çoook diyodumki elime koca papucu tutturdu kokladım kokuyo dedimkafamçokkarıştı bi daha baktım içine çorap tıkamış bune dedim çıkarttım bi baktım kine elime bişi geliyoooa.s tek taşşş :dance: gülimmi kızayımmı şaşırdımm bizde oturduk birlikte tualetimi yaptıkkkk:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?