Eşiyle arasında 28 yaş olan insan

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Yeni tanıştığım bir arkadaş, faecbooktan arkadaşlık teklifi göndermiş. Kabul ettim az önce. Fotoğraflarını görünce şok oldum, kocası babası gibi duruyor. Sosyal hesaplarını kontrol ettim ve aralarındaki yaş farkı tahmini 27-28 (mezun olma tarihlerine göre) Adam zengin ama kadın da fakir değil, gayet iyi bir pozisyonda özel sektörde. Bu nedir yahu!

Yeni tanıştığım bir arkadaş, faecbooktan arkadaşlık teklifi göndermiş. Kabul ettim az önce. Fotoğraflarını görünce şok oldum, kocası babası gibi duruyor. Sosyal hesaplarını kontrol ettim ve aralarındaki yaş farkı tahmini 27-28 (mezun olma tarihlerine göre) Adam zengin ama kadın da fakir değil, gayet iyi bir pozisyonda özel sektörde. Bu nedir yahu!
Evlenmişler mutlular bize ne yapmak düşer tebrik edip geçmek

10 yaşa kadar normal denilebilinir ama 28 yaş çok çok fazla arada 3 kuşak farkı var nerdeyse

Aksamki 20 yasindaki kiz 48 yasindaki adam muhabbeti geldi aklima, kk'da bi konu acilinca peşinden benzerleri geliyor hemen, oyle bi sey mi dedim yine..
Insanlarin hayatlarini, şartlarını ve duygu durumlarini bilmeden yorum yapilacak bi sey degil bu yaş farki mevzusu veya diğer mevzular..
Illa bi cikar mi olmak zorunda ki zenginlik-fakirlik durumunu belirtme geregi duydunuz?

Aşkın yaşı yok dedikleri bu olsa gerek heralde gözler kör olmuş demekki :D ama mutlularsa bişey diyemeyiz e mutluluklar diyelim bari:))

Aksamki 20 yasindaki kiz 48 yasindaki adam muhabbeti geldi aklima, kk'da bi konu acilinca peşinden benzerleri geliyor hemen, oyle bi sey mi dedim yine..
Insanlarin hayatlarini, şartlarını ve duygu durumlarini bilmeden yorum yapilacak bi sey degil bu yaş farki mevzusu veya diğer mevzular..
Illa bi cikar mi olmak zorunda ki zenginlik-fakirlik durumunu belirtme geregi duydunuz?

Hayır aslında şeyi de ekleyecektim, evlendiğinde kız 27 28 yaşlarında olmalı. Hani aman evleneyim yoksa birini bulamam diye endişelendiği zamanlar da değil. Bilemiyorum, bu kadar yaş farkı olan bir insana aşık olmayı mantığım kabul etmiyor, neden arıyorum galiba

Hayır aslında şeyi de ekleyecektim, evlendiğinde kız 27 28 yaşlarında olmalı. Hani aman evleneyim yoksa birini bulamam diye endişelendiği zamanlar da değil. Bilemiyorum, bu kadar yaş farkı olan bir insana aşık olmayı mantığım kabul etmiyor, neden arıyorum galiba
Herkesin dusunceleri, doğruları ve beklentileri farkli.. Bu konularda mutlak bi dogru olduguna inanmiyorum..

Sabaha karşı 4'te bunu neden kendinize dert edinip konu açtınız onu anlamadım?
Kaç yaş varsa var, sevmiş evlenmiş. Niye hemen fakir veya zengin betimlemesi yapıyorsunuz? Dedesi gibi duruyormuşta, adam zenginmiste, mezuniyet yıllarına göre araştırdım şu kadar yaş var da...
Insanların özel hayatlarına bu kadar meraklı yaklaşmayın artık.

Ya evet beni ilgilendirmez de kızın cvsini düşününce bu kadar saçma bir karara nasıl vardığını sorguluyor insan. Demek ki gerçek aşk

Ya evet beni ilgilendirmez de kızın cvsini düşününce bu kadar saçma bir karara nasıl vardığını sorguluyor insan. Demek ki gerçek aşk
Ya kime gore, neye gore sacma? Size sacma geldi diye o karar "sacma" mi oluyor? Ne bicim bi yaklaşımdır bu..
Ayrica, insanlari didiklemeyi birakin, sizi ilgilendiren bi durum yok..
Insan merak edebilir, ilginc de bulabilir ama "sacma karar" filan, sınırınızı bilin bence..

Kuzenim böyle bir şey yaptı ilk düğün fotosuna baktığımda inan ki kp ile hatıra fotosu sandım damat bu dediklerinde dilimi yuttum

Back
X