- 29 Ağustos 2014
- 5.168
- 17.469
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevginiz bitmemiş olsa bile böyle devam ederse yavaş yavaş yıpranır. Benim için yatakları ayırmak boşanmayı düşünüyorum fikriyle eş değerdir. Şuan 4. Yilimizdayiz bir de minik var evin gergini benim. Gerçi eşim mesleği gereği pek evde olamıyo. Eşinizi alın karşınıza konuşun bu davranışının size neler hissettirdiginden bahsedin. Konudamiyorsaniz yazın. Her yolu denediniz olmadı evlilik terapisti. Neticede bu işinde uzmanları var. Evliliklerde gerçekten ne kadar önemli olduğunu evlendigimde anladığım söz" gönül almayı bilmeyenle uzun yola çıkılmaz" bu her iki taraf için de geçerli. Bir yandan da eşiniz gönlünü vermeye niyeti yoksa o da boşuna kürek çekmek olur.Merhaba.
Benim derdim eşimle her tartışmamızda yatakları ayırması ve kendi uyuduğu odanın kapısını da girmemem için kapatması.
Biliyorum çok çocukca ama bu da onun karakteri. Yani o kadar alıştım ki ya da artık değiştiremediğim için kabullendim ki bu konuda konuşmaktan yoruldum zaten.
Asıl sormak istediğim konuysa iki hafta oldu eşimle odaları ayıralı baya nerdeyse sıfır konuşma var aramızda. Bana çok tavırlı istemezse sorularıma cevap vermiyor. Hatta odasından çıkıp salona gelmiyor. Resmen orada yaşıyor. Önceleri hani beraber uyumak çok önemli diye düşünüp alttan alıp aynı gün olmasa da bir kaç gün içinde bir şekilde hallederdim mevzuyu. Her zaman suçlu benmişim gibi lanse edilmesine razı gelerek. Hoş bu kez de bir kaç kere geri adım attım ama karşı taraf hala küs.
Bugün farkettim ki onunla uyumamak beni o kadar da etkilemiyor. Yani şöyle kocamı özledim gibi bir durumdan ziyade evdeki gerginlik rahatsız ediyor beni. Ve arada keşke ben de naz yapabilsem ve ya onun gönlümü yapmak için uğraştığını görsem. Acaba sevgim mi bitiyor? Bitse de o kadar alışmışım ki ona anlamam galiba.
Bu arada 6 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok.
Bu konu hakkında düşğnceniz ve tavsiyeniz nedir?Siz de tartışma sonrası iletişim nasıl ilerliyor ?
Oda doğru tabi karşındaki öyle yapınca insanda gurur yapıyor hakkınızda hayırlısı olsun canımAh canım tek taraflı olmuyor ki. Karşı tarafında attığın adımlara cevap vermesi gerekiyor. Vermeyince benim de hevesimde istediğim de kaçıyor...
Boşanma konusunu bile açtım ama nafile. Yok kendi yemeğini kendi yapar zaten ev işini filan hepsi ortaktır. Yani küslük durumunda herkes kendi işini yapıyor denebilirBöyle devam edersen bundan sonra ömür boyu yanlız yaşarsın de bakalım evde o küs olsa da kahvaltı yemek çay herşeyi sen mi yapıyorsun
Sevginiz bitmemiş olsa bile böyle devam ederse yavaş yavaş yıpranır. Benim için yatakları ayırmak boşanmayı düşünüyorum fikriyle eş değerdir. Şuan 4. Yilimizdayiz bir de minik var evin gergini benim. Gerçi eşim mesleği gereği pek evde olamıyo. Eşinizi alın karşınıza konuşun bu davranışının size neler hissettirdiginden bahsedin. Konudamiyorsaniz yazın. Her yolu denediniz olmadı evlilik terapisti. Neticede bu işinde uzmanları var. Evliliklerde gerçekten ne kadar önemli olduğunu evlendigimde anladığım söz" gönül almayı bilmeyenle uzun yola çıkılmaz" bu her iki taraf için de geçerli. Bir yandan da eşiniz gönlünü vermeye niyeti yoksa o da boşuna kürek çekmek olur.
Ben ne kendim naz niyaz yaparım ne de naz niyaz çekerim.
Merhaba.
Benim derdim eşimle her tartışmamızda yatakları ayırması ve kendi uyuduğu odanın kapısını da girmemem için kapatması.
Biliyorum çok çocukca ama bu da onun karakteri. Yani o kadar alıştım ki ya da artık değiştiremediğim için kabullendim ki bu konuda konuşmaktan yoruldum zaten.
