• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle yatakları ayırıyor musunuz?

Eşinizle tartıştıktan sonra;

• Yatakları ayırıyoruz

OY: 17 11,3%
  • Hayır beraber uyuyoruz

OY: 133 88,7%

• Ankete Katılan
    150
Böyle yaparak koca bebeğin mızmızlanma argümanını elinden almışsın tabi kızar. 😀😀

Konu sahibi sen de yap bunu. Al yastığını yorganını ona fırsat bırakmadan. Dön arkanı uyu. Çok koyacak ona çooook.

Cidden kaçan kovalanir. O içeri gittiginde ben agliyordum sabaha kadar. Sonra aman dedim dunyanin sonu mu sanki 😂

Ayırmadık ayırmak da istemem . Bebeğimiz olduğunda bile ayırmadık onu yanımda hissetmek özellikle geceleri huzur ve güven veriyor . Ayrılınca araya soğukluk gireceğini düşünüyorum

Bazı erkekler cocuk gibi oluyorlar istiyorlarki hep pofpoflayalim. Benim esimde asla küs kalamayanlardan. Bazen beni kızdırdığında tavır yapiyorum 1 dakika geçmeden karşımda sırıtıyor ,aman amandaaa küsmüşmü bu kız bana diye gülüyor bırakmıyorki azıcık tavır yapayım . Geçen gün çocukla ilgili bir mevzuda çok kızdırdı bende huyunu bildigimden odaya gidip kapıyı kitledim. Dışardan cama merdivenle tırmanıp Emrah ın eski şarkılarıni açmiş dinletiyor.gelde tavır yap. :dondurma:
Allah’ım harika ya 🤣🤣🤣🤣

Back
X