• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiyle birlikte olamayan varmı?

Bu ne sacma bi soru ve konu be? Hala varr miymis bilmem ne? Yeni uyeeee bari dogru duzgun sor da belli etme kendini bukadar.

vajinismus fln mı var? detay verseydn bzde ona göre fikrimizi söylerdik

Hanımlar,
hadi diyelim üyelikte konu da sahte, peki sizlere ne demeli? Kaçınız KİB'ledi? Söyleyeyim 2-3 kişi.
7 sayfa sorgulamayla geçmiş, madem üyeye açtığı konuya inanmıyorsunuz neden KİB yapmıyorsunuz da Tahsin, Murtaza abi gibi laflar döndürüyorsunuz?

Siz böyle yaptıkça sahte konular açılması doğal, hiç sızlanmayın kandırılıyoruz diye, yazarsanız açarlar, derdi olan insanlara da aynı tavrı sergiliyorsunuz, uyarı alınca herkes ak kaşık nedense.

Hâlâ bu sorunu çeken kaldı mı?
Var biz de birlikte olamadık henüz
Eşimin daha önce birlikteligi olmamıs cok heyecanlanıyor yakınlaştığımızda
Ben de zaten vajinismus olmaktan korkuyorum
O yüzden akışına bıraktım ne zaman olursa olsun canımdan kıymetli değil ya canını sıkmaya değmez
Eğer bir sorunun varsa burada vajinismus topigi var oraya yazabilirsin yardımcı olurlar.

ben sorunu anlamadım
varsa veya yoksa sızın ıcın ne degısecek ?
ona gore yorum yapalım

Var biz de birlikte olamadık henüz
Eşimin daha önce birlikteligi olmamıs cok heyecanlanıyor yakınlaştığımızda
Ben de zaten vajinismus olmaktan korkuyorum
O yüzden akışına bıraktım ne zaman olursa olsun canımdan kıymetli değil ya canını sıkmaya değmez
Eğer bir sorunun varsa burada vajinismus topigi var oraya yazabilirsin yardımcı olurlar.
Mrb bende vaji hastasıydim çok şükür tedavi oldum inşallah sen öyle olmazsın

39 yaşındayım ve eşimden boşandım.ciddi bir ilişki aradım ama bulamadım.Maddi problemim yok ama sıkıntıdan kendimi sekse verdim.Belki beni ayıplayacaksınız ama bir jigoloyla tanıştım.O da 35 yaşında hafta 2-3 kez beraber oluyoruz.Ayrıca çok hoş sohbet biri.Bazen sabahlara kadar sohbet ediyoruz.Doğru yapmıyorum farkındayım ama şu an için bana iyi geliyor.

Back
X