Asıl sormak istediğim konuysa iki hafta oldu eşimle odaları ayıralı baya nerdeyse sıfır konuşma var aramızda. Bana çok tavırlı istemezse sorularıma cevap vermiyor. Hatta odasından çıkıp salona gelmiyor. Resmen orada yaşıyor. Önceleri hani beraber uyumak çok önemli diye düşünüp alttan alıp aynı gün olmasa da bir kaç gün içinde bir şekilde hallederdim mevzuyu. Her zaman suçlu benmişim gibi lanse edilmesine razı gelerek. Hoş bu kez de bir kaç kere geri adım attım ama karşı taraf hala küs.
Bugün farkettim ki onunla uyumamak beni o kadar da etkilemiyor. Yani şöyle kocamı özledim gibi bir durumdan ziyade evdeki gerginlik rahatsız ediyor beni. Ve arada keşke ben de naz yapabilsem ve ya onun gönlümü yapmak için uğraştığını görsem. Acaba sevgim mi bitiyor? Bitse de o kadar alışmışım ki ona anlamam galiba.
Bu arada 6 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok.
Bu konu hakkında düşğnceniz ve tavsiyeniz nedir?Siz de tartışma sonrası iletişim nasıl ilerliyor ?
benim beklediğim tavır da bu yani. Diyeceğini de içini dök tartış ama sonrasında bunu uzatma. Aynı evde bu kadar yüksek gerilim hayatımı etkiliyor. Kilo veriyorum habire. İş hayatımda stresli oluyorum. En kötüsü evde mutsuz oluyorum...O kadar süre küs hiç kalmadık biz. Bir kez oturma odasına gittim, yastığını aldı geldi gitmedi de yanımdan.O gün ayrı yatamamıştık. Sonra bir kaç kez daha oldu ama bu sefer ne derse ne yaparsa yapsın ayrı uyudum. Ertesi gün barıştık yine. Ama bunların sayısı 5-6yı geçmez.
Kızgın olsak da birlikte uyuduğumuz çok daha fazla durum yaşadık tabii. Ama benim sinirim küs olmasam da çabuk geçmiyor. Ben sinirliyken o 5 saniye içinde uyuduysa daha çok sinirleniyorum bi hamleyle yataktan düşürüp uyandırasım geliyor, yapamıyorum tabiHorluyorsun diye yastığını kımıldatıyorum, uyumasın istiyorum ama 5 saniye sonra yine devam
Seviyorum onu... 2 hafta ayrı uyumayı asla istemezdim. O da istemezdi. Üstelik 2 hafta çok uzun değil mi yaTutku bitmiş olabilir mi ilişkinizde ?
Çok yanlış bir davranış. Yatak ayrılır tabi ama çok mühim bir konu olduğunda. Her şeye küsüp yatak ayrılmaz. İletişimsizlik çok zor. Bunu barıştığınız bir zamanda masaya yatırın bence.
İkinci olarak da siz peşinden gittiğiniz müddetçe adam daha da naz yapar. Siz de onu takmayın. Dışarda vakit geçirin huzursuzluktan etkilenmemek için.
Kendinize yaparsınız böyle ama. Bu yıllar bir daha elinize geçmeyecek. Küserse küssün o zaman. Sizi düşünmeyeni siz hiç düşünmeyinbenim beklediğim tavır da bu yani. Diyeceğini de içini dök tartış ama sonrasında bunu uzatma. Aynı evde bu kadar yüksek gerilim hayatımı etkiliyor. Kilo veriyorum habire. İş hayatımda stresli oluyorum. En kötüsü evde mutsuz oluyorum...
Açıkçası tek başınıza gitmenin pek etkili olacağını sanmam ama en azından ben tüm yolları denedim dersinizBir iletişim kurabilsem.. evlilik terapistine gelmek istemiyor galiba tek başıma gideceğim. Çünlü artık ben de çözümler tükendi bir uzmandan yardım almak istiyorum. Tartışmak borma Bir durum elbette ama sonrasında böyle bir tepki alınca artık tartışmaya korkar hale geliyor insan. On söyleyecekse beş söylüyor ki tartışılöasın ki bu hiç sağlıklı değil
Böyle yaparak koca bebeğin mızmızlanma argümanını elinden almışsın tabi kızar.Valla ilk Iki yıl biyerlerimi yirttim birbirimize alisalim asla ayri yatmayalim diye bnmki her kavgada kaçıyordu. Sonra bir kez ben tv karsisinda uyudum anam o ne guzel seymiş oyle.. Son 3 senedir kaçaçak yer ariyorum gerek rahatlik gerek kocamin horlamasi gerekse bebekten oturuNe guzel alışmistim tv karsisinda keyif yaparak uyuyordum. Cocuktan sonra oda kalmadi
o zamanda eşim bozuluyodu ayri yatiyorum diye